- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е ScionOfStorm :)
Мерси за хубавите въпроси на всички =)
Кое е любимото ти стихотворение?
"Песен на песента ми" на Яворов, може би.
А от твоите?
Доста са...нали знаеш, късче от мен във всяко, трудно е ;р
Имаш ли любим филм?
Принципно не харесвам много-много филмите...иначе "Ефектът на пеперудата" и простотиите на Jay & Silent Bob xD
Какво мислиш за чалгата?
В никакъв случай не е моят тип музика...но щом си има фенове, има място на този свят за нея. Проблемът е, че измества напълно от хоризонта българската естрада и истинска фолк музика от културата на страната ни, което е...жалко ;/
Егоцентрик ли си?
Мхм, понякога ги правя тея изпълнения...
Изпадаш ли в апатични състояния?
Доста по-често, отколкото трябва и е препоръчително ;р
Как пишеш? В смисъл идеята ти идва като гръм в ясно небе или дълго време ти се редят строфи в главата?
Броени минути...понякога бързам да си запиша някъде, че след 5 минути примерно могат да изчезнат и няма да е същото...
На какви хора се възхищаваш?
Честни, такива, които критикуват, но го правят смислено, които те подкрепят и са с теб, но това не им пречи да ти посочват грешките ти и простотиите ти. Творци. Ироничното е, че нараних жестоко човек, на който съм се научил да се възхищавам много.
Какво у другите те дразни най-много?
Редица неща...знаете ги всичките, плюс още няколко сигурно...Не харесвам особено "обикновени", "ежедневни" хора, но имам и такива сред приятелите си - фактът, че са по-земни не означава, че не се разбирам и не сме близки с тях, просто е минус...
Ходил ли си в чужбина? Ако да, къде?
Германия, Кайзерслаутерн, преди 3 години, за 10ина дни. Не беше лошо, но не беше и както е тук, не се чувствах на място дори за такова отрицателно време.
Кой ти е любимия съфорумец?
Има доста свестни хора, има и олигофрени, които ме кефят супер много :Р Фаворит не мога да откроя, обаче
Каква част от теб е отдадена на материалното?
Не особено голяма, но не и особено малка. Опитвам да я потискам в редица случаи, не трябва тя да е водещата, както знаем
Има ли любов?
Ако това нямаше...какво ни остава?
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Какво би направил, ако разполагаше с магически способности?![]()
Имам си снимка от Щурма.. специално за мен. :P
Виждате ли се с него?
И що си му казал, че се бъзикам с ръста му.. клюкарка такава.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Дано не го е задал някой ... "Как започна да пишеш за Metal World?"
Split my skin, fuck my wounds
Какво би направил, ако разполагаше с магически способности?
Бих се променил като начало така, че да обичам ако не вечно, то поне изключително дълго..И щях да призова величав пауър метъл розов еднорог, естествено ^^
![]()
Имам си снимка от Щурма.. специално за мен.
Знам, той ми каза :Д
Виждате ли се с него?
Отделно - не. Обаче пък като сме на срещи сме лепнати, ахахах, даже правим каскади заедно :Д :Д
И що си му казал, че се бъзикам с ръста му.. клюкарка такава.
Конспирация против теб всичко еее![]()
Как започна да пишеш за Metal World?
За като за, или като "в"? Като потребител..видях банерче в един друг форум, по-точно подпис на Уориъра. А иначе за...просто е хубаво като се разраства даден сайт, още повече за любима музика, пък и понякога ми идва отвътре да пиша ревюта на албуми, които са ми любими и носят силна емоция.![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Ицко педераст ли е?
Ицко престарава ли се??
Ицко знае ли всичко за всички съществуващи метъл банди?
Ицко добър админ ли е?
Ицко или Сеп?
Ицко загубил ли е фенството към музиката и работата му покрай форума и С.М.Ф. доминира ли над емоциите, които напират в него когато слуша музика?
Saatana vittu perkele hate crew!
Кои градове си посещавал в България?
А в чужбина?
Знаеш ли химна ? ;p
Кои градове искаш да посетиш?
Какви езици знаеш?
