.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Мега фен Аватара на Pliok0019
    Остави я. Недей да се караш с нея за глупости. Животът си е нейн - може да прави каквото иска с него. Няма да стане кой знае какво с нея - някой ще я чука, после ще я зареже и ще й е за урок.

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Разбирам притеснението ти ... но .. все пак и тя има глава на раменете ... и тя може да мисли .. а може просто и на нея да и се прави секс ... и ако решиш да я спираш ... не я ли накараш тя да разбере че не трябва ... заради теб няма да го направи ... така мисля .. аз .. успех !
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Леле , това момиче е доста плиткоумно . Имам и аз една коза , дето си харесва един 20 годишен (тя е на 14) и си представя как прави секс с него . Мисли си , че ще си станат гаджета , а то момчето не и обръща внимание , но когато го направи я обижда и казва :"Ще те убия , ма кучко!" Мен много ме е страх от него , но той не ме познава, макар че оная патка се опитва и мен да ме влачи с нея , там където той живее , но аз не я последвам .
    Казала си и каквото е трябвало . Тя като не го разбира , си е неин проблем . Опасяваш се , че така няма да се докажеш като истинска приятелка , но няма да е честно и ти по някакъв начин да пострадаш заради тъпите и решения . Всеки си има глава на раменете да си мисли ... Тя като не може - неин проблем . Ти си направила всичко възможно да я вразумиш , но тя щом не разбира ще я изоставиш за да си троши главата ! Не може да изневериш на себе си , защото някаква си пикла иска да се замесва в каши ! Зарежи я ! Тя докато не пострада и не я изнасилят няма да се успокои , така че гледай себе си , а нея зарежи !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си