- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всички красиви момичета които съм искал и не съм имал
Грешно ви е впечатлениетоЗначи когато седях и пишех в тоя форум и се самосъжалявах,това го правех тук където никой не ме познава,за да не съм пумяр в живота.Да ме подритват и да ми се присмиват.
Да,писах си за проблемите тук,оплаквах се,че си обичах приятелката ама нещата се прецакаха,но какво от това.Все едно нещата,които написах не са верни.
Никой не е застрахован да се влюби,никой не е застрахован от провал.
Пуснах темата за момчетата които се оплакват и се страхуват да направят 1-вата крачка,тия които висят тук и реват вместо да опитат и да успеят.
С тази тема просто споделям опит и давам съвет,не се фукам.Честно казано ми е все тая,просто бих се радвал ако преди време някой ми беше казал всичките тия неща 1 по 1,а готините момичета да ги взимат олигофрените.Като казвам ,че преди съм бил смотлъо трябва да се разбира-нормално момче,не пия и не пуша,спортувам.В днешно време така не се впечатлява красиво момиче.Друг е въпроса,че не изглеждах така както сега
А да,ще продължавам тук да си пиша,да искам съвети,защото е пълно с готини хора,които дават съвети и ти помагат!Вие си мислете,че загубеняк,аз ще си пиша и ще вървя напред,нали затова съм регистриран.Няма да седна да се оплаквам в реалния живот,където имам познати![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес