- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всички красиви момичета които съм искал и не съм имал
Vamp чета тоя форум само и единствено заради тебе. Признавам си, че не съм отварял никакви други теми и съм много разочарован когато видя, че не си измъдрил нещо ново. Толкова прозрачен, противоречив и алогичен човек като тебе не помня да съм виждал. Наистина се забавлявам с твоите писания. Не се наслаждавам на нещастието ти както си мислиш, ами на глупостта ти. Приличаш ми на германците. Разбиха ги във войната, обаче все още има хора които искат да правят нов Райх. И тъй като от моите теми, пък предполагам, че и от други четеш средно по два реда, ще опитам да се вместя в тях с един съвет:
Остави виртуалния свят и пробвай навън, реалния. Може и да ти хареса повече.
Отново не мога да се въздържа да не изкоментирам някои от писанията ти. Ако искаш вярно не ги чети, поне ще позабавляваме младата аудитория.
Ето това е една от най-големите глупости които съм чел някога. Примерно нито ти можеш да имаш някои красавица тип манекенка, нито теб може да те има някоя дебела и задръстена зубарка с очила. Нито аз мога да имам жена която е хиперматериалиска, нито мен могат да ме имат жени които не ме привличат физически, или пък са привлечени най-много от жилището ми в София, защото са от провинцията. Примерно ти казвам.Първоначално написано от vamp
Е не защо? На мен ми е интересно да чета житейските му прозрения.Първоначално написано от dark_sw
Да ама точно този озлобен и отчаян човек в последно време обикаля парковете, заведенията и близките планини с любимата си жена, а ти се жалваш пред хлапетата във форума.Първоначално написано от vamp
Говориш от собствен опит.Първоначално написано от vamp
Я ми обясни как може за имаш достойнство и самочувствие с 2 лв. В джоба?Първоначално написано от vamp
Ето и нещо което ми харесва:
quote="vamp"] не се срамувам да си призная бил утайка,че съм губил пари,приятели,гаджета,че съм пушел трева и съм пил като смок,хубаво е,че от всичко това съм научил своите уроци и най-важния урок [/quote] Ако си го научил добре, но на базата на писанията ти се съмнявам, че го използваш. Аз уважавам хора които имат достойнство да си признаят, че са бъркали и да се поправят. Самия аз се срамувам за много случки от миналото си, и когато видя някои да се опитва да влезе в “правия път” винаги го насърчавам стига да има желание да се поправи.
"Първоначално написано от vamp
ti lud li si kogato edno mom4e se doverqva na momi4e i i spodelq tq vsu6nost go opoznava i razbira kakyv e vsu6nost...i 4e ne e prosto vyzduh[/quote]
Съгласен съм с miss_91 Ако търсиш сериозна връзка трябва да си представиш и част от отрицателните черти. Ако не го направиш те ще лъснат, трудно ще ги прикриеш. Е сега, крайно тъпо ще е ако още в началото си споделиш мъките и проблемите. Ще те помислят за путьо вярно, обаче не е хубаво да се правиш на такъв какъвто не си. Мацката ако те хареса ще те хареса такъв какъвто си. Разбира се, има неща които половинката е по-добре никога да не разбере, трябва да се скрият.
Това което ми направи впечатление е, че ти гледаш на жената както на завоевание. Това според мен е тъпо. Да минеш по главната с мацката, дето цялото село точи лиги по нея, да ме видят всички, брей колко съм велик, голямо постижение. Селения, мое мнение.
Лично аз гледам на моята приятелка не като завоевание, а като дар от бога, дар по които дълго време съм копнял, и ми бе даден, тогава когато най-малко го очаквах.
Хм, може и да бъркам но ми се струва, че по цял ден седиш пред компа и се чудиш каква глупост да напишеш. Не гледай на жената като на предмет. Опитай се да й влезнеш в положението, да се поставиш а нейно място. Забелязвам, че жените усещат отдалече когато някои иска от тях нещо повече, ама не знае как да си го поиска. Тогава просто не обръщат внимание или се присмиват.Първоначално написано от vamp
Докато мислиш така:
Можеше да използваш думата девойка или момиче, ма добре, че не използва пиклаПървоначално написано от vamp
Ще се получава това:
Бих посъветвал хората с начин на мислене и манталитет на Вамп да си стоят по родните места. Аман от тях. Нафлудихте София и големите градове и пренесохте простотията си там. Сега сигурно някои ще се възмути и ще напише нещо лошо за мен, ама преди това нека да ми види подписа.Първоначално написано от vamp
И Vamp ако си такъв плеибой хайде някога да оставиш тема:
Всички красиви момичета които съм искал и съм имал
Ще ми е интересно какво ли ще пише там.