.
Отговор в тема
Страница 5 от 11 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 262
    Повече от фен Аватара на suantito
    Цитирай Първоначално написано от vamp
    Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    еми боклук си, нямам какво да ти кажа повече.
    Не,гадняр съм,боклук е този който обича всички и всички го обичат.Този който се заблуждава,че с компромиси и добрина се върви напред.Боклуци са тъпите селяни които си мислят,че с пари се купува акъл и класа.На мен не ми пука за нищо и никой,забавлявам се,не искам да свършва в клиника назобен с лекарства или да бъда обикновен българин живеещ в панелка с грозна жена и тъпи деца правени от съседа
    Живее се веднъж,трябва да се забавляваш и е най-добре да не ти пука много много,винаги когато ми е пукало съм грешал.
    Аз ако съм боклук,замисли се,ти какво си,дали можеш да се конкурираш с мен,дали си по-щастлив от мен,дали си нещо повече от мен?Не те познавам,но едва ли,аз живея живот като на кино и се забавлявам
    Сега отивам на кафе с една пичка,утре може да продължим да се обиждаме при желание от твоя страна
    Мда и когато мине бала ти нацепват едно "дърво" наречено "живот" и ти е чудиш от де ти е дошло , сичко е хубаво докато мама и тати дават ....

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Не е вярно, че всички момичета търсят само пари и т.н. Като гледам от моя клас няма и едно момче което да не дрънка глупости и вечно да се прави на много интересен, иначе са голями сладури. Но пролема е просто, че с тях не може да се проведе един нормален разговор. Аз ще го питам в коя стая сме сега... а той ще ми каже пак някоя тъпотия.... Или казвам на някой да престане, което ми е неприятно.. а той какво ще направи обратното.

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от suantito
    Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    еми боклук си, нямам какво да ти кажа повече.
    Не,гадняр съм,боклук е този който обича всички и всички го обичат.Този който се заблуждава,че с компромиси и добрина се върви напред.Боклуци са тъпите селяни които си мислят,че с пари се купува акъл и класа.На мен не ми пука за нищо и никой,забавлявам се,не искам да свършва в клиника назобен с лекарства или да бъда обикновен българин живеещ в панелка с грозна жена и тъпи деца правени от съседа
    Живее се веднъж,трябва да се забавляваш и е най-добре да не ти пука много много,винаги когато ми е пукало съм грешал.
    Аз ако съм боклук,замисли се,ти какво си,дали можеш да се конкурираш с мен,дали си по-щастлив от мен,дали си нещо повече от мен?Не те познавам,но едва ли,аз живея живот като на кино и се забавлявам
    Сега отивам на кафе с една пичка,утре може да продължим да се обиждаме при желание от твоя страна
    Мда и когато мине бала ти нацепват едно "дърво" наречено "живот" и ти е чудиш от де ти е дошло , сичко е хубаво докато мама и тати дават ....
    Добре казано.Само,че при мене е обратното.До 8 клас наште не са ми давали и 1лв на ден,после по 1лв за закуска понякога.Обличах се със смотани дрехи от 2-рата.Не носех оригинални маратонки,не ходех и по кафета и дискотеки.Принудих се да бачкам.В 11 клас можех да си позволя това онова,бачкал съм и на 2 места.Пари от нашите не съм взимал,мразех ги,случвало се е да не ям по 3-4дни или за ден по 1 път.Мислиш ли,че след такива и много други неща ми пука,че ще трябва да бачкам,че сигурно няма да отида да уча или ще трябва пак да работя на 2 места докато уча.И нашите не са бедни,имат пари,но пестят или ги харчат за глупости.Скъперници са.Дълго време им показвах,че не съм като тях и че парите са само хартийки за харчене.Не успяха да ме купят с пари.Покрай всички тия простотии съм пораснал твърде рано,не ми е оставало време за момичета и дискотеки.Тая година е малко по-различно.Правя си кефа,сега като минат матурите не се знае къде ще отида.Хубавото е,че в общи линии успях да си наваксам за всички пропуснати мадами,за дискотеките,за купоните.Да му мисли който е разчитал на майка си и баща си,ще му кажа добре дошъл в реалния свят

