- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вредно ли е да..
iskam da popitam,dali e vredno da se obezkosmqva6 na bedrata s bik4e?
ms presvaritelno za otgovorite![]()
Руса кукличка
Не е врдено,само че космите стават дебели двойни,но предполагам ти знаеш това.
A kolko g/d 6te e trainostta na efekta ot kola maskata? ili pri vseki e razli4no>?
Руса кукличка
mi pove4e ot brasneneto no pri seki e razli4no pod 1 sedmica i polovina nqa kak da ti izlezat kosmi..osobeno ako si se pravil/a na kozmetik
Първоначално написано от enola
Суетата.Моят любим грях.
Както разбра вече, бръсненето на космите не е вредно, даже при бръснене е по-малка вероятността да се получат подкожни косъмчета. Но все пак ефектът от бръсненето е максимум ден- два. При кола-маската и епилаторът нещата са по-различни- с течението на времето космите стават по-слаби и оредяват. Ефектът е по-дълготраен- около седмица-две. Боли малко, но само в началото, след това се свиква.
Космите там както и на всякъде другаде след като се минат със самобръсначка стават по дебели, по черни, по дълги и боцкат. Може да получиш и едни ситни пъпчици... Най-добре си купи епилатор, а ако нямаш тази възможност си купи кола маска от аптеката. Аз ти препоръчвам студена - струва max 1 лев. Начина на употреба го пише на кутийката и отделно, че космите стават по-тънки и по-бавно никнат. Може малко да те боли първите няколко пъти, но като свикнеш няма да ти прави впечатление, а и не е болка за умиранеОтносно трайността - след около седмица поникват, но стават забележими на втората.
определено боли, особено на згъвката на крака и м/у самите бедра, но се свиква![]()
Първоначално написано от Say It Right
Не може да се каже,че е вредно,но не е най-добрият начин,по който да се обезкосмяваш,където и да е.По-добре използвай епилатор или кола маска.Ако нямаш възможност или те боли прекалено много,което се търпи,но.. по-добре не продължавай с бръснача,а се насочи към депилиращите кремове.Ефекта е почти еднакъв като с бръснача,но не се режеш,докато се бръснеш,без да искаш,а и сякаш държи по-дълго.
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
ми не е вредно ама не е желателно потарпи с епилатор или с кола маска по добре е![]()
{} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3
+1Първоначално написано от fiama
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
А аз да питам кола маската колко струваизвинявам се за въпроса ама епилатора ми се развали, а не ми се купува нов
![]()
KaK Da Ta ZaBraa, KaT Ne Moa Ta ZaPomNa ?!?!?!?
www.prize.bg/sweetSalt For mE :P
а коя е по хубава? студената в пакетче, тази на лентички или топлата?Първоначално написано от BallFace
![]()
+1 и ефекта е краткотраен нищо , че не боли !Първоначално написано от enola
ЗА НИЩО НА СВЕТА НЕ СИ КУПУВАЙ ТОПЛА КОЛА МАСКА , ЗА ДА НЯМА ТЕМИ ОТ РОДА НА :"ИЗГОРИХ СЕ СУПЕР ЯКО С НЯК'ВО ЛАЙНО" ! Кола маската на лентички не струва ! Най-добре си вземи студена кола маска !Първоначално написано от PsiHo_PatKa
![]()
ne e vredno,no ne e priatnokosmite samo stavat po tvurdi i tumni! kola maskata mislq 4e si ostava nai-efikasnia na4in za obeskosmqvane!
абе най-ефективен, ама не мога да се оправя с нея самаПървоначално написано от cotton candy
зех си от тая студената, без лентички, ама мн лепне и отива навсякъде... сега смятам да си взема със лентички , течна, пък да видим кво ще стане ...
![]()
Не е вредно,но растът по дебели и черни...абе като имам време по-добре е с епилатор,а като бързам със самобръсначката![]()
![]()
Първоначално написано от comics
ех,не знаех ,че обезкосмяването е вредно![]()
няма смисъл да си казвам мнението,защото се препокрива с предишните
бай дъ уей- епилаторът и колата маска са моите герой-косъмчетата на краката ми почнаха вече по-редки да стават![]()
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
вземи си течна,защото със студената е мн трудно да уцелиш кога да я извадиш от хладилника и т.н. .... а предполагам че имаш достатъчно мозък за да не направиш течната да пари толкова много,просто я слгаш в гореща вода за 1 минутка и готовоооПървоначално написано от dark_sw