.
Затворена тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 126
    Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    abe lezbiiki ne sam sre6tala ama geiovete ne6tu se uveli4iha i neznam
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

срещал съм много пъти.
    познавам двойка лезбийки и съм бил много пъти свидетел как се лигавчат...

не съм виждала... ии да нормално е всеки има правото да избира дали да харесва мъже или жени ... :P

Град
    В далечината... еййй там ;]

Ами

В града ми има повече БИ отколкото лезбита и педали. Не съм против тях... тяхна си работа какво да правят ;]
    Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !

ahahha .. v grada kadeto az jiveq e po stranno da skivash .. hora jeneni ot nad 30 godini ot kolkoto dvoika obratni ... ima gi sqkvi vazrasti ot po 15 do 70 s nqkvi uvisnali ushi i s obeci i oskubani vejdi =]

inache nqmam nishot protiv tqh. V nachaloto kato se premestih tuka mi be6e mn stranno obache sega ne mi puka izobshto. Te ne mi se mesqt .. az zashto da im se mesq .. neka da si se obi4at

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от al_bundy316
    В петък вечерта, като се прибирах след пийване, видях на една спирка две момичета да се целуват... Дали са лесбийки или просто приятелки нз. Гледам някви пенсионери се възмущават, но няма лошо. Е, вярно на публично място не е много подходящо, но важно е желанието . А и целувката беше доста страстна :P . Иначе съм против хомосексуализма, но при мъжете. При момичетата е красиво
    Ти си смахнат!Как ще си против хомосексуализма само при мъжете.
    Не мога да ви разбера.
    Когато 2 момичета се натискат то е -възбуждащо и много секси и красиво.
    Когато се 2 момчета се натискат то е - отвратително ,изрудско ,грозно и гейско.

Направо нямам думи!
    Аз съм Бисексуален ,но според мен е тъпо да гледаш от едната страна на нещата.
    П.П. Приятен ден!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Мдам, срещала съм и познавам такива... Не ги разбирам честно... Но това не значи, че имам нещо против тях или тяхната ориентация... Да си живеят живота, стига да не пречат на другите и толкова... Пък и тва са си съвсем нормални хора и не можем да ги съдим, че са такива... Никога не бих обърнала гръб на приятел само защото е по-различен от мен все пак...
    The reasons of love... <3

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Хаха и как ще разбера че са лесбийки? Те и за мен и мойта приятелка по едно време се носеха слухове че сме обратни защото непрекъснато се прегръщахме и се държахме за ръце ама не сме. Според мен е доста трудно да разбереш дали 2 момичета са обратни. Ако ще и езици да си пускат тва пак нищо не значи
    Ох, с най-добрата ми приятелка сме вървели не веднъж хванати за ръка... И щом на никой не му е направило впечатление, ка моли да ни нарекат лезбийки, значи просто не сме мноу ясно... И, не... Не го правим, за да сме интересни или нещо от тоя сорт... Просто когато ми е кофти се чувствам по-добре, ако хвана за ръка човек, на който имам доверие и мога да му споделя всичко... Някак си се чувствам в мои си води... И тва непременно трябва да значи, че съм лизбийка ли? Хах, я се осъзнайте... Ако всяка такава, хванала приятелката си за ръката, я нарачете обратна, то ще има ли момичета, които да не са? Хах... Става въпрос за много по-сериозни нещо от хващането за ръка...
    The reasons of love... <3

еми аз живея в малък град и немога да кажа че съм виждала ама знам за 2-3 двойки но това засега са слухове повечето или нз какви са или немогат да го признаят защото мислят че няма да бъдат разбрани

ми аз си го намирам за нормално,даже им се кефя

Град
    някъде...

Re: Лесбийки ;]

Цитирай Първоначално написано от Sweet_Play_F
    Срещате ли лесбийки из града ви?Намирате ли го за нормално или се учудвате?Напоследък забелязвам, че доста се е разспространила тази практика,но винаги го намирам за странно и едвам си сдържам учудения поглед..Споделете вашето мнение
    Да,даже познавам няколко.Ми според мене е нормално,всякакви ги има..Ми аз нямам нищо против тях,даже се им се кефя.Ама са ми смешни като почнат вече с големите филми(Две момичета да живеят заедно,едната изневерявала,ма другата,ама тва...глупости)Е такова нещо вече е смешно,и не може да бъде според мене!

Супер фен Аватара на Qnchety
    Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    не съм виждала до сегга,но камо ли бих се учудила особено...приемам го за личен избор на всеки човек..какъв да е..стига така да се чувства добре-не виждам нищо нередно
    +100

ПОзнавам 2 момичета който са лезбийки...мой наборки преди бяхме в един клас....не се учудвам всеки да бъде къфто го кефи...жалкото е че не всеки го приема като мен и затова го крият всъщност за тяхната връзка май знам само аз и още една тяхна приятелка....

