Хм,има и вярни неща,които казваш,но мисля,че всяко момиче е индивидуално. Например аз,харесвам момчета тип авантюристи и приключенци. Да се впускат в какви ли не игри и да не им пука много за последствията. Не е задължително да са богати. Трябва да са смешни,но по онзи специфичен начин по,който не казват"Айде смейте се на шегата ми де,аз съм най-великият" ами просто между редовете да вмъкнат нещо закачливо. Не харесвам простаци,но и без комплименти от рода"Ей като те видя обръщам резбата...започвам да хр момичета!" не може. Те просто ти повдигат самочувствието. Мразя фешовци,момчетата и въобще всички хора трябва да се носят по свой собствен стил,а фешовците нямат,те само гледат какво има по тв-то и веднага си го купуват. Моята втора любов е музиката,така че ми трябва някой ритмичен и музикален,някой на когото да мога да разчитам. И такива неща...
Но например най-добрата ми приятелка харесва по-затворени и романтични момчета,а не луди глави. Тихи хора...
Мен лично ме кефят и са ми интересни по-загадъчните момчета,не толкова прозрачните.
Но за всеки е индивидуално. Няма точен начин за сваляне на момичета. Селксите бекове си излизат с простите курви,а по-интилигентните момчета с по-готините момичета. За всеки си има половинка,това е истината!