- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всички красиви момичета които съм искал и не съм имал
На практика е много лесно но теория е маааалко по различно.Аз пак държа на своето мнение НЕ можеш да имаш всяко момиче,което поискаш.Да на теория е така както казваш,но на практика НЕ.Я си представи че трудно свързваш двата края,а момичето е някоя богаташка,която е свикнала с охолният живот,които ти не можеш да и осигуриш,я си престави да си някой слаботелесен,а момичето да си пада по някакви горили,представиси да е някоя,която не обича да се задържа дълго при едно момче или пък някоя лигла,която не знае какво иска и примери,и примери,и примери,ако ще и за световната конспирация да и говориш е все тая.Аз не съм кой знае какъв сваляч,но познавам и съм виждал много свалячи,които си мислят че никое момиче не може да им откаже,които сумата и пъти са действали по този път и не разбират от намеци и когато накрая доста грубо им подрежат крилцата чувам нещо от рода:"А,пък ние бяхме само приятели,и от мене да знаеш че никога след момиче не се тича!".Мога да ти давам още сумата и примери,но няма смисъл,веднъж си "изтърках"клавиатурата да убеждавам vamp,ако искаш може да ми видиш аргументите.Нямам намерение да ги повтарям пак.Първоначално написано от M0M0
А за съвета, той е просто един съвет.И като някаква кифла му разбила сърцето,дай щото сме наранени да отмъщаваме на всичко живо що е момиче.Така ли?Видял съм и виждам много такива като него-наранени.И аз съм минал по "пътя на разбитото сърце"и знам какво е и какво ти се иска в началото.
Виждал съм и свалячи,които поприцип не им пука толкова да не знаят къде се намират от любов.
Знай едно.В свалката от момчето нищо не зависи.Ако момичето го хареса ще станат нещата,ако ли не няма.Това че момчетата свляме момичета не показва нищо.Просто на момичетата така им е по лесно.Вместо те да ходят да свалят момчета,момчетата сами да си идват при тях и те да си избират И в същото време да начешат мъжкото му его на завоевател..Не че понякога и те не свалят,но това е изключително рядко.