п.п.Тая снощи не излезе с мен,беше заета или ме излъга.Днеска уж ще излезем ако не,с една друга съм
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Не мога да те разбера... И аз не разчитам на родителите си. Не се хваля, че съм самостоятелна. Всичките ми приятели работят, издържат се сами, някой на 20 години вече могат да си позволят и апартаменти, защото са талантливи и амбициозни. Познавам и момчета, които са много красиви, търсени и едва ли не имат фен клубове. В крайна сметка никой от горепосочените хора не се е самоизтъквал с това, че е успял. Според мен е важно да показваш всичко това на дела, а не да се хвалиш на думи по форумите.

И съжалявам, но наистина лъжата и това, че използваш 14 годишни момиченца не е повод за големи хвалби. Много се изтърка.... Ако имаш комплекси, защото нямаш приятели и гаджета различни от 14 годишни пикли - не е тук място.

Мега фен Аватара на babity
    Извинявай много мадам,ама ако и момчетата почнем да циврим с какво ще ни радвате вие момичетата?Освен това е тъпо да си разправяш проблемите пред всеки и да рискуваш да ти се присмеят и да се отвратят от теб.Значи помисли си ако някой е имал проблеми с наркотиците и започне да ти разказва за това,ако има лошо семейство,ако има кофти минало.Разкаже ти за всичко това и започваш да се съмняваш в него,да го съдиш,казваш пред приятели,пред родителите ти,започва се обсъждане и т.н.
    А и жените обичат уверени мъже,на никой не му трябват хленчещи п*тки
    вамп, вамп, вамп, миличък вамп... чета ти темичката... не се обиждай, казвам го най - чистосърдечно - жал ми е за теб! Незнам защо, но най - тъжното от всичко е, че от постовете ти се разбира, че си контактувал само с утайката на женската половина от човечеството. Кофти, наистина! Не всичко в този живот се свежда до купона, ебането, колите, парите. Ужасно неприятен е фактът, че има хора, заблудени дотолкова, че да го мислят. Ще ми се да мисля, че го знаеш, но човек не те правят гореизброените. Човек си когато обичаш някого, независимо дали приятели, гадже, семейството... Смея да се "похваля", че имам ужасна връзка, обстоятелствата ни притискат и е ужасно, на моменти дори непоносимо, но въпреки всичко аз ГО обичам! Приятелите ми ме отхвърлят един по един, но аз ги обичам и не спирам да ги мисля и да им помагам във всичко, с каквото ми е възможно! Семейството... е, тази част не искаш да я знаеш, но и тях обичам! Съжалявам, че не си успял да изпиташ това. Само не казвай, че си! Ако беше... нямаше да разсъждаваш така! Точно когато бях на 13 се почувствах отхвърлена и мислех точно като теб... После обичах и се промених! Малко глупаво, но ми иде на ум за една песен, в която се пееше "любовта ме промени"... Сега, няма да се отклонявам с повече глупости и минавам конкретно към поста, който съм цитирала... Ако едно момче ми разкаже за проблемите си, за лошото минало, за всичко, което се срамува другаде да каже ще бъда поласкана, ще знам, че ми вярва, че съм "специална"! Никога няма да си позволя да страня от някого, заради миналото му. Още повече, че със сигурност ще значи много за мен ако ме допусне толкова близо, че да ми каже такива неща.

а бе лек нщо не ти вярвам хайде добре ще си стъпиш на краката след тежката раздяла ама пък точно за един месец ще излизаш с момичета кадето точи лиги пуловината град по тях хммммммммммммммммммм малко не ми се вярва . И аз бях смотлио до миналата година вярно излизах по кафета дискотеки а у ама не се обличах както тряаа.(Едни момичета от моя клас ме промениха).И мога да кажа че вярно има момичета които ме харесват но не и тези които аз харесвам.И мога да ти кажа че това за парите и колите е много вярно савсем сериозно ти говоря до оня ден не искаха да се качват в ладата (а и нямах пари да им плащам кафетата) а сега искат да ги воззя с алфата искат .но това са 5/10 другите предочитат да ходят пеша искам да кажа че не всички са материални но и не сички са нематериални . А сега я наистина прати 1 снимка да те видим колко си готин .

