- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се целувам?
na4i ne sam se celuvala do sa.. i kvo da praq kat si navre ezika v ustata mi
т.7
krem4et0
БягаАаааааЙ !!!!![]()
ХАПЕШ ЯКО ! после събираш кръвта течаща от устата му в пликче и според количеството се определя колко добре се целуваш![]()
.::If I seem bleak, well, you’d be correct
And if I don’t speak, it’s ’cause I can’t disconnect::.
Питай го дали точи млин.
ОФФФ!Толкова теми има за тва!Порови се!![]()
Да си завре езика в устата ти!Мале, че си зле!littleKitty
МнениеПуснато на: Нед Май 18, 2008 7:41 pm Заглавие: kvo da praq
na4i ne sam se celuvala do sa.. i kvo da praq kat si navre ezika v ustata mi![]()
![]()
![]()
![]()
Пиши на колко си да си кажа мнението...остава да си 10 и да пишеш..![]()
първо значи го захапи и го откъсни, след тва можеш да преминеш и към гълтанетовярвай ми повече няма да ти го навре в устата
![]()
![]()
Като си го навре в устата ти, ти му го отври!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Лелееееее...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!
ХаПешшшшама внимавай да не си го върне шото тогава става лошо
хаха..Са вече сериозно..Как кав да правиш..Въртиш го там все нещо ше стане..колко по различно го напраиш и изчанчено толкова повече ше и/му хареса
![]()
Накъде обърнахте темата...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Като си навре езика в устата ти, знаеш ли кво да правиш...еми, много лесно...буташ го и му казваш "Махни си гнусния, мазен, тлъст език, от моята уста, копеле такова"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
или, не, не...по-добре се опитай да му докоснеш сливиците с език
![]()
![]()
пхахахаха
![]()
![]()
ей, извинявай
![]()
![]()
![]()
nicolepcd
и аз незнам кво се прави![]()
ако има хубави каки може да ми покажат
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
QBAAAedno seriozno mnenie nqmaaa amaaa se pak edva li she ima i ot moq stranaaa BQGAIII!!!
em ima prekaleno mn takia temi 4e da ti otg seriozno
![]()
![]()
![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Отрежи му го, та другия път да не се чудиш кво да правиш![]()
аз предлагам да не си отваряш устата![]()
![]()
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
оффф не мога да разбера за кво сички се лигавитемомичето пита щото явно наистина нз кво да прави пък вие... и да има мн такива теми обаче всичките са пълни с лигавщини като вашите и няма нормални отговори
![]()
Ми според теб какъв нормален отговор може да получи след като това дет го е написала е ненормално и само как са е изразила "i kvo da praq kat si navre ezika v ustata mi"Първоначално написано от sladur4etyYy
![]()
![]()
![]()