Цитирай Първоначално написано от suantito
абе vamp гледам тук амного са надуваш казваш на другите че кат станат на 30 ще бъдат бедни , че карали коли за по 4-5 хиляди лева и т.н. да те питам ти каква кола караш , колко пари изкарваш? Вярно е жените искат финансово стабилни момчета но нека да не бъдем материалисти. "Външния вид се компенсира с пари"
Не ми остава много време да работя,излизам само късно вечер за да не се сдухвам.Сега уча за изпити,ще ходя студент.Вече изкарах страшно високи оценки на матурите,но и на изпити отивам.В момента не карам никаква кола,нямам пари да си купя,нито мама и тате са готини и ми угаждат,понякога дори вечеря няма вкъщи или обяд или закуска.Понякога ям пица преди тренировка,защото стомаха ми стърже.
Парите не всеки ден ми стигат,друг път ми остават малко.Не се надувам,не съм и форумен ревлю.Обективен съм,не казвам на черното бяло и обратно.Сега като вляза да уча,най-вероятно ще е задочно,ще си хвана по-хубава работа,пак ще си имам кола и сам ще си я купя.
Мразя лигави богати кретени да ми наливат "акъл".
В темата не съм писал доста време,сега я погледнах,да всичко което съм написъл наистина върши работа.Който има затруднения да чете и да прилага,относно забележките-не ми пука!
Ами,честито излизане от матрицата на някой хора!

Нещото с което можеш да имаш всяко момиче?Мозък и адекватни постъпки-ако знаеш какво да кажеш и направиш в точния момент,можеш да имаш всяка,и не ти е нужно нищо повече от пари за 1 кафе,чаровна външност+усмивка,здрави нормални дрехи(тука бунтарите губят,че ходят целите окъсани ) и интелект.
За едно нещо бяхте прави,ДА СПЕЧЕЛИШ ЕДНО МОМИЧЕ Е ПОЛОВИНАТА ОТ ТОВА ДА ГО ИМАШ,ПОСЛЕ ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ КАК ДА ГО ЗАДЪРЖИШ!
Тук практиката ми е слаба,но знам,че тръпката и искрата не трябва да угасват и момичето няма да те остави.