Мерси за хубавите въпроси на всички =)

Кое е любимото ти стихотворение?

"Песен на песента ми" на Яворов, може би.

А от твоите?

Доста са...нали знаеш, късче от мен във всяко, трудно е ;р

Имаш ли любим филм?

Принципно не харесвам много-много филмите...иначе "Ефектът на пеперудата" и простотиите на Jay & Silent Bob xD

Какво мислиш за чалгата?

В никакъв случай не е моят тип музика...но щом си има фенове, има място на този свят за нея. Проблемът е, че измества напълно от хоризонта българската естрада и истинска фолк музика от културата на страната ни, което е...жалко ;/

Егоцентрик ли си?

Мхм, понякога ги правя тея изпълнения...

Изпадаш ли в апатични състояния?

Доста по-често, отколкото трябва и е препоръчително ;р

Как пишеш? В смисъл идеята ти идва като гръм в ясно небе или дълго време ти се редят строфи в главата?

Броени минути...понякога бързам да си запиша някъде, че след 5 минути примерно могат да изчезнат и няма да е същото...

На какви хора се възхищаваш?

Честни, такива, които критикуват, но го правят смислено, които те подкрепят и са с теб, но това не им пречи да ти посочват грешките ти и простотиите ти. Творци. Ироничното е, че нараних жестоко човек, на който съм се научил да се възхищавам много.

Какво у другите те дразни най-много?

Редица неща...знаете ги всичките, плюс още няколко сигурно...Не харесвам особено "обикновени", "ежедневни" хора, но имам и такива сред приятелите си - фактът, че са по-земни не означава, че не се разбирам и не сме близки с тях, просто е минус...

Ходил ли си в чужбина? Ако да, къде?

Германия, Кайзерслаутерн, преди 3 години, за 10ина дни. Не беше лошо, но не беше и както е тук, не се чувствах на място дори за такова отрицателно време.

Кой ти е любимия съфорумец?

Има доста свестни хора, има и олигофрени, които ме кефят супер много :Р Фаворит не мога да откроя, обаче

Каква част от теб е отдадена на материалното?

Не особено голяма, но не и особено малка. Опитвам да я потискам в редица случаи, не трябва тя да е водещата, както знаем

Има ли любов?

Ако това нямаше...какво ни остава?