Град
    У вас
    vamp донякъде те разбирам... но като цяло си доста заблуденичък.

Тази тема трябваше да я кръстиш "Моля одобрете ме, искам си егото!".

Хубаво, научил си някои работи за момичетата (не жените, чакай бебчо), но да даваш "съвети"? Като цяло тази тема е за някой блог. Може би трябва да си направиш един такъв.

Съвет: Започвай темите си с "Мило мое дневниче, ...", моля те.

Лично на мен ми приличаш на АФЦ, току-що навлязъл в pickup-а. Има доста още да учиш. Не си слагай поведението под шаблон.

Но пък виж... сега ти е времето, живей си. Само не знам, ако искаш да следваш в България, както ми приказваш за това колко труден ти бил живота, то ти ще умреш ако трябва сам да се издържаш. Явно не знаеш как стоят нещата. Сега има едно задължително присъствие в унивеситите, което ако мислиш сам да се изхранваш и трябва да ходиш на работа, не знам как ще изпълниш.

Но все пак успех и вземи прочети това онова.... имаш заложби. Но факта, че все още търсиш одобрението на хората в някакъв си форум (повечето от които на по 12-17 години...) говори достатъчно красноречиво за това колко си "самоуверен и сигурен в себе си"

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Такам.. изпуснах два три огормни блока писаници, тъй като времето ми е скъпо. Сега да кажа и аз нещо.. не че ще има голямо значение като се замисля но все пак да опитаме... Vamp виж разбирам ти почти напълно мъката, кои не е обичал... кой не е бил нараняван.. ? Много ясно че всеки е бил.. Е, тези неща хубаво ги каза но нали знаеш че една част от хората " мразят истината в лицето" .. С някой неща не съм съгласна с теб.. други неща си нацелил... Мога да ти кажа че жените обичат всяка разлиен тип мъж.. Например ако са останали такива като мен, ще харесват забавни чаровни усмихнати & самоуверени & страстни момчета.. Момчета които могат да бъдат и техен приятел да ги изслушват, да ги РАЗбирати да ги Уважават. Да не ги притискат.. да бъдат кавалери, да им угаждат, но и да не бъдат мекушави.. Да им поднасят изненади... и най-важното да не са п*тки & да се скриват при всяка непрятност & да са досещачи по разбирането & също така да знаят кога какво е нужно да се направи.. & още много неща... разбираш ли.. А и също мразят когато момчето гледа по д*петата & гърдите на русите мацки... (шегувам се).. Та.. по-хубаво щеше да изглеждаш ако бе написал: "взех си поука и разбирам малко по-добре момичетата" с няколко прости думи, без много много да се хвалиш. Не ми се убиждай, просто нямаш толкова силен усет.. Трябва винаги да знаеш когато кажеш нещо как ще реагират останалите & как да го кажеш че да предизвикаш желания ефект. Но и не трябва да се превзвмаш.. лъжата е кофти нещо.. Общо взето, твойта цел е достижима само при вариянта че си искрен чаровен страстен силен готин умен & с готини приятели & работа, можеш да направиш на момичето от рас когато се нуждае от нещо подарък който да я заинтригува & в същото време да не си нахален.. в което малко се съмнявам че си... това са мойте съвети към теб мойто момче... няма какво да добавя в темата, ще ти кажа само че за някои неща си на прав път но за други още имаш да учиш. Айде и дано не ми се убидиш Сега аз се държах така за да видиш ти как се държиш Но аз няма да кажа никога, мога да имам всяко момче, защото знам че това не е така. А дори да е така, защо ми е да го казвам?... запази си за себе си сладките неща & просто се наслаждавай на това което можеш, остави хората сами да се питат как го правиш и да ти се радват... Това е всичко, приятели
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

anonymous485803
    Guest

Re

Vamp чета тоя форум само и единствено заради тебе. Признавам си, че не съм отварял никакви други теми и съм много разочарован когато видя, че не си измъдрил нещо ново. Толкова прозрачен, противоречив и алогичен човек като тебе не помня да съм виждал. Наистина се забавлявам с твоите писания. Не се наслаждавам на нещастието ти както си мислиш, ами на глупостта ти. Приличаш ми на германците. Разбиха ги във войната, обаче все още има хора които искат да правят нов Райх. И тъй като от моите теми, пък предполагам, че и от други четеш средно по два реда, ще опитам да се вместя в тях с един съвет:
    Остави виртуалния свят и пробвай навън, реалния. Може и да ти хареса повече.

