.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 69 от общо 69

Hybrid View

Сашо индийд :>

Кое е любимото ти дърво?

Хм, сложно...върбите може би са красиви. Баобабът пък е супер интересен като конструкция ^^

Студ или жега?

Студ.

Би ли предпочел да отидеш дълбоко в океана или в небето? (като се има в предвид че няма проблеми с кислород и т.н.)

Небето, категорично )

Водиш ли се по някакъв девиз?

Чак девиз..не. Но пък имам една любима реплика - "Живей с това, което можеш да имаш. Възрадвай се на това, що можеш да спасиш, и не тъгувай дълго за изгубеното".

Слушаш ли як брутален, хипер мощен, изкормващ, потресаващ, извратен, перверзен дет/грайнд?

Грайнд не харесвам, ама понякога като метна бруталния детец, охааааа

Любима обложка на албум (ако постнеш и снимка Cool ) Защо ти е любима?

Имам и още доста, но нека не ги поуствам...може би доста красиви са и на Wintersun - Wintersun; Blind guardian - Nightfall in middle earth, Draconian - Arcane rain fell...страшни са, излъчват емоции някои от тях.

Топ 5 на любимите ти албуми? (може и повече, както решиш)

Ох...те са много ;Д

Amorphis - Silent waters
    Wintersun - Wintersun
    Dark Tranquillity - Fiction
    Dark tranquillity - Character
    In Flames - Colony...
    Истински любими мога да нарека към 30ина албума сигурно.

Моцарт или Шостакович?

И двамата са гении. Като свирих на пиано от 1 до 4 клас свирих някакви неща на Шостакович обаче, които бяха изключително приятни и звучни за свирене (не че на Моцарт не са), така че бих посочил него.

Когато депресията нахлуе в съзнанието ти....?

Я оставям да се поразходи малко из него, да види дали може да покори нещо, и след време я гоня. Понякога е нужна.

Тъга или радост, кое е по-истинско?

Сложно...бих казал тъга.

Има ли красота в насилието и в отнемането на живот?

За някои има...за мен - не.

Снимка на момиче, което смяташ за красиво?

Дамм...освен красиво е и много ценно по доста начини за мен същество. Само че на снимката се опитвам активно да го лиша от главата му

http://img410.imageshack.us/my.php?i...sc00089yq6.jpg

Любимо животинче?

Гарван и вълк ;р

А цвете?

Сложно...кокиче може би.

Защо пишеш по форуми?

Интересно е - обсъждаш с доста други хора еди какви си теми, създаваш нови контакти...понякога те прерастват в приятелства или вражди...'арно е ;р

Защо по дяволите пишеш в този форум, хаха?!

Защото съм тийн с проблеми

Представяш ли си често начина по който изглежда някой, от другата страна?

Мхм, опитвам се да добия някаква визуална представа ;р

В случай, че да, аз как бих изглеждала?

1.66 до 1.70, някъде между 50 и 56-7 кила, тъмна коса и тъмни очи. Пиърсингчета може би също, де да знам о.О Уцелих ли нещо Остър и леко критичен поглед може би също ;р

Би ли могъл, от въпросите, които някой ти е задал да си извлечеш известен извод за него?

Малка част, да, може би. Говорят малко или много все пак ;р

Наслади ли се на мъченията, на които бе подложен тази седмица на стола?

Интересно беше, защо не.. )

Коя ще е следващата жертва?

Не знам, ама и ти си в кюпа с кандидатите май ;р

Opeth - Coil, ако не си пробвала и тях, направи го :Р
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Боят изгражда или руши?

Интересен въпрос...

Мисля, че зависи от причините, от които извира. Бой за чест на рода, на самия теб, или в името нещо ценно и значимо изгражда. Тупалката просто за е така между другото, и защото си видял по-слаб от теб и изпитваш нуждата да задоволиш егото си и да се себедокажеш като "якия гамен, ъъъ" руши човешкото в теб.

Всъщност, не знам правилно ли съм ти разбрал въпроса, надявам се подходящо да съм го схванал ;р
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Въй , добре и моят ред. Всъщност аз те знам от едно място, ама няма да ти кажа от къде. Тоест ти сигурно не ме помниш. xD Така де, да си дойдем на думата:

1) Идеалист ли си?

2) Кой е най-най-най-добрият автор (не поет, вече каза за поет) според теб? Кой описва нещата така, както ти би искал да бъдат описани.

3) Виждам, че искаш да си различен-да разстеш и да се развиваш, нали така? Защо?

4) Според теб разбираш ли хората , очите на хората говорят много, израза на лицето също, откриваш ли какво казва то? Гледаш ли под повърхността, или си джиткаш така като всички , така както на тях им е удобно да приемат "истината" ?

5) Какво означава за теб "удохотворен" , "цветист" , "различен" ?

Надявам се въпросите ми да не са тъпи. Всъщност във всеки човек се опитвам да разбера точно това , но не ме питай защо. xD Отговорите ти много ми харесват! Човек като теб наистина може да се нарече "личност".

