Първо, се пише ЕМО STYLE, но както и да е.
Ами аз лично не харесвам нито стила, нито музиката, нито поведението на емотата.

Стила им не ми харесва, защото не смятам за оригинално (вече, при все, че толкова много хора си направиха такава прическа) филирана, черна коса, с подстриган настрани бретон и диадема/лента с панделка на главата.

Музиката не я харесвам, защото е твърде депресираща и безсмислена, пее се само за разбити сърца, самоубийство и т.н.

Поведението за мен е просто фрапантно... Не може 15-сет годишни момичета и момчета да мислят за самоубийство, защото си нямат гадже, обекта на харесването им не отвръща на чувствата им, карат се с родителите, имат лоша кожа, коса и т.н. Всеки тийнейджър се сблъсква с тези проблеми. Никой не е нито първия, нито последния. Не смятам, че трябва да се задълбава в глупости, а пък и със своето поведение и депресиращ начин на мислене отблъскват хората. Впрочем, съученичка на моя приятелка, (на 13 сме), си разрязала кожата на ръката с ножица и се шила с игла и конец... Как ви звучи това? На мен ми звучи всякак, но не и нормално.

Извод: Мили тийнове, замислете се, преди да минете в този стил, който само ще ви докара неприятности. Радвайте се на живота!