Отново не мога да се въздържа да не изкоментирам някои от писанията ти. Ако искаш вярно не ги чети, поне ще позабавляваме младата аудитория.
    Да,всяко момче да има всяко момиче,стига да знае как.
    Ето това е една от най-големите глупости които съм чел някога. Примерно нито ти можеш да имаш някои красавица тип манекенка, нито теб може да те има някоя дебела и задръстена зубарка с очила. Нито аз мога да имам жена която е хиперматериалиска, нито мен могат да ме имат жени които не ме привличат физически, или пък са привлечени най-много от жилището ми в София, защото са от провинцията. Примерно ти казвам.
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    -добре спри с темите , защото просто се излагаш
    Е не защо? На мен ми е интересно да чета житейските му прозрения.
    vladi81,теб изобщо няма да те коментирам,ти си един озлобен и отчаян човек,
    Да ама точно този озлобен и отчаян човек в последно време обикаля парковете, заведенията и близките планини с любимата си жена, а ти се жалваш пред хлапетата във форума.
    Нямаш право на мнение в теми в които се говори за любов,защото ти никога не си бил обичан и не знаеш за какво говорим.
    Говориш от собствен опит.
    Човек без достойнство е нищо.Предпочитам да нямам пари,но да ме уважават отколкото някой ден да стана отшелник като теб
    Я ми обясни как може за имаш достойнство и самочувствие с 2 лв. В джоба?

Ето и нещо което ми харесва:
    quote="vamp"] не се срамувам да си призная бил утайка,че съм губил пари,приятели,гаджета,че съм пушел трева и съм пил като смок,хубаво е,че от всичко това съм научил своите уроци и най-важния урок [/quote] Ако си го научил добре, но на базата на писанията ти се съмнявам, че го използваш. Аз уважавам хора които имат достойнство да си признаят, че са бъркали и да се поправят. Самия аз се срамувам за много случки от миналото си, и когато видя някои да се опитва да влезе в “правия път” винаги го насърчавам стига да има желание да се поправи.

Аааа и никога не си разправяйте проблемите на момичета,че ще ви вземат за неудачник и ще си присмиват,трябва да вдъхвате сигурност и сила Само във форума може да си циврите така като мен с чашката на клавиатурата,ама е задължително да сте анонимни,че ще ви сочат с пръст хахахахахах
    "
    ti lud li si kogato edno mom4e se doverqva na momi4e i i spodelq tq vsu6nost go opoznava i razbira kakyv e vsu6nost...i 4e ne e prosto vyzduh[/quote]