Хммм...не знам от кой форум, обаче..

1) Идеалист ли си?

Не до крайна степен, но в някои отношения - да. Въпреки това се стремя да гледам на нещата и от реалистична гледна точка...може би защото понякога аз сам си руша идеалите.

2) Кой е най-най-най-добрият автор (не поет, вече каза за поет) според теб? Кой описва нещата така, както ти би искал да бъдат описани.

Така, както аз бих искал...няма автор напълно, но пък примерно един Джон Конъли вкарва много добри образи и размисли в книгите си. Получавал съм доста вдъхновение от книгите му

3) Виждам, че искаш да си различен-да разстеш и да се развиваш, нали така? Защо?

За да имам още една цел в живота , може би една от най-големите. Точно, както каза ти - искам да съм различен, не с парадираща различност...просто да мисля по по-особен начин за нещата, да ги възприемам така. Именно затова нямам и религиозна насоченост, но не ги и отричам. А човек ако не се развива...защо живее?

4) Според теб разбираш ли хората , очите на хората говорят много, израза на лицето също, откриваш ли какво казва то? Гледаш ли под повърхността, или си джиткаш така като всички , така както на тях им е удобно да приемат "истината" ?

Ами досега са ми казвали, че успявам да помогна на хората, дори тогава, когато мисля, че не съм съумял да го направя. В редица случаи само по очите съм познавал хората, без те да дават други знаци за тъга или нещо друго, и лицето се опитвам да разгадая. Понякога успявам, понякога не, но пък е хубаво като стане. Повърхността не ми харесва, дървото не се подхранва от кората, а от корените си, нали? И корените са най-интересни...стига да изровиш нещата и да стигнеш до тях

5) Какво означава за теб "удохотворен" , "цветист" , "различен" ?

одухотворен* ^_^

Като човек...такъв, който може да наблюдава и преценява нещата от различни ъгли и да побира в себе си силата да бъде толерантен и да разбира поне малка частица от всички становища, дори те да противоречат с неговото - това за "цветист", макар и думата да не означава точно това в нито едно от значенията си (май). Тоест - вместо да е само черен или бял, той да ги комбинира, че и да добавя още жълто, синьо, червено...Да не се ограничава в единия цвят.

Различен уж е всеки, заради уникалността ни, но "различен" е такъв, който съумява да надхвърли дори тази различност с още един (или няколко пласта) уникалност.

Одухотворен...уж трябва да сме всички според повечето вярвания и религии. За мен да си одухотворен означава и да си творец, да виждаш вътрешното във всички неща, дори те да нямат такова, а да са само външна, празна отвътре обвивка. Да не се оставяш да се плъзгаш по повърхността като водомерка, а да се гмуркаш навътре, дори да рискуваш да се удавиш и да пострадаш.

А може и просто нещо да те е одухотворило

Как ще са тъпи, доста са си интересни!

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    gothic lolita ili kifla s fon dio ten ?

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Сашо ми е казвал, че не ме възприема като момиче, тъй че..

Искам да попитам защо?
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

gothic lolita ili kifla s fon dio ten ?

Първото, въпреки че искам просто нормално момиче...с леко по-интересно излъчване, не крайност ;д

Na tozi etap koq ot trite potrebitelki - por, extreme_, Desi_etnies e nai-blizo do tova, koeto tursish u edno momiche? Nai-napred chisto vizualno, a sled tova i na baza kontakta, koito si imal s trite dotuk.

o____O
    Ще ме бият за отговори на такива въпроси бре С Мария не съм контактувал много, а и не съм се виждал, но не можеш да ме караш да правя такъв избор ^^ Раа познавам най-много, затова може би нея. Пък и като се съберем, става ебати зулума... (Раа, опровергава ти твърдението това ;д)

Imal li si po-blizki otnosheniq s momiche, s koeto si se zapoznal ot tozi site?

Като приятелка...в по-интимен смисъл? Не.

Koga si roden - godina, mesec, den?

1991/01/13

"Koga si napravi sefteto?"

15.

Haresvash li se vizualno? Mislil li si da si pusnesh po-poddurjana bradichka stil "deggial"(shte se setish) ili James Heatfield - Fuel-perioda?

Тука са някакви сложнотии, брадицата ще я видим още какво ще я правим. Иначе съм доволен от външния си вид - не съм красив, но не съм и особено грозен

Lubim moderator?

Хммм...може би Цветито, въпреки че не ги знам много от екипа хорицата.

Pishesh ot sravnitelno otdavna - predi da imash vuzmojnostta da publikuvash tvorchestvoto si iz net-a spodelqshe li go po drug nachin s priqteli, rodnini, poznati?

Нем, от нета започнах. Мятал съм някоя и друга хартийка, ама това са 2-3, не повече, случая.

Bi li postavil men na stola?

Ще се наложи да те разочаровам май-май

Funk, hip-hop?

Хип-хопец. Понякога ме удря музата и си пускам да цикля Поздрав по случая с една любима моя песен - Runnin' (dying to live) на Биги и Тупак.

