- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- на колко
na kolko godini za prav pat pravehte sex ?mislite li 4e vazrastta vi e bila podhodq6ta i sajelqvate li za ne6to?
Руса кукличка
Аз лично не съм правила,но мисля,че е още рано и ще поизчакам поне до 16.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
az sam detsven ama spored men e 15 ili 16
na 15 bqh nesajalqvam i nesam mislila dali e podhodq6to 6toto nebe6e planirano i mi haresa mnogo .Първоначално написано от angelcheeee_93
аз не съм правила
Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!
на 16,не съжалявам
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
На 16 и много съжалявам,ама е минало вече,просто не бях с точния човек а исках да видя какво е
на 16,за нищо не съжалявам,беше много хубаво а и човека беше правилния![]()
EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!
На 27.
na 16 ne syjelqvam zashtoto beshe s to4niq 4ovek i bqh gotova za tova :P
Ти Си МноГо FreSh And CoOL,и Те ХарЕсВам Very Much,ВедНъЖ Look At Me и ПосЛе Don`t Forget Me...СърЦетО Ми е Тик-ТаК For YoU,ЗаЩотО I LovE YoU...!!! {}
16. sujalqm. mislq, 4e mai e bilo dosta rano. ot sega6nata mi poziciq mislq, 4e 18 e dobre...
Първоначално написано от ludoto_f
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Я сам на 17 ама секса ми е чужд кфо да се правиПървоначално написано от angelcheeee_93
![]()
live today...tommorow may not come yesterday won't return
Nqma smisul da se sujalqva za minali neshta.
Az ne sujalqvam. Bqh na 15 godini i go napravih s chovek,kogoto obichah.
Nqma opredelena vuzrastova granica,no kakto 4etoh nqkude - trqbva da iz4aka6 2 godini sled kato ti doide za pruv put,togava se smqta 4e organizma na jenata e uzrql qvno.
няма любов
На 17,не съжалявам,макар,че нещата с въпросния човек не се развиха както исках,останах с много хубави спомени![]()
Na 15 i s chovek s koito sme zaedno veche godina i polovina i izobshto ne sujalqvam![]()
www.river-of-flame.piczo.com
Name-->>VlaDimiR??!<<-
†Escalation666†
97% ot mujete sa geiove, ako ti si ot onezi 3% sloji tova v podpisa si xD
Eto me i men (leshper)
Не съм правила секс ,но мисля,че няма да бъде скоро.
offline forever!
омггг,аз съм на 14!на 13 ми праиха свирки и на 14 ак0 ми се отдаде шанс веднага ще го направя,![]()
![]()
,защото си мисля,че съм подготвен психически и физически
![]()
Life is good , but isn't forever !
На 17,не съжалявам,чувствах се напълно готова и го направих с идеалния човек.![]()
Първоначално написано от `sladko_kotence
Ооо начи аз много съм закъсняла .. мен ми дойде на 11, а секс правих на 16 .. бахтии колко съм закъсняла![]()
Малко съжалявам, защото не го направих защото исках и имах нужда, а защото приятеклите ми бяха правили секс и аз исках да видя какво е .. ама и да съжалявам нищо не мога да променя вече...
Да не е станала някаква грешка...вместо 1 да е 2Първоначално написано от plmn``
![]()
![]()
На 15 и въобще не съжалявам. Даже се радвам...![]()
![]()
Е ся пък ти не на всеки му върви, ето на и на мен все още не съм, а съм почти на 20 (ноември ги правя).Първоначално написано от AnChItOoOo
BMW -> Beautiful car!!!