Съгласен съм с miss_91 Ако търсиш сериозна връзка трябва да си представиш и част от отрицателните черти. Ако не го направиш те ще лъснат, трудно ще ги прикриеш. Е сега, крайно тъпо ще е ако още в началото си споделиш мъките и проблемите. Ще те помислят за путьо вярно, обаче не е хубаво да се правиш на такъв какъвто не си. Мацката ако те хареса ще те хареса такъв какъвто си. Разбира се, има неща които половинката е по-добре никога да не разбере, трябва да се скрият.
    Това което ми направи впечатление е, че ти гледаш на жената както на завоевание. Това според мен е тъпо. Да минеш по главната с мацката, дето цялото село точи лиги по нея, да ме видят всички, брей колко съм велик, голямо постижение. Селения, мое мнение.
    Лично аз гледам на моята приятелка не като завоевание, а като дар от бога, дар по които дълго време съм копнял, и ми бе даден, тогава когато най-малко го очаквах.
    В това да излизаш редовно с куклички няма нищо лошо.По-добре отколкото да се напивам,да пуша трева или да се депресирам.
    Хм, може и да бъркам но ми се струва, че по цял ден седиш пред компа и се чудиш каква глупост да напишеш. Не гледай на жената като на предмет. Опитай се да й влезнеш в положението, да се поставиш а нейно място. Забелязвам, че жените усещат отдалече когато някои иска от тях нещо повече, ама не знае как да си го поиска. Тогава просто не обръщат внимание или се присмиват.
    Докато мислиш така:
    Сега отивам на кафе с една пичка
    Можеше да използваш думата девойка или момиче, ма добре, че не използва пикла
    Ще се получава това:
    Тая снощи не излезе с мен,беше заета или ме излъга.Днеска уж ще излезем ако не
    Бих посъветвал хората с начин на мислене и манталитет на Вамп да си стоят по родните места. Аман от тях. Нафлудихте София и големите градове и пренесохте простотията си там. Сега сигурно някои ще се възмути и ще напише нещо лошо за мен, ама преди това нека да ми види подписа.

И Vamp ако си такъв плеибой хайде някога да оставиш тема:
    Всички красиви момичета които съм искал и съм имал
    Ще ми е интересно какво ли ще пише там.

Толкова прозрачен, противоречив и алогичен човек като тебе не помня да съм виждал. Наистина се забавлявам с твоите писания. Не се наслаждавам на нещастието ти както си мислиш, ами на глупостта ти.
    Нареди го.

Аз съм от Казанлък но не смятам че като съм от там имам някаква разлика с хората от София или кадето и да било другаде .Живял съм в Бургас в Пловдив работил съм на Слънчев Бряг.И ваобще не мисля като повечето селяни примерно "Ела тука ма" или израза "бах тая тъпа путка"(ама искаш да я ебеш нали?)Че Вамп няма как да ти е добре след като в очите им казваш "кукло" или каквото и да било галено име ,а зад гърба им говориш груби думи .Сега друг е въпроса че след като аз съм се държал добре те не са го оценили и са ме обиждали и т.н. ем и аз няма да стоя и да я гледам МНОГО ЯСНО. Манталитета ти не е на ниво ако имаше момичета ТИ нямаше да стоиш и да пишеш глупости ТУК пред "хлапетата" аз съм на 20 не те знам ти на колко си но като чета че матури ти предстоят явно си поне на 18 .Аз честно казано по тези сайтове никога няма да седна да се жалвам или нещо такова ще си излезна с приятелите ще които уважавам както и те мен и ще говоря с тях за такива вапроси на по бира.Не се опитвай да впечатлиш келешите с тези писания тук в този форум намери си добри приятелки и приятели и всичко ще си дойде на мястото (това всичко ти го казвам защото просто НЕ ТИ ВЯРВАМ !).И не мога да разбера кво лошо пък има в тва да пушиш трева аз лично не съм пушил 2-ра година мисля но понякога ми се иска да се напушим 2 3 човека и да си напраим шоуто защото сивото ежедневие убива макар че гледам да разнообразявам всеки един ден пак ми е тъпо и скучно [/quote]