Мерси )

Искам да попитам защо?

Виж горе отговора бе XD Нали с буута не сте женища бе, пуу, да не ви повярва човек

Харесваш ли живота,който водиш?
    На колко момичета си казвал 'Обичам те'?
    Страхуваш ли се от нещо?
    Вълнува ли те хорското мнение?
    Ако да-защо? Мислиш ли,че си едно ниво над масата?
    Вярно ли е,че смелите хора всъщност са много раними?

Харесваш ли живота,който водиш?

Осъзнавам, че в дадени моменти го водя неправилно, но иначе - харесвам го, да

На колко момичета си казвал 'Обичам те'?

Сериозно и обмислено...две. Мислил съм, че обичам и други, но не съм им го казвал, защото знам що за простотии правя. Влюбчив съм, но се надявам да се кротна.

Страхуваш ли се от нещо?

Най-вече от себе си.

Вълнува ли те хорското мнение?

Който и да казав, че не го - лъже. Всички ни интересува поне малко. И мен ме интересува, но не дотолкова, че да е водещо в живота ми

Ако да-защо? Мислиш ли,че си едно ниво над масата?

Защото живея с други хора, а не сам. Нормално е да ме интересува, определящо е за отношения и т.н. Едно ниво над масата...не мисля - има и доста по-деградирали и просто зле хора от мен, но и немалко на по-високо равнище като интелигентност и т.н.

Вярно ли е,че смелите хора всъщност са много раними?

Хм, не знам, не се имам за смел...може би по-скоро са доста чувствителни, защото е трудно да си смел. Лишаваш се от доста неща, а пък страхът понякога е добро нещо.

Когато работиш,обичаш...?
    Когато почиваш,обичаш...?
    Учил си се и продължаваш да се учиш от..?
    Умееш ли да си взимаш поука от грешките си?
    Като какво възприемаш писането?
    Какво те вдъхновява да пишеш? (този въпрос ти е задаван вече... вероятно? )

Капи или Куинс? :P

Когато работиш,обичаш...?

Да слушам музика докато си бачкотя по задачите. Малко поразсейва, но някак ми идва по-енергично настроение така...отделно ако седна да пиша тема и си включа подходяща музика, ще ми дойде повече муза.

Когато почиваш,обичаш...?

Музика, отпускане, затваряне на очите, ако ще е тоталния релакс...Откъсване.

Учил си се и продължаваш да се учиш от..?

Грешките си и грешките на другите. Особено от моите.

Умееш ли да си взимаш поука от грешките си?

Мисля да...опитвам се да направя всичко възможно да наваксам простотиите.

Като какво възприемаш писането?

Нещо от друг свят. Няма граници и рамки, нова реалност, където ако искаш можеш да имаш крила и никой не ти ги отрязва. Нещо, което поне на мен ми е доста нужно.

Какво те вдъхновява да пишеш? (този въпрос ти е задаван вече... вероятно? )

Ми..различно формулиран, но имаше подобия май, да ;р Настроенията ми, хората около мен, аз самият, чувствата, емоциите, размислите ми...музиката..

Капи или Куинс?

Капи Портокал = дрога

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Правил ли си се на тъп и забавлявал ли си се от това? Въпросът е зададен с мисълта /на подрастваща блондинка/ дали си се ебавал с някакви хора, които не те познават...
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Правил ли си се на тъп и забавлявал ли си се от това? Въпросът е зададен с мисълта /на подрастваща блондинка/ дали си се ебавал с някакви хора, които не те познават...

Хм, не, не съм се ебавал с хората, правейки се на тъп. Обаче често олигофренствам на воля, без да се правя че съм олигофрен

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    moje bi za poreden p1t zadavam tup vupros no vse pak
    Epica ili stariqt Nightwish

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Къде се намира Уизърда?

Имаш ли куче или котка?
    Името му е?
    Имаш ли братя или сестри?
    Кого ще туряш на трон0?
    London Tipton

moje bi za poreden p1t zadavam tup vupros no vse pak
    Epica ili stariqt Nightwish

Старите уишовци... Поздрави за Хилдр Валкирие, не е лоша, но английският й яко куца за жалост.. :Р
    И Елувейти ти гледам в подписа =р

Къде се намира Уизърда?

Ми до Руски паметник има една пицария - Италия май се казваше, нз, входът точно до нея отляво, където са масите навън, то си има и звънец :Р

Имаш ли куче или котка?

Нямам, с баща ми искаме, ама майка ми каза, че ще се изнесе тогава

Името му е?

Ни дълбай в ран'тъ

Имаш ли братя или сестри?

Не, единствено дете съм

Кого ще туряш на трон0?

Ми ще ме извинете, че малко се бавя, ама съм пуснал да питам bolt_f дали иска, тя ми е първа номинация. Ако тя не иска или се забави малко повечко смятам Lake-чо да го туря :Д

Айдей, понеже ми мина мандата, смятам да друсна Lake_bodom на столецО =)

Мерси на всички за хубавите въпроси!

Новата 'жертва' -=> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=173262
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си