.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: вапрос?

вапрос?

Здравейте,сори ако темата не е за тyк ,но искам да видя мнениятави по вапроса:
    Как бихте реагирали ако момче-гаджето ви иска да ви прави подараци и без поводи дори и без да го барка на каква цена са,защото може да си го позволи.И бихте ли го прие ли ако е много скап и той да ви каже ,че подарак не се отказва и после ако искаш го хварли,и понякога прикалява с вниманието си кам вас за да ви угажда на почти всяка прищявка и дори да иска да ви заведе на почивка на много хубаво място .

Естествено че ще реагира добре.
    Кой не обича да бъде глезен и да му бъде обръщано внимание.

hottie
    Guest
    всичко не се върти около подаръците..предпочитам по друг начин да ми показва чувствата си

Ами.. аз лично не съм почитателка на материалните подаръци.. Евентулно бих приела някои от тях от страх да не го обидя, но като започне да прекалява просто бих си поговорила с него да спре... В крайна сметка дори да ми купи къща на бахамите няма да ме направи по-щастлива от колкото ако ми подари един прекрасен ден в който с поведението си ми покаже, че ме обича.. А за самите подаръци - най-много ми харесват малките символични подаръчета.. няма да забравя как един мой приятел ми беше подарил кутийка за пръстен с гумено ластиче вътре и беше написал на малка бележка "важен е жеста, обичам те!" Сега не си говорим, и скъпите му подаръци отлежават някъде по шкафовете.. но ластиченто винаги ще си го пазя
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Ми понеже жените сте материалистки ... никога не са ми отказвали подаръците .. скъпи евтини ... казвате че не ги искате ама ги вземате .... :P :P :P
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Град
    някъде...
    Не се кефя на подаръци, и точно това не е начина да ми докаже чувствата си.То понякога и едно цвете стига..

Град
    RuSe
    Мм не. Не искам таква любов. Бих предпочела да показва любовта си по друг начин,а не с материални вещи.

vseki obicha da mu pravqt podaruci
    no moje bi i tova omruzva kogato e v golemi koli4estva

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Ако са дребни жестове от време на време и картичка с лично посвещение, когато има повод, нямам нищо против - даже се радвам. Даже още пазя набързо откъснатата от един храст роза, която приятелят ми ми подари за 3-те месеца.
    Но ако се сблъскам с горе-изброеното, ще ми доскучее. Та аз ще имам всичко наготово, къде ще отиде тръпката от борбата да получиш нещо, което искаш?
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Sluchvalo mi se e ..mom4e koeto mn me haresva da mi podarqva kakvo li ne..S povod i bez povod..Otnachalo mi haresva6e..,no sled kato vsi4ko stana prekaleno 4esto..i nqkaksi mi poomruzna-ne che ne cenqh neshtata,koito polu4avah..Prosto kato znaesh ( Am..toi sega 6te mi podari neshto).. i nqkaksi ti se gubi jelanieto..
    Predpo4itam s jestove i otno6enie da mi pokazva obi4ta si - vupreki 4e ne izkliu4vam i podarucite ... Prosto vsi4ko v normalnite koli4estva...! :P
    Ima li jelanie - Ima nachin...Nqma li jelanie - !ma opravdanie.. (:

aaaamiiii nie s priqtelq mi si podarqvame podaruci za seki praznik i tva mislq 4e e dostatu4no ama ina4eee seki den s povod i bez povod pisva opredeleno
    a i az li4no ne durja tolkova mn na materialnoto i tva bi me podraznilo malko
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Мега фен
    Град
    SF
    Принципно съм за това да глезиш 4овека, с когото си, но прекалено скъпите подаръци биха ме карали да се 4увствам неудобно. Или ако ми подарява разни неща 4есто.. Или пък ако държи да ме води навсякъде и да ми плаща за вси4ко..
    Не оби4ам аз така, само мога да се по4увствам като платена курва. Можеш да си изразяваш 4увствата и по друг на4ин, не опира вси4ко до това да хар4иш пари..

Робинята на Quench

Ха-Ха, дай му идеята да те запише на учител по български език...
    А иначе аз много се кефя на подаръците без повод, и то имам предвид малките неща, най-много се радвам като е идвал да ме чака да ми е откъснал някоя розичка и да ми я даде с целувка
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

ами няма да откажа подаръкът му но ако това стане навик ще трябва да поговоря с него...

Re: вапрос?

Цитирай Първоначално написано от beb4eto0o
    Здравейте,сори ако темата не е за тyк ,но искам да видя мнениятави по вапроса:
    Как бихте реагирали ако момче-гаджето ви иска да ви прави подараци и без поводи дори и без да го барка на каква цена са,защото може да си го позволи.И бихте ли го прие ли ако е много скап и той да ви каже ,че подарак не се отказва и после ако искаш го хварли,и понякога прикалява с вниманието си кам вас за да ви угажда на почти всяка прищявка и дори да иска да ви заведе на почивка на много хубаво място .
    барка, кам, прикалява, подараци, вапроса, скап, прие ли

Май имаше още ама ме мАрзи...

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    момичетата много повече ценим и доста по голямо впечатление ни правят малките подаръчета от любимия човек , а не скъпита подаръци , защото понякога те ни карат да се чувстваме някак си неудобно и лично аз не знам защо момчетата си мислят , че ние искаме само по скъпи подаръци и че най-голямо впечатление ще ни направи колко е скъп подаръкът

е то бива бива ама ако прекалява.. бих му казала нещо ..

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Аз се чувствам много неудобно когато някой ми подарява нещо (изключваме мама естествено).

Животът е адът описан в Библията!

Бих приела някои от подаръците. скъпите подараци без повод разбирам като знак, че той иска да ме купи, а аз не се продавам. Но ако без повод, от време на време ми подарява по някое цвете ще съм много щастлива. Не постоянно, защото ще реша, че за него това е като навик.
    Обстоятелствата не правят човека, те само го разкриват.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си