.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Град
    Там където никой от вас не е бил =[;

възможно ли е :(

Значиии от 1 седмица гледам да ям по здравословно като ям яйца,салати.пилешко месо,мляко понякога бейк ролс,сирене и веднъж седмично препечена филийка и гледам че сам позаслабнала,обачеее май съм отслабнала и в гърдите та възможно ли е да станат много малки ако продалжа,щото имам излишни килца и искам да се отърва от тях имам си воля и всичко,обаче ме е страх за гърдите.Има ли някви упражнения нещо
    Суетата.Моят любим грях.

Ми попринцип в гърдите има сланини(при по-дебелите хора) ама чак много малки да станат не вярвам

ami dokolkoto znam ima uprajneniq za stqgane na byusta i trqa da gi praish kakto i za dr-te 4asti na tqloto za da ne si zagybish gardite, a za qicata ne qj pove4e ot 2 na sedmica!!!moje da se natrovish. ina4e hubavo si napravila, sportyvai i nqkaf sport za po golqma efektivnost na dietata ;] uspeh!!!

Ако отслабваш гърдите ще са първите които ще започнат да се топят Ти си решаваш....имаше подробна статия на тая тема в един брой на Космополитан май...

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Ще станат по-малки 100%, ама колко точно по-малки не мога да ти кажа.

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ell_ownz
    ami dokolkoto znam ima uprajneniq za stqgane na byusta i trqa da gi praish kakto i za dr-te 4asti na tqloto za da ne si zagybish gardite, a za qicata ne qj pove4e ot 2 na sedmica!!!moje da se natrovish. ina4e hubavo si napravila, sportyvai i nqkaf sport za po golqma efektivnost na dietata ;] uspeh!!!
    Не си много наясно, с това което си написал/а нали?

използвай друг метот место да се лишаваш от любимите ти храни спортувай ходи повече пеша и ще отслабнеш (например аз ям всичко и съм слаба но всеки ден спортувам и ходя повече пеша)

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Цитирай Първоначално написано от beti_niki
    използвай друг метот место да се лишаваш от любимите ти храни спортувай ходи повече пеша и ще отслабнеш (например аз ям всичко и съм слаба но всеки ден спортувам и ходя повече пеша)
    е да амааа се пак ще отслабна,тфа значи че и гърдите ми ще отслабнат леле
    Суетата.Моят любим грях.

Когато се отслабва с диета, се отслабва навсякъде, като най-напред се почва от гърдите. По-добре се захвани със спорт, който да стегне желаните от теб места.

Супер фен
    Град
    Панацея
    Цитирай Първоначално написано от enola
    Ми попринцип в гърдите има сланини(при по-дебелите хора) ама чак много малки да станат не вярвам
    По принцип гърдите са си мастна тъкан.
    Госпожицата (или господинът) ще трябва да избира м/у добрата форма и гърдите си
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

EM NORMALNO tqloto ti kat otslabva da otslabvat vsichki chasti p1k i kfo ti puka tolkova za gardite spokoino nqma da ti izcheznat p1k i da si vijdala mn slabi jeni s ogromni gardi
    {} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3

Еми гърдите ти ще са много много по малки след като ти се махнат и всички други тлъстини,това трябва да ти е пределно ясно

Не може да отслабнеш само на едно място. Като се отслабва, се отслабва наяскъде, което означава, че и гръдната ти обиколка ще намалее.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Sofiq
    Много ясно,че като отслабнеш и гърдите ти ще станат по-малки,не може да отслабваш пък те да са пак големи Ако искаш по-големи гърди няма да отслабваш,освен ако не си няква късметлийка да си слаба и да имаш големи гърди (тва са мн.редки случаи).Иначе има упражнения за стягане
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Повече от фен Аватара на BoRe
    Град
    Boston, United States
    спокс би има начин да сфалиш килца на гърдите прави повече турски и ше се позатегнат

i az otslabnah i grydite mi ve4e sa mnogo malki kato si gledam snimkite ot predi s golemi gyrdi... otslabnah samo 2-3 kg za6toto nqmam nujda ot pove4e no pyrvo mi se smaliha gyrdite

аз свалих доста, но пък забелязах,че в гърдите промяна няма...айде може да има,но незначителна и незабележима и слава богу че гардите ми не се смалиха,със сегашният им размер си ги обичкам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си