Вамп, вече стреляш на посоки, скъпи! Живея в нормално, дори на някои ще ви се стори бедно семейство. В началото на месеца ми "хвърлят" 100-те лева и ми казват "прави каквото искаш, до 5ти другия месец нищо няма да получиш", а същевременно се грижа и за още една душица, тъй че си прави сметка колко са ми дашни родителите. Нямаш идеали? Защо тогава те преследва фикс идеята, че момичето, с което ще се обвържеш трябва непременно да е красиво, добро и... не помня точната формулировка, но в същият ред на мисли да ти върви по гъза и да ти угажда за всичко. Нима това не е идеал? А това, че съвсем спокойно, без пръстчето си да помръднеш чакаш това момиче да дойде и непременно да се бори, унижава едва ли не, само и само да ти се докаже потвърждава тезата ми от предишният пост. Всеки лъже на дребно. Нима ти не си лъгал момичето, което си обичал преди за някои дребни нещица? Все пак има неща, които от такт не се казват, а не от задна умисъл. Чарът неминуемо е едно от най - важните неща за момчето, защото чар има дори и в онези, очилатите зубъри от американските филми, които би трябвало да са пълни смотаняци, но накрая на филма стават по - по - най. На мен лично ми е много по - важно момчето срещу мен да има точно този чар (нямам предвид зубърското излъчване), който да ми допадне и да ме "грабне". Но това не означава, че търся непременно красиво момче. Но... какво харесвам аз не е предмет на разговорът ни и аз се извинявам за разказите, в които се отпуснах. И последното, което искам да напиша е, че нямам нищо против Вамп, напротив дори неговата тема е една от малкото, които съм взела присърце и редовно следя. Това, че обсъждаме различните си тези по - разгорещено, или може би аз създавам такова впечатление не значи, че го съдя за нещо или пък му обеснявам как да си живее живота. Ае със здраве!