Град
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Извинявай много мадам,ама ако и момчетата почнем да циврим с какво ще ни радвате вие момичетата?Освен това е тъпо да си разправяш проблемите пред всеки и да рискуваш да ти се присмеят и да се отвратят от теб.Значи помисли си ако някой е имал проблеми с наркотиците и започне да ти разказва за това,ако има лошо семейство,ако има кофти минало.Разкаже ти за всичко това и започваш да се съмняваш в него,да го съдиш,казваш пред приятели,пред родителите ти,започва се обсъждане и т.н.
    А и жените обичат уверени мъже,на никой не му трябват хленчещи п*тки
    вамп, вамп, вамп, миличък вамп... чета ти темичката... не се обиждай, казвам го най - чистосърдечно - жал ми е за теб! Незнам защо, но най - тъжното от всичко е, че от постовете ти се разбира, че си контактувал само с утайката на женската половина от човечеството. Кофти, наистина! Не всичко в този живот се свежда до купона, ебането, колите, парите. Ужасно неприятен е фактът, че има хора, заблудени дотолкова, че да го мислят. Ще ми се да мисля, че го знаеш, но човек не те правят гореизброените. Човек си когато обичаш някого, независимо дали приятели, гадже, семейството... Смея да се "похваля", че имам ужасна връзка, обстоятелствата ни притискат и е ужасно, на моменти дори непоносимо, но въпреки всичко аз ГО обичам! Приятелите ми ме отхвърлят един по един, но аз ги обичам и не спирам да ги мисля и да им помагам във всичко, с каквото ми е възможно! Семейството... е, тази част не искаш да я знаеш, но и тях обичам! Съжалявам, че не си успял да изпиташ това. Само не казвай, че си! Ако беше... нямаше да разсъждаваш така! Точно когато бях на 13 се почувствах отхвърлена и мислех точно като теб... После обичах и се промених! Малко глупаво, но ми иде на ум за една песен, в която се пееше "любовта ме промени"... Сега, няма да се отклонявам с повече глупости и минавам конкретно към поста, който съм цитирала... Ако едно момче ми разкаже за проблемите си, за лошото минало, за всичко, което се срамува другаде да каже ще бъда поласкана, ще знам, че ми вярва, че съм "специална"! Никога няма да си позволя да страня от някого, заради миналото му. Още повече, че със сигурност ще значи много за мен ако ме допусне толкова близо, че да ми каже такива неща.
    Значи права си,обаче живота не е компромис.Което означава,че няма да излизам с грозна само и само да ме обичат или да са свестни.Аз играя всичко или нищо,винаги съм искал хубави момичета.Пък и не съм решил да се женя,че да я избирам да е светица.
    Влади81 не съм ти чел мнението девствен-чичко,защото твоите мнения не са твои мисли,опит и разсъждения,а контра на мненията на другите.Преди да наричаш някой селянин,виж се,че си заядлив като пенсиите пред кварталното кръчме.Докато стана на твоите години няма да имам голямо шкембе като теб,няма да бъда злобен като теб,няма да бъда сам,100% няма да пиша в този форум и да искам съвети от тинейджъри.Между другото в София рядко идвам и е само ако ми се налага,защото не си падам по задръстванията и по 100мин пътуване докато изляза от София с колата и не обичам въздуха който дишам да е черен металик на цвят.Освен това,почти съм сигурен,че ти си селянин,защото не вярвам да си 3-то поколение софиянец.Не ме интересува.Ела до Слънчев бряг да кажеш,че си гражданин,пробвай и в Русе,ама да ти кажа и в Смолян не биха ти повярвали,че си гражданин.Имаш шансове във Враца и в Плевен,ама най-много да ти хвърлят един бой.Обаче в Хасково 100% ще ти повярват и в Харманли А ако идваш в Пловдив имаш правото да се обадиш,гражданино На въпроса,не съм от Пловдив,но честичко гостувам там А да,селянино,аз съм израснал в един от най-големите градове в Страната,бил съм във всички от горепосочените,бил съм и в Гърция,точно преди 3 седмици някъде се върнах от там,погледни мненията,че не е писано за справка,ако кажеш,че и това е лъжа Градовете бяха Солун и Серес,минах и през Петрич,ти да не си от там,че по диалект на такъв ми се струваш

Пича с ладата,както казах,аз от известно време нямам кола,повече ходя пеша,возят ме или карам чужди.Това не ми пречи да излизам с готини момичета.Колата е само екстра към всичко останало.Обречен си ако разчиташ само на това за да впечатлиш едно момиче!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Мега фен Аватара на babity
    Значи права си,обаче живота не е компромис.Което означава,че няма да излизам с грозна само и само да ме обичат или да са свестни.Аз играя всичко или нищо,винаги съм искал хубави момичета.Пък и не съм решил да се женя,че да я избирам да е светица.
    Не е задължително да е грозна щом е свястна! Помисли си малко... Как предпочиташ да изживееш живота си: постоянно да сменяш "куклички", тъпи като на слон петата, с които неможеш да размениш 2 приказки или да пожертваш малко време, да си останеш сам, да разбереш какво искаш, да си го намериш и да си щастлив?

