- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- възможно ли е :(
Значиии от 1 седмица гледам да ям по здравословно като ям яйца,салати.пилешко месо,мляко понякога бейк ролс,сирене и веднъж седмично препечена филийка и гледам че сам позаслабнала,обачеее май съм отслабнала и в гърдите![]()
![]()
та възможно ли е да станат много малки ако продалжа,щото имам излишни килца и искам да се отърва от тях имам си воля и всичко,обаче ме е страх за гърдите.Има ли някви упражнения нещо
![]()
Суетата.Моят любим грях.
Ми попринцип в гърдите има сланини(при по-дебелите хора) ама чак много малки да станат не вярвам![]()
ami dokolkoto znam ima uprajneniq za stqgane na byusta i trqa da gi praish kakto i za dr-te 4asti na tqloto za da ne si zagybish gardite, a za qicata ne qj pove4e ot 2 na sedmica!!!moje da se natrovish. ina4e hubavo si napravila, sportyvai i nqkaf sport za po golqma efektivnost na dietata ;] uspeh!!!
Ако отслабваш гърдите ще са първите които ще започнат да се топятТи си решаваш....имаше подробна статия на тая тема в един брой на Космополитан май...
![]()
Ще станат по-малки 100%, ама колко точно по-малки не мога да ти кажа.
Не си много наясно, с това което си написал/а нали?Първоначално написано от ell_ownz
използвай друг метот место да се лишаваш от любимите ти храни спортувай ходи повече пеша и ще отслабнеш (например аз ям всичко и съм слаба но всеки ден спортувам и ходя повече пеша)
е да амааа се пак ще отслабна,тфа значи че и гърдите ми ще отслабнат лелеПървоначално написано от beti_niki
![]()
![]()
![]()
Суетата.Моят любим грях.
Когато се отслабва с диета, се отслабва навсякъде, като най-напред се почва от гърдите. По-добре се захвани със спорт, който да стегне желаните от теб места.
По принцип гърдите са си мастна тъкан.Първоначално написано от enola
Госпожицата (или господинът) ще трябва да избира м/у добрата форма и гърдите си
Първоначално написано от Say It Right
EM NORMALNO tqloto ti kat otslabva da otslabvat vsichki chasti p1k i kfo ti puka tolkova za gardite spokoino nqma da ti izcheznat p1k i da si vijdala mn slabi jeni s ogromni gardi![]()
{} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3
Еми гърдите ти ще са много много по малки след като ти се махнат и всички други тлъстини,това трябва да ти е пределно ясно
Не може да отслабнеш само на едно място. Като се отслабва, се отслабва наяскъде, което означава, че и гръдната ти обиколка ще намалее.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Много ясно,че като отслабнеш и гърдите ти ще станат по-малки,не може да отслабваш пък те да са пак големиАко искаш по-големи гърди няма да отслабваш,освен ако не си няква късметлийка да си слаба и да имаш големи гърди (тва са мн.редки случаи).Иначе има упражнения за стягане
![]()
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
спокс би има начин да сфалиш килца на гърдите прави повече турски и ше се позатегнат![]()
![]()
![]()
аз свалих доста, но пък забелязах,че в гърдите промяна няма...айде може да има,но незначителна и незабележимаи слава богу че гардите ми не се смалиха,със сегашният им размер си ги обичкам
![]()