- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е ScionOfStorm :)
Защо почна да пишеш?
Хм, носи ми успокоение, изразява по-абстрактно мислите ми, не знам, просто имам нужда от това и в даден момент тая нужда се пробуди
Кое те вдъхновява и кое те провокира?
Околния свят, някакви мисли над нещата, случващи се в него. Музиката до огромна степен също..както и лични преживявания.
Как реагираш на критика /не говоря само за творчество/ ?
Стига да е градивна и да е от човек, който не си излива просто нервите върху ми - добре. Човек има нужда да бъде критикуван, даже имам един много близък човек, който в момента е с изключително ниско мнение относно ме и постоянно ме критикува, но оставаме близки. Небих му се разсърдил дори, защото критиката му е правилна и ясно и смислено изразена.
Имаш ли си любим поет? Какво те грабна у него?
Яворов ме грабна много силно като го започнахме тази година, страшно изразителен и близък някак до мен поет. Иначе харесвам и По, мрачни и някак..приказни са му нещата. Нали все пак е един от първите, вкарващи малко фантастични елементи в творчеството си
Какво учиш в момента?
Нормалните неща за 11 клас...иначе обръщам повече внимание на литературата, ходя на уроци, говорим си с даскалката там за нещата и т.н. ..
Какви са целите ти?
Ох, много са. Като начало - да стана свестен и израснал човек, повече, доста повече от какъвто съм сега
Мечтаеш ли?
В приблизително 80 % от времето.
Бъдещи творчески планове?
Не мога да планирам ясно такива неща, но съм започнал един роман, който се надявам да напиша в подобаващ стил - такъв, какъвто искам, и да го завърша добре.
Извинявай за много ми въпроси, но си ми интересна личност.
Вероятно ще има и още.
Е няма защо, споко :Р Мерси за вниманието
Докога ще бягаш от мен?
Поздравявам те с Каризма - Ще избягам ли от теб? :Д
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."