Цитирай Първоначално написано от vamp
Тая тема я пуска за всички загубеняци,които всеки ден пускат теми,че са по 17,18,19,20 години и нямат гаджета и не са имали,че жените били кучки и искали само пари.Не,не е това проблема ви,просто не знаете как да впечатлите едно момиче.
Връщам се 5 години назад,бях на 14,както и да е,тогава беше друго време,друго поколение,играехме с колички пред блока.Съответно мислехме по детски,сваляхме по детски и страдахме по детски.
Станах на 16-17 и все обвинявах момичета ,че са заети,че искат пари,че не ме харесват и т.н.Проблема си беше в мен,държах се като хлапак,не знаех как да ги впечатля,не знаех какво търсят момичетата в момчета.А именно-сигурност,забавление,тези 2 неща са задължително,другите неща като пари,коли,дрешки и външен вид са просто допълнение.
Да,всяко момче да има всяко момиче,стига да знае как.Трябва да знаеш как да се държиш.Не трябва да си прозрачен като стъкло,предсказуем и тъп.Жените търсят тръпката,ако нямаш какво да кажеш-най-добре мълчи.В такъв случай възприемат тъпотията ти като "той е потаен".
Външния вид,ей това е много важно допълнение.Да си готин не е достатъчно само.Голяма работа,че ходиш на фитнес,не пушиш и не пиеш.В днешно време не е гъзария това вече.Ако си метъл,скейтър и подобен тип забрави за всички красиви момичета,търси си гадже от комуната.Просто като си лепнеш етикета и те възприемат за такъв независимо какъв си.
Много важно е да си търпелив,да не си изпускаш нервите,понякога е по-добре да се направиш на неразбрал и на смотан и да видиш следващия ход на момичето за да прецениш следващия.
Важно е да направиш добро впечатление на приятелите й,на родителите й.Спечелиш си приятелите й,печелиш и нея,както и обратното.Никога не казвай лоша дума за тях дори и да не ги търпиш.Бъди неутрален.За родителите никога лоша дума,никога гадни съвети и коментари,единствено разбиране.
Бъди малко мил,малко романтичен,много забавен,точен и сериозен.Не бъди простак.
С такова поведение от 1 година насам непрекъснато излизам с красиви момичета,без да ми предлагат да сме само приятели.Желан съм и това ми харесва.А като си спомня какъв отчаян смотаняк бях и аз като вас пишех тема след тема тук,мислех,че съм влюбен,а просто съм харесвал някое момиче и не съм знаел как да го сваля.
Вече съм плейбой и съм горд с това!Ей това последното което казах никога не го казвайте пред хора,че ще ви се смеят.И не бъдете нахакани и арогантни,не бъдете и смотани,прилично самоуверени е добре,без да дразните останалите.
Айде свалячи,четете,учете,дерза те и се мятайте в боя.А вие момичета коментирайте някъде ако не сте съгласни

п.п.Не се притеснявайте да ви отрежат,не навеждайте глава ,а търсете грешката в себе си.Аз сега си пия джинчето с тоник и се кефа на животеца,защото тая вечер съм с едно страшно готино момиче по което точи лиги половината град...А до вчера тъгувах за бившата ми...Хахахахха

Ми ногу от тея неща са верни ама тея неща не действат на сяко момиче щоту някои търсят различни неща в момчетата ...