- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всички красиви момичета които съм искал и не съм имал
И двамата понякога се изхвърлят като ч…я на пясък, и двамата са интересни и забавни по свое му, и привличат аудитория със сейра си. И двамата се имат за “уважавани личности”. Примерно аз само заради Пищова гледах Вип брадър, защото правеше само простотии и смешки, и заради Вапм, чета този форум, забавлява ме с писанията си.Първоначално написано от 1990_iNFERNAL
И ти ме кефиш, ако не си ти тука ще е много скучно.Първоначално написано от vamp
Много трудно, пък и секса не е първото нещо каквото искам.Първоначално написано от vamp
Струва ми се обаче, че ги четеш по малко, щом прие толкова вътрешно аспекта ми за селенията като социално явление и каква почва има то у нас.Първоначално написано от vamp
ЕЕЕЕЕ, абе защо повече хора не мислят като тебе. Я разкажи на всички около тебе, даже и на съседните населени места, София колко гадно място за живеене е. Е ма отврат направо, за какво да идват?Първоначално написано от vamp
От всичкото казано само не разбрах ти от къде си. Разбирам, че на някои места местните си опикават територията. Язък ако си от Смолянския край, много красиво място са Родопите, и за съжаление малко съм ходил там защото са далече и не стават за уикендски трипове. Със сигурност ще минавам през Пловдив защото моята приятелка дава фира на сериозни походи по Рила и ще я водя на някоя мека планина като Родопите. Само се надявам да не ми устроиш някоя засада в Пловдив, иначе като тръгна натам ще те имам на предвид.Първоначално написано от vamp
А иначе по темата колкото различни хора, толкова и различни свалки. Май няма готова рецепта, просто пората понякога се харесват друг път не, понякога се възхищават един-другиго, друг път се разочароват и така.