.

Виж резултатите на анкетата: vredno li e da..

Гласували
18. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • vredno li e

6 33,33%
  • ili ?

12 66,67%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Град
    Велико Търново

Вредно ли е да..

iskam da popitam,dali e vredno da se obezkosmqva6 na bedrata s bik4e?
    ms presvaritelno za otgovorite
    Руса кукличка

Не е врдено,само че космите стават дебели двойни,но предполагам ти знаеш това.

Град
    Велико Търново
    A kolko g/d 6te e trainostta na efekta ot kola maskata? ili pri vseki e razli4no> ?
    Руса кукличка

mi pove4e ot brasneneto no pri seki e razli4no pod 1 sedmica i polovina nqa kak da ti izlezat kosmi..osobeno ako si se pravil/a na kozmetik

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Цитирай Първоначално написано от enola
    Суетата.Моят любим грях.

Както разбра вече, бръсненето на космите не е вредно, даже при бръснене е по-малка вероятността да се получат подкожни косъмчета. Но все пак ефектът от бръсненето е максимум ден- два. При кола-маската и епилаторът нещата са по-различни- с течението на времето космите стават по-слаби и оредяват. Ефектът е по-дълготраен- около седмица-две. Боли малко, но само в началото, след това се свиква.

+1

Цитирай Първоначално написано от pepi_090
    +1

Космите там както и на всякъде другаде след като се минат със самобръсначка стават по дебели, по черни, по дълги и боцкат. Може да получиш и едни ситни пъпчици... Най-добре си купи епилатор, а ако нямаш тази възможност си купи кола маска от аптеката. Аз ти препоръчвам студена - струва max 1 лев. Начина на употреба го пише на кутийката и отделно, че космите стават по-тънки и по-бавно никнат. Може малко да те боли първите няколко пъти, но като свикнеш няма да ти прави впечатление, а и не е болка за умиране Относно трайността - след около седмица поникват, но стават забележими на втората.

Супер фен
    Град
    Панацея
    определено боли, особено на згъвката на крака и м/у самите бедра, но се свиква
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    варна
    Не може да се каже,че е вредно,но не е най-добрият начин,по който да се обезкосмяваш,където и да е.По-добре използвай епилатор или кола маска.Ако нямаш възможност или те боли прекалено много,което се търпи,но.. по-добре не продължавай с бръснача,а се насочи към депилиращите кремове.Ефекта е почти еднакъв като с бръснача,но не се режеш,докато се бръснеш,без да искаш,а и сякаш държи по-дълго.

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

ми не е вредно ама не е желателно потарпи с епилатор или с кола маска по добре е
    {} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от fiama
    Както разбра вече, бръсненето на космите не е вредно, даже при бръснене е по-малка вероятността да се получат подкожни косъмчета. Но все пак ефектът от бръсненето е максимум ден- два. При кола-маската и епилаторът нещата са по-различни- с течението на времето космите стават по-слаби и оредяват. Ефектът е по-дълготраен- около седмица-две. Боли малко, но само в началото, след това се свиква.
    +1
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Град
    Nqk1DeE Ff NiShtyTy
    А аз да питам кола маската колко струва извинявам се за въпроса ама епилатора ми се развали, а не ми се купува нов
    KaK Da Ta ZaBraa, KaT Ne Moa Ta ZaPomNa ?!?!?!?
    www.prize.bg/sweetSalt For mE :P

Град
    Nqk1DeE Ff NiShtyTy
    Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Цитирай Първоначално написано от PsiHo_PatKa
    А аз да питам кола маската колко струва извинявам се за въпроса ама епилатора ми се развали, а не ми се купува нов
    Еми студената кола маска я купувам за 80ст. 1 пакчетче.А на лентички е 1лв 1 лентичка.А топлата кола маска беше пак около 1-2лв
    а коя е по хубава? студената в пакетче, тази на лентички или топлата?

+1 и ефекта е краткотраен нищо , че не боли !

Еми студената кола маска я купувам за 80ст. 1 пакчетче.А на лентички е 1лв 1 лентичка.А топлата кола маска беше пак около 1-2лв
    ЗА НИЩО НА СВЕТА НЕ СИ КУПУВАЙ ТОПЛА КОЛА МАСКА , ЗА ДА НЯМА ТЕМИ ОТ РОДА НА :"ИЗГОРИХ СЕ СУПЕР ЯКО С НЯК'ВО ЛАЙНО" ! Кола маската на лентички не струва ! Най-добре си вземи студена кола маска !

ne e vredno,no ne e priatno kosmite samo stavat po tvurdi i tumni! kola maskata mislq 4e si ostava nai-efikasnia na4in za obeskosmqvane!

Град
    Nqk1DeE Ff NiShtyTy
    Цитирай Първоначално написано от cotton candy
    ne e vredno,no ne e priatno kosmite samo stavat po tvurdi i tumni! kola maskata mislq 4e si ostava nai-efikasnia na4in za obeskosmqvane!
    абе най-ефективен, ама не мога да се оправя с нея сама зех си от тая студената, без лентички, ама мн лепне и отива навсякъде... сега смятам да си взема със лентички , течна, пък да видим кво ще стане ...

Град
    По света и у нас :)
    Не е вредно,но растът по дебели и черни...абе като имам време по-добре е с епилатор,а като бързам със самобръсначката
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

Град
    Between The Hell and The Heaven
    ех,не знаех ,че обезкосмяването е вредно
    няма смисъл да си казвам мнението,защото се препокрива с предишните

бай дъ уей- епилаторът и колата маска са моите герой-косъмчетата на краката ми почнаха вече по-редки да стават

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    ЗА НИЩО НА СВЕТА НЕ СИ КУПУВАЙ ТОПЛА КОЛА МАСКА , ЗА ДА НЯМА ТЕМИ ОТ РОДА НА :"ИЗГОРИХ СЕ СУПЕР ЯКО С НЯК'ВО ЛАЙНО" ! Кола маската на лентички не струва ! Най-добре си вземи студена кола маска !
    вземи си течна,защото със студената е мн трудно да уцелиш кога да я извадиш от хладилника и т.н. .... а предполагам че имаш достатъчно мозък за да не направиш течната да пари толкова много,просто я слгаш в гореща вода за 1 минутка и готовооо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си