vamp ти си най-тъпото и безмозъчно мекотело на което някога съм попадала Първо никой не го грее къде си растнал. Второ определението "селянин" се отнася до манталитета на даден човек.. примерно твоя, а не до това къде е роден и живял. Трето дори мнението на някой да е "контра на останалите" то пак си е негово. Ако ти имаш навика да се защитаваш с чужди мисли, не е задължително и други да го правят. vladi81 доста добре ти обясни къде се намираш, но ти явно продължаваш да се мислиш за нещо по-велико от останалите. А всъщност си адски С М Е Ш Е Н. Ама ти си пиши де, като гледам има доста хора които забавляваш
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Ще бъда кратък и ясен ! Намери си истински приятели ! И изтрии тази тема за по добре .Всеки си има свой начин всеки си има различен тип момичета които им се предлагат различни неща на някои характер на други тяло на трети пари и т.н. всеки знае че това е така .Тука да ми даваш съвети аз как да свалям момичета .Човек не вървиш повярваи ми как не го разбра това?!

Град
    stara zagora
    abe to toq kooito te haresva idva i ti kazva ama tva sa gluposti be ne vi li idva na akaala che momchetata gledat samo vanshen vid i koqto ne stava q ebavat cql jivot ami sry ama e taka
    Болка ли?...да.... болка от какво?... болка от това че те обичам?...не...Боли ме от това че не знаеш..как ли да ти кажа....толкова е просто да ти кажа че те обичам...но просто така да ти кажа не мога.

Цитирай Първоначално написано от remember95
    abe to toq kooito te haresva idva i ti kazva ama tva sa gluposti be ne vi li idva na akaala che momchetata gledat samo vanshen vid i koqto ne stava q ebavat cql jivot ami sry ama e taka
    Личи ти че си 95.. Момчетата въобще не гледат смо външния вид ако става въпрос за по-сериозни отношения. И аз преди години имах твоето мнение по въпроса, ама нещата се променят. Защо всички си вадите толкова прибързано изводите?

Град
    stara zagora
    Цитирай Първоначално написано от Jus7__Me
    Личи ти че си 95.. Момчетата въобще не гледат смо външния вид ако става въпрос за по-сериозни отношения. И аз преди години имах твоето мнение по въпроса, ама нещата се променят. Защо всички си вадите толкова прибързано изводите?

am ne sam 95 ...tva e na sestra mi reg ..aama prosto ne sam se regnala s moita
    Болка ли?...да.... болка от какво?... болка от това че те обичам?...не...Боли ме от това че не знаеш..как ли да ти кажа....толкова е просто да ти кажа че те обичам...но просто така да ти кажа не мога.

Тъжно...

Град
    У вас
    А ти си 95,5 сигурно? Хубаво е, че си вярваш поне

Град
    Stara ZaGoRa
    Цитирай Първоначално написано от stk

aaaa sry ama veche sam v moita reg !~!~!!~~
    ,.,тФа чИ тЕ уБиЧъМ,.,се еДнО нЕ сИ гу ЧуЛ,.,

Цитирай Първоначално написано от CAN_YoU_fElL_me

Която е направена днес

Град
    У вас
    Цитирай Първоначално написано от Jus7__Me
    Цитирай Първоначално написано от CAN_YoU_fElL_me

Която е направена днес
    Изпревари ме

Няма нищо срамно във възрастта ти, аз лично бих се върнал в тези години

Град
    Някои хора цял живот ще си карат стари коли и ще чукат грозни жени...
    Тука някой ми говори за "истинските неща".Като за начало спрете да се преструвате във форума или от форума после се събирате и пренасяте дискусията в кафето?Стига с тези форумни герои
    Не ми дреме,че някой си не харесва темата,истината боли.Смешно е да се преструвате,така не се печели.
    Вчера една мацка ми каза:"ти си честен,та чак брутален",точно това я кефи в мен,че наричам нещата с истинските им имена,а не чупя китка,не се влача по корем и не се подмазвам.Харесва и,че съм мъжкар-директен и точен,не ме бърка нищо.

