gothic lolita ili kifla s fon dio ten ?

Първото, въпреки че искам просто нормално момиче...с леко по-интересно излъчване, не крайност ;д

Na tozi etap koq ot trite potrebitelki - por, extreme_, Desi_etnies e nai-blizo do tova, koeto tursish u edno momiche? Nai-napred chisto vizualno, a sled tova i na baza kontakta, koito si imal s trite dotuk.

o____O
Ще ме бият за отговори на такива въпроси бре С Мария не съм контактувал много, а и не съм се виждал, но не можеш да ме караш да правя такъв избор ^^ Раа познавам най-много, затова може би нея. Пък и като се съберем, става ебати зулума... (Раа, опровергава ти твърдението това ;д)

Imal li si po-blizki otnosheniq s momiche, s koeto si se zapoznal ot tozi site?

Като приятелка...в по-интимен смисъл? Не.

Koga si roden - godina, mesec, den?

1991/01/13

"Koga si napravi sefteto?"

15.

Haresvash li se vizualno? Mislil li si da si pusnesh po-poddurjana bradichka stil "deggial"(shte se setish) ili James Heatfield - Fuel-perioda?

Тука са някакви сложнотии, брадицата ще я видим още какво ще я правим. Иначе съм доволен от външния си вид - не съм красив, но не съм и особено грозен

Lubim moderator?

Хммм...може би Цветито, въпреки че не ги знам много от екипа хорицата.

Pishesh ot sravnitelno otdavna - predi da imash vuzmojnostta da publikuvash tvorchestvoto si iz net-a spodelqshe li go po drug nachin s priqteli, rodnini, poznati?

Нем, от нета започнах. Мятал съм някоя и друга хартийка, ама това са 2-3, не повече, случая.

Bi li postavil men na stola?

Ще се наложи да те разочаровам май-май

Funk, hip-hop?

Хип-хопец. Понякога ме удря музата и си пускам да цикля Поздрав по случая с една любима моя песен - Runnin' (dying to live) на Биги и Тупак.

Мерси )

Искам да попитам защо?

Виж горе отговора бе XD Нали с буута не сте женища бе, пуу, да не ви повярва човек