- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- обичате ли училището ?
когато бях в БГ обожавах училището.. там винаги ставаха некфи голееми интригисега в сегашното ... не .. голяма скука е ... нямам любим предмет но харесвам анлииския с мистър гиллеланд и драма-та .. защото в англииския си говорим по цяяял период и г/д минава сравнително бързо в сравнение с другите часове а в драмата нищо не правим и . .. за тфа ме кефи.. иначе като бях в бг не мога да отрека че наи обичах математиката :P
Да харесва ми горе доло.Стига да нямаме история.Даскала ни е кумоняга....Иначе ми харесват предметите-химия,физика,биология и можеби също музика и EN щот само правим глупости.
мразя го...особенно рано сутрин...нАПРАВО ГО НЕНАВИЖДАМ,но оби4ам биологията...ина4е го мразя...такив са шибани даскалитеее,4ееее....ауу ненавиждам го
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Е аз бях кат вас и само се молех да дойде по-бързо 12 клас и да завършвам...ем ет,че дойде и свърши тая последна година и ся ме е обзела една носталгия...не съм вярвала,че ше го кажа ама вс тва ше ми липсва
...ше видите кво е
![]()
FreAk_oN_A_leAsH
Az obojavam da hodq na u4ili6te.Obi4am u4itelite si mnogo.Prosto nz kakvo 6te pravq cqla vakanciq.Mislq 4e 6te otka4a vka6ti![]()
И да не го обичаме 6те ни се налойи да ходим. Ами аз не харесвам точните науки без физика( математика, химиq) Интересни са Историq, Биологиq ama тази година не учим такива
![]()
Безразлично ми е, но до голяма степен не ми е кеф заради хората в даскало иначе бих казала, че когато имам общи интереси със съучениците ми даже ми е приятноИначе любим предмет ми е химията
![]()
Az da mnogo sa pecheni uchitelite![]()
Да, предполагам, ако мога наистина да обичам нещо друго освен себе си. В даскало е лудница xD
paska
ми дам оби4ам училището,6тото приятелите са ми супер,мн си ги лофе и са най-яките вее![]()
![]()
и винаги в даскало ни е забавноооо ,оби4амммм виииии
![]()
а и винаги може да псодели6 ви4ко с тяххх и винаги 6те ти помогнаттт
![]()
![]()
Не кой знае колко. Обичам да уча определени неща, но училището го свързвам с много ядове и малко знания. Обичам само няколко предмета: ИТ, информатика, математика и химия. И донякъде английски, яка ни е даскалицата - т.е. наистина може да се научи супер много от нея, но от друга страна пък твърде много вика за щяло и нещяло. Не понасям такива истории... Може би и това беше причината да намразя останалите предмети - викане за абсолютни глупости.
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Не знам за училището ти,ама ти трябва да изядеш един хубав бой..Първоначално написано от Sixxkiller
![]()
Иначе да.Обичам си го.![]()
Любим предмет:Литература,българс ки език,китайски език,английски,история и география.
Не го обичам особено,но не го и мразя.Старото ми училище го обожавах направо,но сегашното не чак толкова.Любим предмет:Икономическа информатика,информатика,ФВ С![]()
Обичам да ходя на училище, но мразя училището, в кото уча, хах. Нямам търпение да се махна.
Та...
защо пък е тъпо да си на даскало? Можеш да научиш нещо ново, можеш да се позабавляваш... мен пък ме кефи. Любимият ми предмет е литературата.![]()
Мен ме кефи даскалото, иначе кво да правя по цял ден??.... Най-много ме кефи практиката, нищо не правим :d
The Spark
След години когато завършите, ще разберете, че по-хубави от ученическите години няма.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Обичах да ходя на училище и любимите ми предмети бяха математика, химия и английски.
Иначе... сега си мразя университета и стъпвам там със силно нежелание. Доста неприятно задължение.
До преди година го мразех,ама вече обичам да хода,любимият ми предмет е физика,и класната много я обичам.
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Оф... еми не обичам щото е ТЪПО... в предишното ми даскало което ми беше на 2 метрами беше весело поне и всичко минаваше FAST а са.. едвам се издържа...
пък и са у-щето е на майната си ... абе вобще.... няям тарпение да свърша... :P
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Не го обичам.Класа ми е супер шибан.
....Ти Българин Ли Си Или За Теб Става Така?Или Си В 3тия Свят Или Си Евтина Работна Ръка.....
....Оставаш Гол ,Но На Паспорта Носиш Евро Лого,Защотото Явно Можеш Да Носиш Много.....
Да колкото и странно да звучи, обичам си училището и всички хора които учат там
Любим предмет - Нямам, всички учители яко тормозят![]()
Нито го обичам нито го мразянещо средно!
А за любимите ми предмети... рисуване
,музика,български и литература.
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
OpReDeLeNo MRAZQ dA hOdQ nA dAsKaLo No HaReSvAm HoRaTa KoItO vIjDaM tAm I nAi-VecHe MoItE fR![]()
AkY uCkAтE дА сU пUшЕТu Mu Na SkYpE kItI_96 ;] Зъ ПоИчИ кУнТаКтИи... ТъРсЕтЕ рАзКлУнИтЕлИ... xD