Оо,забравих какво щях да питам.![]()
![]()
После ще пиша.![]()
London Tipton
Ботушке.. :РРР Но този път ще съм по-сериозен.
Ицко педераст ли е?
Не, естествено...но си има слабите моменти, както и всички ние.
Ицко престарава ли се??
Като админ си изпълнява доста добре задълженията, самият факт, че изстреля до номер 1 портала в метъл форумите на България е показателен. Но да, понякога може би се престарава.
Ицко знае ли всичко за всички съществуващи метъл банди?
Знаеш, че ги отбира яко повечетоАма аз съм успявал 2-3 да уцеля, които не е ;р
Ицко добър админ ли е?
Да, в по-голяма част от времето.
Ицко или Сеп?
Сеп понякога като затапи цялата интелигенция е ФТВ!111 :Д
Ицко загубил ли е фенството към музиката и работата му покрай форума и С.М.Ф. доминира ли над емоциите, които напират в него когато слуша музика?
Не бачка в С.М.Ф. от три години вече почти, ботушке :Р Всеки човек има емоции, но според мен не усеща музиката както аз, примерно.Фенството...не, не мисля.
Кои градове си посещавал в България?
Еее, много са о_O
А в чужбина?
Кайзерслаутерн, Манхайм, бла-бла...
Знаеш ли химна ? ;p
Да, само не ме карай да го пея и всичко е ок
Кои градове искаш да посетиш?
Също са много...Осло може би като начало, не знам...
Какви езици знаеш?![]()
Руски, английски, немски и мъъънинко френски на бебешко ниво, 'щото съм контактувал с братчедката като беше на 4 години XD
изложих се. Ама нищо, аз като пишех в метъл уърлд май работеше, така че ми е простено.Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
Ако не се лъжа този във профила ти е аниме герой?
От кое аниме е?
Любимо аниме?
Кое те кара да гледаш анимета?
Гледал ли си хентай? ;P
London Tipton
Защо си толкова як ?![]()
I am the substance and the one who has no substance.
Защо този ник?
Защо тези аватар и подпис?
Нещото което те изнервя ужасно много, направо ти влиза под ноктите и те дере отвътре е...
Секс, наркотици и рок енд рол?
Любимо превозно средство?
Телефон, и-мейл или чат?
Хахаха, чатил ли си в mIRC представяйки се за някой абсолютно друг?
Излезли ли са стабилни запознанства от интенет пространството?
Ако можеше да избираш, в коя ера/епоха би желал да живееш?
Има ли задгробен живот?
Любима емотиконка?
Любима снимка на емо?
Най-голямата глупост която си видял/прочел/чул напоследък?
Какво е морето за теб?
Любимо кътче от родината?
Какво мислиш за пластмасовите или каменни създания затворени в стъклени топки дето постоянно ги заобикаля сняг? Нещастни ли са?
Малкият принц върнал ли се е на планетата си?
А той всъщност някога напускал ли я е, според теб?
Той... мислиш ли, че наистина е съществувал?
Чел ли си нещо на Ричард Бах?
Джонатан Сийгъл не е ли прекрасен...
Доставя ми някакво удоволствие да те тормозя с въпроси. Мерси за адекватните отговори, хаха![]()
Хммммм... Motorhead - Lost in the ozone![]()
Ако не се лъжа този във профила ти е аниме герой?
Е че как..."sandal-hat" Kisuke Urahara, понякога много прилича на мен самия
От кое аниме е?
Bleach
Любимо аниме?
Bleach, AMG!, което не е никак лошо...като цяло не съм гледал особено много, нямам времето ;/
Кое те кара да гледаш анимета?
ми като съм уморен понякога просто сядам, тегля си някакви серии и си ги гледам. Отпуска, пък и има такива със страшни сюжети.. ;д
Гледал ли си хентай? ;P
Да, ахахах![]()
Защо си толкова як ?
It's all just your imagination...![]()
Защо този ник?
По-творчески е, пък и ми хрумна веднъж, идеята ми хареса
Защо тези аватар и подпис?
Заради приликата ми с героя донякъде...поне аз я виждам така де ;р
Нещото което те изнервя ужасно много, направо ти влиза под ноктите и те дере отвътре е...
Безсилието.
