.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Град
    РЮАР

Първата крачка...

Гледах за такава тема, но неможах да намеря...
    Та..мис1лта ми е кои от вас направи " п1рвата крачка " и каква беше тя..

Хайде аз ще започна..
    Ми аз... аз се запознах с нея... взех и телефон.. скайп....и така леко полеко..

Град
    Shumen
    Emi znachi zapoznahme se v 1 sait za zapoznanstva....Toi pyrvi mi pisa.Sled tova si pisahme okolo mesec i polovina i pochnahme postepenno da izlizame za malko (az taka iskah za malko poneje sym sramejliva mnogo i se pritesnqvam) ....I sled tova toi me pokani na 1 kupon vyv tqh Beshe mnogo hubavo....Tam toi me celuna i mi razkri chustvata si....Beshe mnogo milo i mi haresa (chesno kaznoa az uchakvah neshto podobno). Obshto vzeto toi beshe poel iniciativata ....I taka veche 3 meseca sym s nego i sym shtastliva
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Ако под "първа крачка" имаш предвид - първа целувка или признание, изпревари ме с минута-2 . Тамън бяхме излизали няколко пъти и седнахме на една пейка... иии тамън щях да си излея душата и ОП! метна ми се и ми запуши устата

Град
    In Devil's Castle
    аз направя ли първата крачка и губя интерес
    someone else...

Той ме зариби първи

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    ам по принцип аз правя първата крачка, ама има и случаи в който момичето я прави и така по ми харесва
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Terra incognita!
    Ами просто и двамата,нямало е класифициране на първи или втори!Но по принцип не съм от тези,които биха показали интерес към някого и същевременно не обичам да ми досаждат!Няма угодия!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Мега фен Аватара на babity
    Аз твърдя, че той е направил първата крачка, той твърди, че аз съм го "свалила"... не сме стигали до консенсус

Град
    sofia
    emi zapoznahme se savsem slu4aino kato sekarah s edni moi fr koito go poznavah i sled tva zapo4nahme da se vigdame i taka

mii zna4i... toi napravi purvata kra4ka, poneje toi poznava6e 1 moq priqtelka i za da se dobere do men organizira da izlezem po dvoiki :P moqta priqtelka i gajeto i, az (togava si bqh single) i toi... purvo si4ko izglejda6e nevinno, razhojdahme se po parka, posle toi mi pro6epna da se otdelim ot drugite za malko i trugnahme nie dvamata, sednahme na 1 peika i toi po4na da me gleda po mn po-razli4en na4in, se edno be6e vluben v men.... i togava mi go kaza 'vijj... harevam te ot dosta vreme....' i az samo kazah 'znam' i taka zapo4na si4ku
    xixi
    Az SaM MaLka I SladKa InTriGa! Pp

Голям фен
    Той беше първи.Ама аз в началото не си падах по него и доста го поизмъчих милият И в един прекрасен слънчев ден и аз осъзнах,че го харесвам много и така започнахме

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Мисля че той... Все пак тои ми поиска телефона,той ме канеше на кафе и ми пишеше нон стоп смс-и.. Но пък ако не го бях провокирала непрекъснато и ако не му се бях хвърлила на врата една вечер сигурно щяхме да си останем само приятели защото беше адски притеснителен.

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Аз му писах, за да се запознаем, аз всеки ден му пишех в продължение на 4 месеца (и да ме пита някой защо не съм се осмелила да го поканя на среща, не мога да отговоря), накрая той ме покани пък да посрещам у тях с компанията му изгрева на 1. юли... Иначе после аз питах кога да излезем, аз и го целунах първа... Но тъй или иначе като цяло във връзката ни май аз организирам повечето неща, така че и нейното начало не ме учудва.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Тя направи така че да се запознаем. Но после аз я поканих на кафе и я целунах 1-ви

А де...
    Той ме сваляше бая упорито, предизвикваше ме да го целуна, но за целувката аз поех инициативата...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Мисля че той... Все пак тои ми поиска телефона,той ме канеше на кафе и ми пишеше нон стоп смс-и.. Но пък ако не го бях провокирала непрекъснато и ако не му се бях хвърлила на врата една вечер сигурно щяхме да си останем само приятели защото беше адски притеснителен.
    Тов защо ми звучи адски познато? Но с тази разлика, че аз го поканих първите 2 пъти на кафе.

Честно казано аз съм правила първата крачка в повечето връзки, които съм имала.В сегашната ми - също.Аз се запознах с него,поисках му телефона,след което и той моя (щях да го уча белот да игра - така и не го научих ).Излязохме на кафе,после на кино и аз поех инициативата за първата целувка, за което съм адски щастлива ...казвам си "или сега,или никога"

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от scanadal
    Той беше първи.Ама аз в началото не си падах по него и доста го поизмъчих милият И в един прекрасен слънчев ден и аз осъзнах,че го харесвам много и така започнахме
    Вдъхновяваш ме

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си