- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всички красиви момичета които съм искал и не съм имал
Не ми остава много време да работя,излизам само късно вечер за да не се сдухвам.Сега уча за изпити,ще ходя студент.Вече изкарах страшно високи оценки на матурите,но и на изпити отивам.В момента не карам никаква кола,нямам пари да си купя,нито мама и тате са готини и ми угаждат,понякога дори вечеря няма вкъщи или обяд или закуска.Понякога ям пица преди тренировка,защото стомаха ми стърже.Първоначално написано от suantito
Парите не всеки ден ми стигат,друг път ми остават малко.Не се надувам,не съм и форумен ревлю.Обективен съм,не казвам на черното бяло и обратно.Сега като вляза да уча,най-вероятно ще е задочно,ще си хвана по-хубава работа,пак ще си имам кола и сам ще си я купя.
Мразя лигави богати кретени да ми наливат "акъл".
В темата не съм писал доста време,сега я погледнах,да всичко което съм написъл наистина върши работа.Който има затруднения да чете и да прилага,относно забележките-не ми пука!
Ами,честито излизане от матрицата на някой хора!
Нещото с което можеш да имаш всяко момиче?Мозък и адекватни постъпки-ако знаеш какво да кажеш и направиш в точния момент,можеш да имаш всяка,и не ти е нужно нищо повече от пари за 1 кафе,чаровна външност+усмивка,здрави нормални дрехи(тука бунтарите губят,че ходят целите окъсани) и интелект.
За едно нещо бяхте прави,ДА СПЕЧЕЛИШ ЕДНО МОМИЧЕ Е ПОЛОВИНАТА ОТ ТОВА ДА ГО ИМАШ,ПОСЛЕ ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ КАК ДА ГО ЗАДЪРЖИШ!
Тук практиката ми е слаба,но знам,че тръпката и искрата не трябва да угасват и момичето няма да те остави.
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес