- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е ScionOfStorm :)
Сашо индийд :>
Кое е любимото ти дърво?
Хм, сложно...върбите може би са красиви. Баобабът пък е супер интересен като конструкция ^^
Студ или жега?
Студ.
Би ли предпочел да отидеш дълбоко в океана или в небето? (като се има в предвид че няма проблеми с кислород и т.н.)
Небето, категорично)
Водиш ли се по някакъв девиз?
Чак девиз..не. Но пък имам една любима реплика - "Живей с това, което можеш да имаш. Възрадвай се на това, що можеш да спасиш, и не тъгувай дълго за изгубеното".
Слушаш ли як брутален, хипер мощен, изкормващ, потресаващ, извратен, перверзен дет/грайнд?
![]()
Грайнд не харесвам, ама понякога като метна бруталния детец, охааааа
![]()
Любима обложка на албум (ако постнеш и снимка Cool ) Защо ти е любима?
Имам и още доста, но нека не ги поуствам...може би доста красиви са и на Wintersun - Wintersun; Blind guardian - Nightfall in middle earth, Draconian - Arcane rain fell...страшни са, излъчват емоции някои от тях.
Топ 5 на любимите ти албуми? (може и повече, както решиш)
Ох...те са много ;Д
Amorphis - Silent waters
Wintersun - Wintersun
Dark Tranquillity - Fiction
Dark tranquillity - Character
In Flames - Colony...
Истински любими мога да нарека към 30ина албума сигурно.
Моцарт или Шостакович?
И двамата са гении. Като свирих на пиано от 1 до 4 клас свирих някакви неща на Шостакович обаче, които бяха изключително приятни и звучни за свирене (не че на Моцарт не са), така че бих посочил него.
Когато депресията нахлуе в съзнанието ти....?
Я оставям да се поразходи малко из него, да види дали може да покори нещо, и след време я гоня. Понякога е нужна.
Тъга или радост, кое е по-истинско?
Сложно...бих казал тъга.
Има ли красота в насилието и в отнемането на живот?
За някои има...за мен - не.
Снимка на момиче, което смяташ за красиво?
Дамм...освен красиво е и много ценно по доста начини за мен същество. Само че на снимката се опитвам активно да го лиша от главата му![]()
http://img410.imageshack.us/my.php?i...sc00089yq6.jpg
Любимо животинче?
Гарван и вълк ;р
А цвете?
Сложно...кокиче може би.
Защо пишеш по форуми?
Интересно е - обсъждаш с доста други хора еди какви си теми, създаваш нови контакти...понякога те прерастват в приятелства или вражди...'арно е ;р
Защо по дяволите пишеш в този форум, хаха?!
Защото съм тийн с проблеми![]()
Представяш ли си често начина по който изглежда някой, от другата страна?
Мхм, опитвам се да добия някаква визуална представа ;р
В случай, че да, аз как бих изглеждала?
1.66 до 1.70, някъде между 50 и 56-7 кила, тъмна коса и тъмни очи. Пиърсингчета може би също, де да знам о.О Уцелих ли нещоОстър и леко критичен поглед може би също ;р
Би ли могъл, от въпросите, които някой ти е задал да си извлечеш известен извод за него?
Малка част, да, може би. Говорят малко или много все пак ;р
Наслади ли се на мъченията, на които бе подложен тази седмица на стола?
Интересно беше, защо не..)
Коя ще е следващата жертва?
Не знам, ама и ти си в кюпа с кандидатите май ;р
Opeth - Coil, ако не си пробвала и тях, направи го :Р
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."