- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- emo stile
kakvo 6te kajete za EMO style?kakvo mislite za tozi na4in na obli4ane?![]()
Руса кукличка
Ами мен ме кефи стила ЕМО,но не съм емо,но иначе са много сладки според мен![]()
Ще кажа само,че това е поредната такава безсмислена и глупава тема по този "въпрос"!
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
Нееее... повръща ми се от тях и се пише style
styla stava g d AMA NACHINA IM NA MISLENE PONE NA ISTINSKITE EMOTA A NE NQKFI FAKEVe TVARDO NE
{} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3
ми попринцип ги харесвам... ама има прекалено много фейкове които само претендират с това че са емота и са жалки...![]()
(puke)
и от момичета- изключително смешни и глупави, горките, и от момчета-бахти гейовете, ми става еднакво лошо.Първоначално написано от cinderellaa
Това са хора със психични отклонения, на които им трябва психотерапевт поне, да не говорим че повечето са за лудницата директно.
Първоначално написано от Say It Right
Първо, се пише ЕМО STYLE, но както и да е.
Ами аз лично не харесвам нито стила, нито музиката, нито поведението на емотата.
Стила им не ми харесва, защото не смятам за оригинално (вече, при все, че толкова много хора си направиха такава прическа) филирана, черна коса, с подстриган настрани бретон и диадема/лента с панделка на главата.
Музиката не я харесвам, защото е твърде депресираща и безсмислена, пее се само за разбити сърца, самоубийство и т.н.
Поведението за мен е просто фрапантно... Не може 15-сет годишни момичета и момчета да мислят за самоубийство, защото си нямат гадже, обекта на харесването им не отвръща на чувствата им, карат се с родителите, имат лоша кожа, коса и т.н. Всеки тийнейджър се сблъсква с тези проблеми. Никой не е нито първия, нито последния. Не смятам, че трябва да се задълбава в глупости, а пък и със своето поведение и депресиращ начин на мислене отблъскват хората. Впрочем, съученичка на моя приятелка, (на 13 сме), си разрязала кожата на ръката с ножица и се шила с игла и конец... Как ви звучи това? На мен ми звучи всякак, но не и нормално.
Извод: Мили тийнове, замислете се, преди да минете в този стил, който само ще ви докара неприятности. Радвайте се на живота!
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
axhuahxuahx викаш разрязала са и са зашила сама![]()
![]()
![]()
![]()
Абе, емото не е толкова стил на обличане, колкото стил музика! Това че някои се обличат и правят такива и твърдят, че са емота, без да са в същността на нещата, се нарича тъпота. Не се ли досещате сами, че голямата емоционалност донякъде отговаря на самия стил?! Зализана коса - ако помислиш мънинко, ще се досетиш, че това е символ на затвореност, чувствителност, някакъв вид самозащита дори. Черепчетата пък са trade mark на пънка.
Е, ЕМОтата това правят... режат и се "закърпват" послеПървоначално написано от comics
![]()
Еми естествено, за да могат да се нарежат пак![]()
Аа иначе по темата... има някой хубави емо песнички, много хора го бъркат със скриимото, което яко смърди. За стила - кефят ме прическите, даже имам бретон на една страна, но боядисване, гримове, тесни дънки.. това е прекалено вечеПоне за момче..
И още как... Няма защо да ме лъже приятелката ми.Първоначално написано от comics
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Много обичам да кълна емо кифли![]()
ама тъпото е, че не се обиждат, като им кажеш 'емо' или 'аре да си поплачеме заедно, а?'
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
До нащо даскало се събират по 10ина момченца емота да пушат и като всемат да си мятат бритоните на една страна умирам от смях![]()
Na men li4no EMOtata sa mnogo simpati4ni i da,stila me kefi,no na v1n6en vid...e moje bi i malko i depresiranite nastroeniq me kefqt.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Едно потенцялно ЕМО....Първоначално написано от ^DarknessAngel...^
![]()
ПП И само да отбележа не се казва ЕМО а ИМО,защото забелязвам че така го изговарят ааа Емо е начина по който викаме на познатите ни с име Емил![]()
fAsh!on StyLe <<<Ми НяКои СА сЛаДки ..исТинсКитЕ еМоТЪъ....аМъЪ има Други ДеТуу сЕ опИтвАт да Се прАВят На тАкивАа и хиЧ нЕ им ВърВи в ТаЯ наСоКаА...нЕ ми харЕсВа ,чЕ сА тоЛкоВъЪ зАтвОрении .....мм НЗзз AbeE fash!oN babY fAsh!oOoNn
Може да ми харесва малко,а може и много ,но самия факт,че тия българченцата дето изведнъж решили ,че са емота и почват се праят,не са истински,а са просто позъори,ме кара да не мога да ги гледам.Да бяха наистина емо да кажеш аиде иди-дойди,ама те некви чалгаджийчета преди няколко месеца и сега изведнъж не слушат чалга и никога не са слушали дрън дрън дааа бее ,говори ми на ръката не ми пречиш.
Внушават си,че са такива,режат си ръцете само защото така правят емотата,а и те нали вече също са емота.хахаха - идиоти.
Аз никога не съм слушала чалга.Ръцете съм ги рязала още преди Б-я да си помисли да внесе тоя стил емо ,който тогава не бях чувала.И въпреки това не се обличам и не се правя на тях!
Аз съм си аз!А те не знаят кои са!
Мога още мнооого да говоря на тая тема...ама стига толкова////
Харесва ми единствено стила на обличане на момичетата, обаче начина им на мислене направо...независимо дали са истински или само позьори. От цялата работа с рязането на вените, с чувството за самота, направо ми се повръща.
6to fe ne sam tolkoz zle
pone imat qki pri4eski i se obli4at qko kfo :P