.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Как да ги убедя?

Здравейте.Така зна1и много искам да си взема питбулче у дома,но не мога да убедя наще.Опитах всичко,казах им че ще поема всички грижи за него,ще го храня,ще го разхождамщще го възпитавам...Но те все отричат,а на мен това ми е мечта да си имам питбулче.Моля ви кажете ми някакъв начин да ги убедя

хех да ти кажа и аз така казвах за мойто кученце ,че сичко ще правя аз обаче тва беше само първите няколко месеца... ся не го ебавам много... при теб ще е доло горе същото предполагам... и на мен ми беше мечта ама... моли им се много... аз така направих.. но при мен един + беше че майка ми харесваше малкото паленце и ми помогна да убедя баща ми продължавай да твърдиш че ще си го гледаш самостоятелно. Дано стане успех

Аз имам питбул.Ако живееш в апартамент забрави

Вземи си,и като се прибереш вкъщи с него кажи - Изненадаа .То бтв и аз много искам Хъски ама не ми дават Иначе си имам котенце ..ей по-добре си вземи някое малко кученце а не питбул мисля,че ще се съгласят..на някое мъничко бебенцее .
    Желязна Девица

Постави ги пред свършен факт.
    Ако имаш пари си го купи, или намери някой да ти подари. Доведи го вкъщи и вашите като го видят такова мъничко, сладичко няма да го изхвърлят

Аз така направих навремето, като исках котка. Докато ги молех да вземем коте, те бяха категорично против, дори не искаха да го обсъждаме. И тогава взех нещата в свои ръце, намерих си котка, донесох си я вкъщи и казах на нашите, че са ми я подарили за рождения ден...помрънкаха малко, но аз не отстъпвах и така котката си остана в нас!

Вземи си френски питбул те са мънички и пак си е питбул

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Или направи компромис и си вземи куче, което да отговаря на техните изисквания, или бъди примерна дъщеричка, така че да ги размекнеш и да не могат да откажат.

Разреви се ама дълготрайно. Винаги помага.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от Защо ли се регнах
    Глупости. Опитвала съм тоя номер, обаче мама просто ме праща да си рева в другата стая. И това никога не е работело при мен, още като съм била малка съм се пробвала, ама просто не са ми обръщали внимание.

Ве има си хиляда начини ама сега ме мързи да изброявам Остави си ако искаш скайпа на ЛС може и да измислим нещо мухахах...

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от pussycat_doll_nicole
    Цитирай Първоначално написано от Защо ли се регнах
    Глупости. Опитвала съм тоя номер, обаче мама просто ме праща да си рева в другата стая. И това никога не е работело при мен, още като съм била малка съм се пробвала, ама просто не са ми обръщали внимание.
    при мене пък помага иначе по темата нз как можеш да ги убедиш, ама ако успееш пиши

Фен
    Град
    Казанлък
    Какво да ти кажа-продължавай да ги убеждаваш или си вземи самичка, ако имаш възможност, тогава ще ти мрънкат 2-3 дни и ще започнат да го убикват.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си