.
Затворена тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 126
    Голям фен Аватара на Sweet_Play_F

Лесбийки ;]

Срещате ли лесбийки из града ви?Намирате ли го за нормално или се учудвате?Напоследък забелязвам, че доста се е разспространила тази практика,но винаги го намирам за странно и едвам си сдържам учудения поглед..Споделете вашето мнение

Град
    Велико Търново
    az ne sam vijdala lesbiiki v grada si. i ne go namiram za normalno.priqtelki-da ,no tva ne e li malko prekaleno.no vse pak vseki si ima pravo na izbor s kogo i s kakav da bade
    Руса кукличка

Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    az ne sam vijdala lesbiiki v grada si. i ne go namiram za normalno.priqtelki-da ,no tva ne e li malko prekaleno.no vse pak vseki si ima pravo na izbor s kogo i s kakav da bade
    ТОВА Е ИСТИНАТА!
    TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
    [=
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
    Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
    love..JB..love..Joe..love

Щом се харесват, нека да са си заедно.
    Но според мен повечето се прикриват.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Аз не съм виждала в моя град,но и да съм виждала все пак те не ходят с табелки на врата.
    Човек има правото да избира с кой да бъде.Напълно възможно е прадедите ни от каменната ера да са били само би,а после да са решили,че заради размножаването трябва да е така.
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

не съм виждала в града ми, но това не е гаранция че няма... както каза Wrathchild- повечето се крият... не го намирам за нормално, но все пак ако това ги прави щастливи... да си бъдат заедно хората.... нямам нищо против
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Доказано е, че тва е някаква генетична аномалия и ти е заложено още с раждането Честно казано нямам мнение, всеки си има предпочитания, но не го намирам за нормално
    Обществото по принцип е безмилостно към такива, консервтивно по-точно, баба ми ако види две момичета да се целуват и натискат ще почне да се кръсти и да вика 'Накъде отива този свят"

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Хаха и как ще разбера че са лесбийки? Те и за мен и мойта приятелка по едно време се носеха слухове че сме обратни защото непрекъснато се прегръщахме и се държахме за ръце ама не сме. Според мен е доста трудно да разбереш дали 2 момичета са обратни. Ако ще и езици да си пускат тва пак нищо не значи

Град
    Велико Търново
    Аз също не съм виждала в моя градНо смятам, че такива се правят на интересни...други пък опитват от любопитство.Вечни Лесбийки няма...има вечни Гейове
    Когато обичаш някого...ще направиш всички луди неща ...които не можеш да си обясниш.Ще стреляш по Луната...за да поставиш Слънцето...

Ми тя ако ще да разбира, такава гледка не би я сметнала за уместна
    Още като ги види да се мляскат и ще се хване на главата.
    Иначе си е напълно нормално да държиш приятелката си за ръката, не виждам нищо неестествено, по таз логика целия град трябва да са обратни.
    Ценностите днес са доста разклатени, въпреки че и в миналото е пълно с изветсни личности, които са имали друга ориентация :]
    И да, представи си, ако видя две момичета да се лижат, да се щипят по задниците и да си разменят мръсни думи, няма да ги помисля за лесбиийки... да, ама не

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Може би темата ти е породена от факта, че напоследък много момичета се движат хванати за ръка, целуват се, натискат се и т.н. Това не са лесбийки, те просто го правят да са интересни пред останалите, да им привлкеат вниманието. Лесбийките се крият и не искат повечето хора да разберат за тях. Аз имам една приятелка, която ходеше с едно момиче 4 месеца... и никой не заподозря нищо, докато тя самата не ни сподели. Така че тези малки девойчета, които си ходят хванати за ръчички... както казах вече просто се правят на инетресни

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Хаха и как ще разбера че са лесбийки? Те и за мен и мойта приятелка по едно време се носеха слухове че сме обратни защото непрекъснато се прегръщахме и се държахме за ръце ама не сме. Според мен е доста трудно да разбереш дали 2 момичета са обратни. Ако ще и езици да си пускат тва пак нищо не значи

Offf ako vidish dve momi4eta da se natiskat na peika...se edno go pravqt ...ne sa li lesbiiki??Nqmam predvid samo da se d1rjat za r1ka ili da se pregr16tat..

Град
    Русе
    Лично аз не познавам лезбийки и не съм виждала из града, но нямам нищо против тях.И те са хора, не са виновни, че са такива просто Господ ги е създал така, а относно момиченцата хванати за ръка, постоянно целуващи се, наричащи се с мили имена те не са лесбийки просто искат да привлекът вниманието много рядно момиче, което е лесбийка ще си признае и ще ходи свободно с гаджето си както казаха и другите те се крият и не искат връзката им да става обществено достояние
    ...

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Тези момичета дето си видяла може просто да са се лигавели, а може и да не са. Не можеш да ги съдиш. Друг е въпроса на нас това дали ни харесва...ама и да го удобряваме и да не , няма смисъл. те са си такива и квото и да правиш това ще е.
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    не съм виждала до сегга,но камо ли бих се учудила особено...приемам го за личен избор на всеки човек..какъв да е..стига така да се чувства добре-не виждам нищо нередно

Град
    Ha MopeTo (sun)
    еми аз съм виждала или,за да бъда по точна-са ми казвали познати на въпросните момичета.и не са ме излъгали,защото преди са движели в една компания.тааа не им личи много какви са де
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Град
    варна
    Познавам едно-две такива момичета,но из града не съм виждала.То,за да разбереш,че са такива трябва да видиш нещо по така,а повечето мисля,че не го показват толкова силно.Ако се разхождаш късно вечер и минеш покрай някоя компания нищо чудно да видиш две момичета да се натискат,но може и да го правят за купона,както се казва.Против лесбийките нямам нищо против.Щом са се харесали ще са си заедно,това е

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Първо искам да се извиня,че не прочетох всички мнения А по темата: за мен това е много странно!Момичетата да се харесват- няма лошо, но по-интимни отношения мисля, че са недопостими!

Град
    Враца
    Ами не, не съм виждала в града ми Но знам, че има... Аз лично не го одобрявам това нещо Така де, всеки има право на избор

Супер фен
    Град
    Панацея
    Не съм виждал =]
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Фен Аватара на al_bundy316
    Град
    Plovdiv
    В петък вечерта, като се прибирах след пийване, видях на една спирка две момичета да се целуват... Дали са лесбийки или просто приятелки нз. Гледам някви пенсионери се възмущават, но няма лошо. Е, вярно на публично място не е много подходящо, но важно е желанието . А и целувката беше доста страстна :P . Иначе съм против хомосексуализма, но при мъжете. При момичетата е красиво

Има разни комплексирани, дето се правят на би-та, т.е. само се снимат в целувка с момиче, а после момчетата ги 'фалят по сайтовете за запознанства.. Мене лично не ме кефи.

А за лесбийството - нямам нищо против, не е престъпно.

Ем тука име едно семейство дето жената е лесбийка женена за гей и имат дете

Da vijdala sam i ne mi pravi nikakvo vpechatlenie.Koito kakuvto iska da si bude men ne me interesuvaaa
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Град
    Някъде на Земята
    И да има се прикриват.Макар че аз веднъж видях едни момичета да се целуват в един парк /и не беше приятелска целувка/. Иначе нямам нищо против тях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си