- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо още ? :)
такам здравейте, искам да кажа и да попитам нещо,
правя секс за 6ти път боле6е ме до 2рия и сега ми е супер даже си имам оргазъм си4ко е ок само 4е първона4ално когато го слага ме заболява замалко и тва е само докато го вкара целия ина4е после си4ко си е ок искам да питам защо става такасигурно е нормално де ама все пак...
Еми може още вагината ти да не е разширена достатъчно и да те боли леко .. Аз мисля че ще отмине .. Може да се получава и от това че не си добре овлажнена..![]()
![]()
![]()
ми не аз мисля че това ще си остане до края, просто първия момент на проникването вагината ти е тясна и след едно две движения се отпуска
По принцип винаги първите 4-5 движения трябва да са много леки и бавни.
И наблегнете на френската любов и петинга с едно две пръстчета и тогава да става квото е писано да става![]()
Negative feelings were burned by the progressive increase of Euphoria
и при мен се получава така както при теб.но не се притеснявам,защото знам,че няма от какво.моето мнение е като на горните 2-3.не мисля ,че имаш от какво да се притесняваш![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
и аз така мисляПървоначално написано от Puky
![]()
Pii poveche voda![]()
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
Може да те боли малко отначало ако не си се отпуснала достатъчно и не си достатъчно възбудена
Нормално е,и при мен е такаПървоначално написано от amatiorkataa
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Нормално е![]()
достигала ли си ди оргазъм вече и на кой път ,ако да?
+1Първоначално написано от BaBy_bS
Ти Си МноГо FreSh And CoOL,и Те ХарЕсВам Very Much,ВедНъЖ Look At Me и ПосЛе Don`t Forget Me...СърЦетО Ми е Тик-ТаК For YoU,ЗаЩотО I LovE YoU...!!! {}
nqma druga pri4inaПървоначално написано от Puky
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
+1Първоначално написано от marina star