- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- на колко
Да объркал съм 2 с 3...Първоначално написано от AnChItOoOo
Тези теми трябва да се забранят!
На 13 ама не беше дълготрайно...ай ся хранете ме.
Хубаво, нека те нахраним!Първоначално написано от Защо ли се регнах
Ей, едноминуткооооо!![]()
![]()
Е айде + една нула по бива.
На 14 и не съжалявам ...
There are 3 important things:1.To make sex.2.To think for the effects of sentence"1".3.Don't think!Operate! ..
Аз до колкото знам 1 год е достатъчно.Първоначално написано от `sladko_kotence
Ташак ли си прайш ве ?Първоначално написано от plmn``
По темата: На 15 бях не съжелявам за нишо
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
На 10 бях когато се чукахме с 11 годишната ми братовчедка. Не съжалявам хич.
Първоначално написано от ciganitenasapun
Ти да не си някъв извратен....с братовчедка ти...Мале мале... На 10 години...ти се бъзикаш
![]()
![]()
Иначе по темата....на 16 и половина бях когато го направих, не съжалявам ...беше с идеалния човек...( с който съм и в момента)![]()
Не съм извратен. Просто бяхме недорасли, но искахме да видим какво е и резултата беше че пробвахме и ни хареса.... Пък и трябва ли да съм извратен за да го правя с братовчедка ми? Ми че тя тогава беше хубаво момиче ( преди да започне да работи като лека жена ) !!!Първоначално написано от rusoto_baby_f
При ромите това не е нещо особено, а и това си е легален фетиш. Не помня до кои братовчеди беше валидно, но кръвосмешението дори влиза като подкатегория на содомията.Първоначално написано от rusoto_baby_f
Дойдох, Видях, Направих простотия.
Първоначално написано от VerryBerry
на 15 не съжалявам![]()
This is West coast nigga thinkin California quicksand got a nigga sinkin I can give a fuck what you niggaz drinkin"smoke some weed"
1. Има много такива теми.
2. Не съм правила секс, след 2 месеца и нещо правя 17. Смятам, че вече съм готова психически и физически, но смятам да почакам още няколко месеца за точния момент. Иначе съм намерила момчето, с което искам да изгубя девствеността си.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
сори,че това което ще напиша не е потемата,но...въпроса е кога правихте секс,а не кога възнамерявате да загубите девствеността си или още ли сте девствени...
не мисля,че хора,които не са го правили трябва да пишат ненужни коментари
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
На 15.Не съжалявам за нищо![]()
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
16 въобще не съжалявам, беше супер даже повече от очакванията ми![]()
Човек се учи докато е жив и пак умира глупак.
На 15 и не съжалявам![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Че ти на колко си сега беПървоначално написано от plmn``
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i 6to misli6 takaПървоначално написано от princesa_viki
![]()