- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лесбийки ;]
vijdala sam geiove... lesbiikite nemoga da gi poznaq 6toto za men momiche da celuva drugo momiche po ustata si e normalko ili da se darjat za race.. i ne gi smqtam za lesbiiki ..nooo geiovete si lichat ot dale4ene mi pre4at i te sa hora i te imat nujdi .... :} neka si jiveqt spokoino horicata
![]()
Аз скоро бях пуснала една тема подобна...Аз имам такъв проблем с една приятелка с която се знаем от малки...Тя сега е на 16 а аз съм на 17 и едва сега разбрах че е лесбийка...и то как само...тръгна да ме целува мацкатанищо против нямам,но все пак...
А и забравих да отбележа че съм силна привърженичка на гейовете
![]()
![]()
Не!Миииии честно казано незнам..може би не..защо са създадени мъжат и жената..за да са заедно .. а две момичета заедно или две момчета..намирам го за извратено..просто не ми допада това си е мойто мнение.Първоначално написано от Sweet_Play_F
Желязна Девица
Лесбийки, емота, педераси...множат се кат зайци :>
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Ем познавам такива. Не ме бърка какво правят. Струва ми се странно, но щом се харесват, нека бъдат заедно. Напоследък обаче кръгът ми на познати момиченца, които са сметнали, че да си БИ е новата мода и се мляскат с всяка поредна "най-добра приятелка", се увеличи.![]()
Ами според мене не можеш да познаеш веднага дали една жена е лесбийка,лесбийките айде горе доло могат да се разпознаят,но бисексуалните не могат толкова лесно аз съм би, но иначе какво лошо има двама души независимо от тяхният пол да се обичат и да си се уважават?Повечето хора вече свикнаха с факта според мене, че някой жени нямат интерес към мъжете поради адски много причини! Но всеки човек се отвръщава от факта, когато двама мъже се целунат е кфо толкова лошо има бе хора ?
Ама аз не съм човека, който ще съди всеки, който не харесва лесбийките или гейовете или бисексуалните. Всеки човек има право на избор и на мнение!!!
![]()
Keep Smiling (sun)
не ми пука, всеки има правото да харесва когото си иска
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Веднъж бях на мач докато още бях футболист играехме срещу септември и цял мач 2 лесбийки се лижеха на скамейките ама не спряхаааааааа
Не знам.. То всяка втора се държи за ръка с приятелката си, целуват се, прегръщат се.. Не можеш вече да различиш, кои какви са..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Аз лично не съм виждала.Друг е въпроса,че момичета които са много близки приятелки могат да се държат почти по същия начин ... Един път със най-добрата ми приятелка Пи отивахме на някъде и се бяхме хванали за ръце.Някви хора ни попитаха дали сме лесбийки.И ние им отговорихме "Да.Някъв проблем?!"А всъщност аз съм си съвсем нормална тя също,друг е въпроса как хората преценяват дали някои са обратни.Има много различни мнения и гледни точки.Но пък извинете ама ако не исакме да ни помислят за лесбийки не тряя нито за ръце да се държим,нито до си прегръщаме,пък абсърд е да се целунеме
Тва за мене е глупост.Пък и най-малкото ак някой ден видя лесбийки,няя да гледам стреснато защото може и да не са такива,но ако са-голяма работа техен си е избор.Всеки може да избира какъв да е!!!
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
А че темата е от 2008 прави ли ви впечатление?
Не съм виждал и не е нормално.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Защо да не е нормално бе Владо?!Първоначално написано от valdesbg
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Ми дай да узаконим пеgерастията и да има гей сватби. Мъжът е стздаден за да обича жена, жената - мъж. Всякакви други комбинации са извън представите за нормално.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
За съжаление още не съм видял...
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
Не съм виждала по града
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
аз познавам такова момиче и е абсолутно същото като другите момичета ( е малко е мъжкарана ама се преживява) и нямам нишо против тях за мен това е болест която ти е по ровдение и няма как да се излекува
ОБИЧАМ ТЕ
Срещат се, тук- там.
Но по- лошо е гейове..![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
всички сме хора не ме бъркат хомосексуалните ,всеки има право на личен живот и какво правим в леглото е лично наш избор![]()
![]()
love is gone!
Да,срещала съм в града ми лесбийки и познавам такива.Не ме учудва нищо
Да. Даже в компанията ми има 2-3![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
да виждала см .. най-добрата ми приятелка и не малка част от познатите ми са би или хомо![]()
ми в Кранево в Амазонката една рускиня "леко" ме обара и зарибява... правех се че не я разбирам, въпреки че руски си го знам...спеках са...
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]