- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- бяло течение или какво - вреда ?
Taka mnogo syjalqvam 4e vi zanimavam ako temata ne e za tuk ili ako ima drugi takiva .na 15 sym i Ot 2 godini imam nqkakyv sekret koito e mn nepriqten bql e i ima miris ot sorta na maq i sq postoqnno nosq ejednevni prevryzki za6toto ina4e ponqkoga pantalona mi se mokri tova bqlo te4enie li e edna priqtelka kaza 4e predi e imala takyv problem i e oti6la na lekar i i izpisali nqkvo krem4e ama ne mu pomni imeto (az nqma da hodq na lekar 6tot nali trqbva da si s roditel pyk az ne sym devstvena i ako razberat na6te sym myrtva) ( tozi sekret se poqvi mn predi da pravq sex )kajete kak da go mahna tva ne6to ili pone kak da go namalq (polzvala sym intimni gelove no ne pomaga ) i na kakvo se dylji . blagodarq predvaritelno . I MOLQ BEZ NQKVI IDIOTI DA OTGOVARQT NQKVI IDIOTSKI OTGOVORI 6TOT MN MA DRAZNQT mnogo lofkam vsi4ki koito mipomognat.
7 точка от правилата
moderated by Coki
Заглавията на темите трябва да са на КИРИЛИЦА.
Vseki moje da si izbere kakyv da byde , no v pove4eto slu4ai se vodi po mnenieto na ostanalite.Bydi individualen v tova e 4aryt ti !!!
Бялото течение трябва да е оскъдно ,когато не е значи имаш проблем с хормоните или някаква инфекция,която обикновенно се получава от сапуни,ароматизирани душ-гелове,прашки,копринени превръзки или лоша хигиена.На мен по едно време ми беше страшно обилно и като отидох на лекар ми казаха ,че от сапуна съм получила възпаление и ми казаха да използвам само бебешки сапун с лайка (казва се "бебо").Купи си и ти.И трябва да го ползваш само ти и само за определеното място и изхвърли прашките или поне само дантелените.Бельото трябва да е памучно
samonervi mersi macka o6te utre 6te si kupq tozi sapun![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vseki moje da si izbere kakyv da byde , no v pove4eto slu4ai se vodi po mnenieto na ostanalite.Bydi individualen v tova e 4aryt ti !!!
абе сапун... 2 години течение. Я бягай на лекар ако не искаш да си докараш сериозни проблеми. После сама ще си патиш от това. Сапуна нищо няма да ти помогне. И да отидеш на лекар с родителите ти лекарят пази тайна, така че няма да разберат, а в кабинета влизаш сама.
Айде ако си разумно момиче отиди.
Много ли "ТА" дразнят![]()
![]()
![]()
ок аз шти кажа кфо да напраиш,и обещаваш да ме лофкаш до живот на ли?
![]()
![]()
![]()
Можеш да идеш на лекар и без настойник,такаче върви,може да е някфа инфекция.. Ама щом е от 2 години нз..Аз си имам някъф секрет от повече време даже и не му се дразня..Смисъл то е нормално,кфо да праиш-ЖЕНИ.. Ама чак пък да ми отива на панталона
..
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
може да ходи без бельоПървоначално написано от monityY
иначе и аз имам бяло течение от бая време.и затова използвам ежедневни за да ми е по-свежо,по-готино...
готино ти е да ходиш с бяло течение?? Егати гнусното...Първоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
![]()
Абе бялото течение не е нормално, много момичета го мислят за нормално ама не е... И аз преди си мислех че е така, преди да ида на доктор и да ми предпише едни хапчета. След като мина лечението нямах нищо, ама нищо! И изобщо не мога да си помисля че да ходиш с бяло течение е яко.. Сега пак ми се появи, имах инфекция и пак ходих на лекар.. И ще си взема хапченцата за да съм ок. Не се притеснявайуте да ходите на гинеколог когато имате проблеми. Когато не потърсите лекарскапомощ може много да си навредите.....
I don't know what I'm doing when the House is in my head..
напълно съм съгласна. И на мен на 15 ми се появи, мислих, че е нормално и се оказа че не е. Сега нямам никакво, ама грам течение и знам, че това е нормално , освен по време на овулацията леко прозрачно навлажняване.Първоначално написано от UnderMySkin
отивай на гинеколог ! недей чака още 2години.. течението няма да изчезне от самосебе си...айде по бързо недей отлага
![]()
е мойто си е в рамките на нормалното.имах предвид,че се чувствам по-добре със ежедневни превръзки.Първоначално написано от the_hottie
Най нормалното количество е нулевото!
I don't know what I'm doing when the House is in my head..
авторката беше писала,че има миризма нейното.в този случай да ходи на лекар.иначе това бяло течение е напълно нормално ако няма специфична миризма,някакъв по-странен цвят или нещо такова.
Бяло течение има всяка втора жена...веднъж хванеш ли го няма отрърване..питай мен в моя дългогодишен опит..та течението мирише не защото си болна от нещо а защото когато се срещне с естествена среда на въздух то се изсушава и е нормално да мирише, ако прясно прясно излязло от теб мирише тогава е трвожно....но не се притеснявай нищо ти няма...ако е млечно бяло си е обикновено бяло течение вземи си ЛАКТОФЕМ - това е едно гелче за възстановяване на нормалната среда на влагалището, не е лекарство...профилактично е, без рецепта..
Аз имам почти същия проблем, но на мен ми е от 3 месеца някъде и не е всеки ден ми от време на време се появява един прозрачно бял секрет, НО НЕ МИРИШЕ!Или поне не съм усетила, което ме съмнява...
P.S- нямам още цикъл
Очаквай го скоро или не чак толкова скороПървоначално написано от k@msi
![]()
какво успокоение,налиПървоначално написано от k@msi
![]()
хаха.споко.свиква сеПървоначално написано от k@msi
![]()
А имаш ли идея какъв е този секрет?Първоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
a tova lekarstvo laktofem premahva bqloto te4enie li ? kakvo pravi ?Първоначално написано от erma
Bydi SEBE SI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!