Дали знам какво искам?ДА!Искам нормално,готино,забавно момиче.
    3-те думи обаче са взаимноизключващи се при нормални взаимоотнешия.
    Ако искам да е наистина красива,ще е тъпа или гадна.Вчера се оказа например,че съм излизал с проститутка,стар приятел ми го сподели на масата.Много се смяхме,тя уж беше свястна и забавна.Беше и красива,ама не беше най-най.
    Ако е забавна и симпатична,то пък няма да е достатъчно красива,ще се окаже,че има повече косми по ръцете от мен и по-голям мустак.
    Намирам някоя забавна и добричка ама грозна като смъртта,не не става така,не съм метъл!
    Намирам нещо което се оказва близко до момичето-мечта,връзвам и се на акъла,романтичен и мил съм,а тя се оказва най-противната уруспия.Почва да ме дразни,да не я понасям и тогава виждам,че и тя има куп недостатъци,не ги прикрива,не само това ами ме дразни много!
    Не е изгодно да си средностатически балък,тая тема е за тарикати
    Искам всичко!Не искам грозно момиче,сега съм млад,ще си живея живота както ми харесва,а ако някога се влюбя и намеря момиче което си заслужава без да ме предаде,тогава може да е по-различно.Всичко или нищо,така се става победител.
    Когато карах шофиорските курсове и бях слаб шофъор инструктора ми каза:"По-смелло,кола и жена се управлява,не ги оставяй да правят каквото си искат!" Тогава се смях,че лафа е тъп и селски,но се оказа верен

Вамп според мен ти се преструваш...пък и нещо мноу почна да се възхваляваш...ако не ти пука от нищо кфо ти пука ние кфо пишем...?

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    In Devil's Castle
    Някои хора цял живот ще си карат стари коли и ще чукат грозни жени...
    Тука някой ми говори за "истинските неща".Като за начало спрете да се преструвате във форума или от форума после се събирате и пренасяте дискусията в кафето?Стига с тези форумни герои
    Не ми дреме,че някой си не харесва темата,истината боли.Смешно е да се преструвате,така не се печели.
    Вчера една мацка ми каза:"ти си честен,та чак брутален",точно това я кефи в мен,че наричам нещата с истинските им имена,а не чупя китка,не се влача по корем и не се подмазвам.Харесва и,че съм мъжкар-директен и точен,не ме бърка нищо.

Дали знам какво искам?ДА!Искам нормално,готино,забавно момиче.
    3-те думи обаче са взаимноизключващи се при нормални взаимоотнешия.
    Ако искам да е наистина красива,ще е тъпа или гадна.Вчера се оказа например,че съм излизал с проститутка,стар приятел ми го сподели на масата.Много се смяхме,тя уж беше свястна и забавна.Беше и красива,ама не беше най-най.
    Ако е забавна и симпатична,то пък няма да е достатъчно красива,ще се окаже,че има повече косми по ръцете от мен и по-голям мустак.
    Намирам някоя забавна и добричка ама грозна като смъртта,не не става така,не съм метъл!
    Намирам нещо което се оказва близко до момичето-мечта,връзвам и се на акъла,романтичен и мил съм,а тя се оказва най-противната уруспия.Почва да ме дразни,да не я понасям и тогава виждам,че и тя има куп недостатъци,не ги прикрива,не само това ами ме дразни много!
    Не е изгодно да си средностатически балък,тая тема е за тарикати
    Искам всичко!Не искам грозно момиче,сега съм млад,ще си живея живота както ми харесва,а ако някога се влюбя и намеря момиче което си заслужава без да ме предаде,тогава може да е по-различно.Всичко или нищо,така се става победител.
    Когато карах шофиорските курсове и бях слаб шофъор инструктора ми каза:"По-смелло,кола и жена се управлява,не ги оставяй да правят каквото си искат!" Тогава се смях,че лафа е тъп и селски,но се оказа верен

хубаво,ама перфектни хора няма..
    someone else...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си