Секс, наркотици и рок енд рол?
Секс, шоколад и метъл![]()
Любимо превозно средство?
Good ol' кракомобил.
Телефон, и-мейл или чат?
ЧатЪ. И-мейлите са моткава работа, а по телефона ми е някакво доста куцо вече.
Хахаха, чатил ли си в mIRC представяйки се за някой абсолютно друг?
Не, но съм крещял "Ще ти завра карти Ю-ги-о в гъза" в чата на абв.бг ^^
Излезли ли са стабилни запознанства от интенет пространството?
Охо, и още как
Ако можеше да избираш, в коя ера/епоха би желал да живееш?
Ех...веднъж писахме по философия такава тема...макар да ме привличат по-старите векове, особено средновековието, бих си останал тук и сега май
Има ли задгробен живот?
Дано има, че иначе си е ебало майката отвсякъде.. ;/
Любима емотиконка?
От сайта ми е --->![]()
Любима снимка на емо?
Ахахахах, не ми се търси, но понякога има добри неща. Това сериозно.
Най-голямата глупост която си видял/прочел/чул напоследък?
Че те са тонове бе, човек...как да ги изброявам :Р Доста идиотщини съм видял и чул последните дни.
Какво е морето за теб?
Нещо не по-хубаво от планината.
Любимо кътче от родината?
Някоя тиха, спокойна гора, където да мога да избягам за малко от цялата пренаселеност, шумотевица, да си пусна Agalloch и да се откъсна действително
Какво мислиш за пластмасовите или каменни създания затворени в стъклени топки дето постоянно ги заобикаля сняг? Нещастни ли са?
Аз бих бил нещастен...Уж са предмети, но пък може и да са, могат ли да ни кажат, и ще ги чуе ли някой?
Малкият принц върнал ли се е на планетата си?
Винаги е бил там.
А той всъщност някога напускал ли я е, според теб?
Не - щом нещо е в сърцето, си свързан с него, искаш или не.
Той... мислиш ли, че наистина е съществувал?
Имало е и още има хора, които са своебразни "малки принцове"...и добре, че ги има, а?
Чел ли си нещо на Ричард Бах?
Сега не се сещам...но по-вероятно не.
Джонатан Сийгъл не е ли прекрасен...
Не знам, не съм чел новелата на Бах, но от това, което видях като резюме на съдържанието...може и такъв да се окаже без проблеми
Machine head - Descend the shades of night ;p
Като каза шоколад....Какъв шоколад обичаш най-много?Първоначално написано от ScionOfStorm
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
Като каза шоколад....Какъв шоколад обичаш най-много?
Лешници и стафидиииА иначе има един синичък, обикновен "Млечен шоколад" - СТРАШЕН Е!!!1
Ходи ли на Sonata Arctica?
не, трябваше да избирам между лятото 5, 6 и 7 юли в Каварна и Соната...и избрах първото![]()
А ял ли си шоколад "Крава"?
Какво е мнението ти за сюрреализма?
А за Недялко Йорданов?
Кой е любимият ти учител?
Споменът, който се върти из мислите ти напоследък?
Най-голямата простотия, която си чувал за себе си?
Любим плод?
Любима дума в българския език?
А в английския?
На кого се усмихна за последно?
Любим филм? Защо?
Би ли се върнал във времето за да промениш нещо от живота си?
Зелена поляна, царевица или слънчогледи?
Любим цвят?
Сандвич или вечно щастие?
Любим твърд алкохол?
Любима бира?
Любима манджа?
Хахаха, обичаш ли да ти задават въпроси?![]()
![]()
А ял ли си шоколад "Крава"?
На "Анимекс-91", нали? Ахахах, култ е ;д
Какво е мнението ти за сюрреализма?
Прекрасна идея имат представителите на движението, но честно казано не съм особено запознат с голяма част от тях..
А за Недялко Йорданов?
Гледах му веднъж едно представление, мисля че беше "Даскал" - страшно добре игра! Иначе е някакъв веселякСпомням си като ходих с леля ми на зъболекар като бях на 8-9 годинки някъде, той беше след нас на ред и ми даде автограф
![]()
Кой е любимият ти учител?
