Може би си прав, не зная. Но за всички останали момчета ще разкажа за собствения си вкус за мъже. Не защото искам да се правя на интересна, а защото искам да им вдъхна надежда.
В повечето случаи съм била привличана от момчета, на които казват "загубеняк", "аутсайдер" и "зубър", които никога не са имали приятелка. Сега ще онясня защо. Много е приятно да повдигаш самочувствието на някое срамежливо добро момче. Харесва ми мисълта да съм първата приятелка на едно момче. Харесва ми да го въвеждам в света на любовта и да виждам как разцъфтява пред очите ми. Да не говорим, че с такива момчета има много повече какво да си кажа. Те са интересни събеседници, с които можеш да говориш на всякакви теми. Те те глезят и ухажват по толкова мил и малко старомоден начин, за който много момичета мечтаят. В повечето случаи са искрени и съвсем непокварени от живота. Съвършено не ми пука какво мислят приятелите ми за него. Нали аз си знам кое е най-добре за мен. А от коли и други екстри не се впечатлявам.
Може да съм изключение. Но има ли едно изключение - има и още. Така че, не се отчайвайте...