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Голям фен
    emi ne sam siguren 4e sam vijdal lesbiiki v grada mi,no sam vijdal mnogo momi4eta da se celuvat
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Виждала съм 2 лезбийки - веднъж в едно кино и веднъж в Сити Център. Не ми направи особено впечатление - живота си е техен. Наистина не съм против хомосексуалистите, наркоманите и т.н... те с нищо не пречат на моя собствен живот.

Фен Аватара на al_bundy316
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    В петък вечерта, като се прибирах след пийване, видях на една спирка две момичета да се целуват... Дали са лесбийки или просто приятелки нз. Гледам някви пенсионери се възмущават, но няма лошо. Е, вярно на публично място не е много подходящо, но важно е желанието . А и целувката беше доста страстна :P . Иначе съм против хомосексуализма, но при мъжете. При момичетата е красиво
    Не мога да ви разбера.

Направо нямам думи!
    П.П. Приятен ден!
    Чи мноо ясно, бе пич. Нали съм момче, при това 100% хетеро... Как според теб трябва да гледам на педалите?? Мъжка любов не може да съществува, щото е баси изродската раота. Педалите да мрат... А при момичетата е друго, защото взаимоотношенията между 2 момичета са по-различни и не можеш да разбереш къде свършва приятелството и започва любовта... Тва го бях чел някъде, да не ме помислите ся за умен . Супер гадно е да гледаш някви педераси там да се целуват и така нататък (puke). Докато при момичетата к'во толкова - много момичета се държат за ръце и се целуват, без да са лесбийки. Иначе и аз не харесвам разни лигли и курвета дет се целуват, само щото "така е модерно" . Справка - impulse.bg

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Мъжете ходят с жени и жените с мъже. За мен другото не е редно, въпреки ч всеки сам избира, просто на мен не ми харесва. Освен това е гадно да те харесва чоек от твоя пол, знам от личен опит. Аз обаче харесвам момчета, да не излезе сега че съм обратна

Фен Аватара на al_bundy316
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Зелената фея на отбора
    Мъжете ходят с жени и жените с мъже. За мен другото не е редно, въпреки ч всеки сам избира, просто на мен не ми харесва.
    Ей това е истината! Другото е извратена ралта...

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    Цитирай Първоначално написано от M0M0
    ahahha .. v grada kadeto az jiveq e po stranno da skivash .. hora jeneni ot nad 30 godini ot kolkoto dvoika obratni ... ima gi sqkvi vazrasti ot po 15 do 70 s nqkvi uvisnali ushi i s obeci i oskubani vejdi =]

inache nqmam nishot protiv tqh. V nachaloto kato se premestih tuka mi be6e mn stranno obache sega ne mi puka izobshto. Te ne mi se mesqt .. az zashto da im se mesq .. neka da si se obi4at

v koi grad si ako ne e taina?

Доста пъти съм виждала.Познавам две момичета двойка.Не ми правят особенно впечатление.Всеки си има право на избор.Аз не ги разбирам,но щом се обичат..
    Лесбийките не са чак толкова срещано явление колкото гейовете напоследък.Пародия или не - факт всеки 4 - ти мъж е хомо или би ..
    Дано се запазят повече хетеросексуални хора,че напоследък

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Виждала съм доста травестити, но лесбийки не.

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Много е шибано,да разделяте хората,на лесбийки и др....под.Всеки има право да бъде щастлив.Гледайте себе си,бе пфффф.Вчера това,спорихме с една позната.Тя вика "леле тая Люси",(тя е жури в Мюзик Айдол),колко гадна била и за това,че е лесби...Аз й казах,че е тъпо да разделя хората,по тяхната сексоална ориентация! Мен,много ме кефи тя.И това е моето мнение. Всеки с мнението си...

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Не не подкрепям лесбийките,а гейовете мразя Това е извратена психика няма нищо нормално.Това е болест.

--------------------------------------------------------

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    Не мога да ви разбера.

Направо нямам думи!
    П.П. Приятен ден!
    Чи мноо ясно, бе пич. Нали съм момче, при това 100% хетеро... Как според теб трябва да гледам на педалите?? Мъжка любов не може да съществува, щото е баси изродската раота. Педалите да мрат... А при момичетата е друго, защото взаимоотношенията между 2 момичета са по-различни и не можеш да разбереш къде свършва приятелството и започва любовта... Тва го бях чел някъде, да не ме помислите ся за умен . Супер гадно е да гледаш някви педераси там да се целуват и така нататък (puke). Докато при момичетата к'во толкова - много момичета се държат за ръце и се целуват, без да са лесбийки. Иначе и аз не харесвам разни лигли и курвета дет се целуват, само щото "така е модерно" . Справка - impulse.bg
    Човек това е твое мнение ,аз не мога да ти го променя само ти можеш! Аз гледам винаги от двете страни на нещата ,но не мисля ,че трябва да делим хората. /Тука леко ще си противореча ,но за мене циганите не са хора! /

Успех ! Няма какво да кажа! Приятен ден!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Голям фен Аватара на Ice
    Не съм виждала лесбийки.И да видя може би няма да ми направи впечатление, няма лошо нека се обичат хората.
    Everything happens for a reason..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си