- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лесбийки ;]
abe lezbiiki ne sam sre6tala ama geiovete ne6tu se uveli4iha i neznam
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
срещал съм много пъти.
познавам двойка лезбийки и съм бил много пъти свидетел как се лигавчат...
не съм виждала... ии да нормално е всеки има правото да избира дали да харесва мъже или жени ... :P
В града ми има повече БИ отколкото лезбита и педали. Не съм против тях... тяхна си работа какво да правят ;]
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
ahahha .. v grada kadeto az jiveq e po stranno da skivash .. hora jeneni ot nad 30 godini ot kolkoto dvoika obratni ... ima gi sqkvi vazrasti ot po 15 do 70 s nqkvi uvisnali ushi i s obeci i oskubani vejdi =]
inache nqmam nishot protiv tqh. V nachaloto kato se premestih tuka mi be6e mn stranno obache sega ne mi puka izobshto. Te ne mi se mesqt .. az zashto da im se mesq .. neka da si se obi4at
Ти си смахнат!Как ще си против хомосексуализма само при мъжете.Първоначално написано от al_bundy316
Не мога да ви разбера.
Когато 2 момичета се натискат то е -възбуждащо и много секси и красиво.
Когато се 2 момчета се натискат то е - отвратително ,изрудско ,грозно и гейско.
Направо нямам думи!
Аз съм Бисексуален ,но според мен е тъпо да гледаш от едната страна на нещата.
П.П. Приятен ден!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Мдам, срещала съм и познавам такива... Не ги разбирам честно... Но това не значи, че имам нещо против тях или тяхната ориентация... Да си живеят живота, стига да не пречат на другите и толкова... Пък и тва са си съвсем нормални хора и не можем да ги съдим, че са такива... Никога не бих обърнала гръб на приятел само защото е по-различен от мен все пак...![]()
Ох, с най-добрата ми приятелка сме вървели не веднъж хванати за ръка... И щом на никой не му е направило впечатление, ка моли да ни нарекат лезбийки, значи просто не сме мноу ясно... И, не... Не го правим, за да сме интересни или нещо от тоя сорт... Просто когато ми е кофти се чувствам по-добре, ако хвана за ръка човек, на който имам доверие и мога да му споделя всичко... Някак си се чувствам в мои си води... И тва непременно трябва да значи, че съм лизбийка ли? Хах, я се осъзнайте... Ако всяка такава, хванала приятелката си за ръката, я нарачете обратна, то ще има ли момичета, които да не са? Хах... Става въпрос за много по-сериозни нещо от хващането за ръка...Първоначално написано от slun4ice
еми аз живея в малък град и немога да кажа че съм виждала ама знам за 2-3 двойки но това засега са слухове повечето или нз какви са или немогат да го признаят защото мислят че няма да бъдат разбрани
ми аз си го намирам за нормално,даже им се кефя![]()
Да,даже познавам няколко.Ми според мене е нормално,всякакви ги има..Ми аз нямам нищо против тях,даже се им се кефя.Ама са ми смешни като почнат вече с големите филми(Две момичета да живеят заедно,едната изневерявала,ма другата,ама тва...глупости)Е такова нещо вече е смешно,и не може да бъде според мене!Първоначално написано от Sweet_Play_F
![]()
ПОзнавам 2 момичета който са лезбийки...мой наборки преди бяхме в един клас....не се учудвам всеки да бъде къфто го кефи...жалкото е че не всеки го приема като мен и затова го крият всъщност за тяхната връзка май знам само аз и още една тяхна приятелка....
emi ne sam siguren 4e sam vijdal lesbiiki v grada mi,no sam vijdal mnogo momi4eta da se celuvat![]()
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Виждала съм 2 лезбийки - веднъж в едно кино и веднъж в Сити Център. Не ми направи особено впечатление - живота си е техен. Наистина не съм против хомосексуалистите, наркоманите и т.н... те с нищо не пречат на моя собствен живот.
Чи мноо ясно, бе пич. Нали съм момче, при това 100% хетеро... Как според теб трябва да гледам на педалите?? Мъжка любов не може да съществува, щото е баси изродската раота. Педалите да мрат... А при момичетата е друго, защото взаимоотношенията между 2 момичета са по-различни и не можеш да разбереш къде свършва приятелството и започва любовта... Тва го бях чел някъде, да не ме помислите ся за уменПървоначално написано от ANTIHUMAN
. Супер гадно е да гледаш някви педераси там да се целуват и така нататък (puke). Докато при момичетата к'во толкова - много момичета се държат за ръце и се целуват, без да са лесбийки. Иначе и аз не харесвам разни лигли и курвета дет се целуват, само щото "така е модерно"
. Справка - impulse.bg
![]()
Мъжете ходят с жени и жените с мъже. За мен другото не е редно, въпреки ч всеки сам избира, просто на мен не ми харесва. Освен това е гадно да те харесва чоек от твоя пол, знам от личен опит. Аз обаче харесвам момчета, да не излезе сега че съм обратна![]()
Ей това е истината! Другото е извратена ралта...Първоначално написано от Зелената фея на отбора
Първоначално написано от M0M0
v koi grad si ako ne e taina?
Доста пъти съм виждала.Познавам две момичета двойка.Не ми правят особенно впечатление.Всеки си има право на избор.Аз не ги разбирам,но щом се обичат..
Лесбийките не са чак толкова срещано явление колкото гейовете напоследък.Пародия или не - факт всеки 4 - ти мъж е хомо или би ..![]()
Дано се запазят повече хетеросексуални хора,че напоследък![]()
Виждала съм доста травестити, но лесбийки не.
Животът е адът описан в Библията!
Много е шибано,да разделяте хората,на лесбийки и др....под.Всеки има право да бъде щастлив.Гледайте себе си,бе пфффф.Вчера това,спорихме с една позната.Тя вика "леле тая Люси",(тя е жури в Мюзик Айдол),колко гадна била и за това,че е лесби...Аз й казах,че е тъпо да разделя хората,по тяхната сексоална ориентация!![]()
Мен,много ме кефи тя.И това е моето мнение.
![]()
Всеки с мнението си...
Не не подкрепям лесбийките,а гейовете мразя![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това е извратена психика няма нищо нормално.Това е болест.
![]()
--------------------------------------------------------
Човек това е твое мнение ,аз не мога да ти го променя само ти можеш! Аз гледам винаги от двете страни на нещата ,но не мисля ,че трябва да делим хората.Първоначално написано от al_bundy316
/Тука леко ще си противореча ,но за мене циганите не са хора! /
Успех ! Няма какво да кажа!Приятен ден!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Не съм виждала лесбийки.И да видя може би няма да ми направи впечатление, няма лошо нека се обичат хората.![]()
Everything happens for a reason..