Цитирай Първоначално написано от 1990_iNFERNAL
Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
Цитирай Първоначално написано от Jus7__Me
Цитирай Първоначално написано от Jus7__Me
Напротив има - факта, че според теб всичко е в хубавите ресторанти и мазненето. Какво толкова плюеш? Слагате всички под калъп, а когато някое момиче каже, че момчетата сте несериозни или гледате само външния вид сте много засегнати. Човек може да се нагледа на пуберски изказвания в тоя сайт. Кога най-сетне ще ви дойде поне малко акъл? Да.. може и ние да избираме. Но всъщност в една хубава връзка няма излизания по скъпи ресторанти и търсене на перфектния външен вид, а уважение, доверие и лоялност. А може би и ти си поредния с разбито сърце намразил всичко женско което диша?
разбиха ми сърцето в 4 клас,по4нах да наранявам други хора,щото в действителност мразя себе си.аз не струва като гадже,не съм надежден,не съм постояннен,не може да се раз4ита на мен,и не ми трябва гадже,само заместител на ръката...
ааа верно,забравих да кажа,то всеки са го наранявали
Верно ли бе? Не подозирах.. Мда, всеки са го аранявали, но има някои пичове като автора на темата, които веднъж наранени решават точно като малките деца, че всяка жена е пълен боклук и оставят мнения като твоите
Аз не мисля 4е абсолютно вси4ки сте БОКЛУЦИ,мн силно казано.Даже бих бих допуснал моми4е до себе си,стига да и повярвам.бил с мн моми4ета,но не съм бил истински интимен с нито една.
а някога опитвал ли си да бъдеш истинси интимен с някоя или просто все си избираш курви, които зарязваш след като ти пуснат
Ами,всъщност аз съм си ги избирал такива,курви.
тогава как така би ''допуснал моми4е до себе си,стига да и повярвам'' и как искаш да й повярваш, след като си избираш само курви, а останалите подминаваш като пътни знаци? или искаш да си намериш курва, на която да повярваш ли ... нещо не те разбирам