Сега - учителката ми по литература на частни уроци. Тя ме подготвяше и в 7 клас и е изключително стойностен и добър човек, наред с професионализма си като преподаваща
Споменът, който се върти из мислите ти напоследък?
Хм, много са - най-вече защото голяма част от тях са навързани с песни, и като си пусна песента...те идват
Най-голямата простотия, която си чувал за себе си?
Хм, не знам, наистина. Не са злословили май по мой адрес. Но пък се ядосвам като хората ми спорят, че не съм егоист и ми казват, че съм най-неегоистичният човек, който познават. Защото съм си егоист ;р
Любим плод?
Бяло грозде, праскови, диня...![]()
Любима дума в българския език?
Обич, може би...абе доста са, имаме много благозвучни думи. Парцуца също ме кефи
А в английския?
Embed...amber...пак са много
На кого се усмихна за последно?
На едно наистина прекрасно същество..
Любим филм? Защо?
не обичам много да гледам филми, но "Ефектът на пеперудата" може би. Смислен е и ми повлия доста, хареса ми
Би ли се върнал във времето за да промениш нещо от живота си?
Хах, и в един друг форум ме попитаха това...Не, не бих. Нагазил съм в единия крачол на времето, не ми се връща, за да почна да скитам в другия.
Зелена поляна, царевица или слънчогледи?
Поляна!
Любим цвят?
Сиво и черно.
Сандвич или вечно щастие?
Вечното щастие е непостижимо...и безсмислено. Щом всичко ти е уредено животът не е интересен и губи част от същината си. Сандвич, ама ако може с пилешко роле ^^
Любим твърд алкохол?
Не пия...иначе веднъж пробвах и микснах Швепс цитронада с джин. Беше яко.
Любима бира?
Holsten, Kaiser, Stella Artois. Но не пия често :>
Любима манджа?
Много са! Обаче баща ми прави АДСКИТЕ гюведжета. И яйца по панагюрски са ми се дояли... ^^
Хахаха, обичаш ли да ти задават въпроси?
Ами...даКарат те да се замислиш над неща, над които принципно не би. :Р
Първоначално написано от ScionOfStorm
Имаш вкус!
Така де може би са ти задали този въпрос (то няма начин де), но все пак
Кой стих(твой) най-много харесваш?Защо?
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
"Даскал" е на Велко Кънев, другарче![]()
Опаа, значи бях гледал нещо друго, но беше преди 3-4 години, ако не и повече. My bad, двамата ги бъркам яко, не знам защо
За кой стих мой харесвам...и преди казах, че не мога да откроя, защото са прекалено много и са късчета от мен. Но пък ако искаш да съм съвсем точен - може би "Нула".
Слушаш ли як норвежки блек метъл?
*клокочи нещо на юбър тру брутъл норвежки със смразяващ кръвта писък*
Метхулз, гедър араунд сейтън'с файаах![]()
Току що видях, че се казваш Сашо?
Кое е любимото ти дърво?
Студ или жега?
Би ли предпочел да отидеш дълбоко в океана или в небето? (като се има в предвид че няма проблеми с кислород и т.н.)
Водиш ли се по някакъв девиз?
Слушаш ли як брутален, хипер мощен, изкормващ, потресаващ, извратен, перверзен дет/грайнд?
Любима обложка на албум (ако постнеш и снимка) Защо ти е любима?
Топ 5 на любимите ти албуми? (може и повече, както решиш)
Моцарт или Шостакович?
Когато депресията нахлуе в съзнанието ти....?
Тъга или радост, кое е по-истинско?
Има ли красота в насилието и в отнемането на живот?
Снимка на момиче, което смяташ за красиво?
Любимо животинче?
А цвете?
Защо пишеш по форуми?
Защо по дяволите пишеш в този форум, хаха?!
Представяш ли си често начина по който изглежда някой, от другата страна?
В случай, че да, аз как бих изглеждала?
Би ли могъл, от въпросите, които някой ти е задал да си извлечеш известен извод за него?
Наслади ли се на мъченията, на които бе подложен тази седмица на стола?
Коя ще е следващата жертва?
Daylight Dies - A Life Less Lived (наистина ми грабнаха ушотата, благодаря!)