ситуацията е такава - ходих с една 5 месеца, скъсах с нея щото е наий -подлата интригантка която познавам, голяма мастия . Въпроса е че не беше курва. Сега ще разберете що е там въпроса .. напоследък много се карахме и тн, и после аз разбрах че ми е изневерявала с бившия (разбрах го след като скъсах с нея ), както и да е , теглих и една хубава майна и тая вечер .. ей преди няколко минути я гледам в диското се целува с един познат... и няколко пъти ме погледна - нз дали щото минавах покрай нея (просто съвпадение ) ... дразни ме цялата тая показност и елементарност. АБЕ КУР*ВО, покажи че си имала поне някакви чувства, да бяха минали поне 3 седмици, поне месец... че тогава. Как бихте определили едно такова поведение?
и още един въпрос - всеки ми вика "мисли позитивно" еби майката на проблемите, ама не става, вече се мъча няколко месеца да става с ведра физиономия и си казвам "днес ще е ок " ама естествено ще се намери някаква мизерия да стане и да ми преебе не само деня а и седмицата... трябва да си ударя главата в някои стълб и да забравя всичко ли??? щото аз друго решение не виждам. На моменти чувствам че нищо и никой не може да ми преебе настроението, на моменти се чувства недосегаем а в следващия момент все едно са ме извадили от някоя канафка... сдухан, преебан , отчаян , замислен.........................