- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лесбийки ;]
Кой умник изрови тая тема от на баба ми скрина?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Еми нз аз не съм виждала и не мисля че това е нормално но щом така са решили това си е тяхна работа пък и повечето се крият ...
темичката е стара ама айде и аз да се разпиша ...![]()
Лично имам приятелки, които са лесбийки .. е? Не ми пречи да излизам с тях .. да се разхождаме из центъра .. свикнала съм пък и нали мен не ме пипат тогава?![]()
ВСЕКИ избира какъв да бъде ... никой не може да м укаже бъди такъв, бъди онакъв ... просто някои хора не го приемат!! Тяхна си работа ..(поне да не налагат мнението си ..
)
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Тийнейджърски глупости са това.След някоя и друга година ще им дойде акъла в главата на тези ваши приятелки.
Съгласна съм,че има лезбийки,които са на 20 и косур години,та и повече,но такива на по 14-15-16-да беееееееее!![]()
Аз не съм слещала и го смятам за ненормално![]()
В квартала знам за 2 лезбиики...Като мина покрай тях са ми много интересни.Едната ходи като мъж,а другата е няква по-женствена.![]()
тая тема е направена на рождения ми ден![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
на гейове попадам повечене се учудвам даже много им се радвам защоото съм си и говорила с някои от тях и са големи пичове
за момичетата сиг е същата ситуацията
![]()
Ооо лезбийки за гледане е голям филм. Обаче нямам против нито затова,че са лезбийки нито че не уважават пишки.
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
Да познавам, в старото ми даскало имаше 6 {поне до колкото знам} и две от тях ми бяха много добри приятелки. Имах и в класа две.. но по-точно едната беше би. За мен е нещо нормално. Уважавам правото на всеки да бъде какъвто иска, но ако разбера, че някой мой много близък е обърнал резбата наистина ще се ядосам.И още нещо.. някой се крият, но някой не. Тея в мойто даскало си се мляскаха насекаде .. Тва вече беше гадно
![]()
Е?Няма лошо човек да си признае, аз например съм бисексуална, бих го направила с момиче, но просто не съм уцелила подходящата, все имам чувството, че тя ще е недискретна?
![]()
Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145
Щооо?Първоначално написано от sweetchef
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Имам една приятелка лесби.. странно ми е,но се опитвам да го приема за нормално.. но иам на 10 човека приятели гейове..![]()
ла-ла-ла
ми аз не съм виждала лезбийки, ама според мен е нормално. какви далеч делич по- ненормални неща съм виждала...
Охоо, или всички лесбийки са концентрирани в града ми, или.. не знам ;D
Нас ни бъзикаха, че сме нещо като нашенска версия на The L Word, познавам много лесбийки и бисексуални. Всъщност, повечето ми лесбийки и любови не са от града ми, де. Иначе в компанията ми има няколко лебсийки и няколко би-та. На едната въобще не й личи, ако гаджето й не ми беше приятелка никога нямаше да разбера за неяМного успешно се крие ;D А аз съмс и открита и всички знаят. Нито е нещо, за което да се крия, а ако се крия- как ще си намеря гадже xD Наскоро се разделиух с приятелката си и го преживявам малко трудно, затова понякога по заведенията, ако станат няколко + бири/ текили/ коктейли, правя глупости и шокирам хората, нооо...
О б и ч а м.
disappointed. aggrieved.
Hope.
U don`t know me, so please shut the fuck up and fuck off.
WE ALL LOVE LESBIANSSSS![]()
от моя град познавам.Едната учеше в моето даскало до 12 клас.Не ме кефят и не мога да го приема тва за нещо нормално
Първоначално написано от BOOK_FAN
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
нармално е, все пак всеки избира сам какъв да бъде
ама има две дето супер много ме дразнят
някви стари, сбръчкани
и живеят в едно като мазе
а вътре и смърди и е пълен хаус
а да не говорим, че не спазват абсолютно никаква хигиена![]()
Coco Chanel <3
нищо против нямам тва човека си го избира пък и да имах какво можех да направя ;]]
"Любовта е толкова голяма сила, че може да бъде надмината само от летенето."![]()
![]()
Виждала съм. Странно ми стана, но какво пък, всеки има право на избор.
Според мен лесбийките са си нормални момичета..аз нямам нищо против тях![]()
Иначе съм срещала лесбийки на морето..но в моя град не-поне не е личело че са такива
![]()