Мисля, че тук се зароди една много специална връзка между двама потребители! Кофтито е, че и двамата са от един пол Уатевър, най - забавното е, че като един видни форумни плейбои (нямам идея защо харесвате да се наричате "забавление за мъже", но сигурно е заради връзката между вас и това колко си подхождате...) колкото и да се изтъквате като реалисти и порастнали хора не се различавате по нищо от 13 - 14 годишните момиченца, потребителки на форума. Вамп, специално ти, без да се обиждаш, си досущ като 14 - годишната ми комшийка. Тя цял живот се чака принца с белият кон. Обаче го чака да дойде у тях и да и позвъни на звънеца! Вижда, че не е идеалното момиче, че принцът си пада по момичета... по - така, ама го чака. И не сваля летвата. Та... в този ред на мисли ти си същият! Имаш си идеал, похвално! Обаче като виждаш, че идеалът е труден за достигане можеш просто да свалиш малко летвата. То неможе сега да го искаш, мъжко да е и с панделка да е! Защо ви е секс на всяка цена? Подхранвате си егото или... какво? Аз това го възприемам като гимнастика, а вярвам можете да си позволите да идете на фитнес. Чудно ми е как го разсъждавате това. Аз лично предпочитам да си седя в нас и сама да си "върша работите" вместо да изляза и да се давам на всеки ей така, защото съм млада и сега трябва да живея!