.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Приятели/приятелки

Споделяте ли с приятелите/приятелките си за сексуалния си живот с гаджето?

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Ами аз съм все още девствена обаче най-много споделям една единствена моя най-добра приятелка.. не мисля че на част от другите им влиза в работата

не споделяm на другите не им влиза в работа
    Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!

не, предпочитам да запазя всичко за себе си

Re: Приятели/приятелки

Цитирай Първоначално написано от 5e5cuTy
    Споделяте ли с приятелите/приятелките си за сексуалния си живот с гаджето?
    spodelq sam s hora ,na koito imam palno doverie i na hora koito nesa prqko s men taide s nqkoi ot saforumcite tyk te si znaqt koisa .

Приятелките си мислят,че знаят всичко и искат всичко да знаят само,че е по - добре да са в неведения за личния ми живот.Дори и най - добрите

аз споделям само и единствено с 1 момиче приятелки сме от 12 години

Град
    някъде...
    Зависи,понякога споделям,но много рядко!..

Град
    RuSe
    Еми да споделяме и обменяме опит

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Не съм правила секс, което не значи да имам други "креватни преживявания" с приятеля ми (ама как звучи само ), за които не дават подробен отчет на никого. Е, понякога споделям, ако имам някакви неволи, защото като цяло не съм човек, който да затвори проблемите у себе си - споделям, анализирам и моля за съвет. Иначе не си се представям да започна да се хваля "А пък днес направихме еди-какво си, той беше адски доволен, после пък той ми направи еди-какво си, еди-как си, страшен е, момче на милион..." Че е безценен за мен, всичките ми приятели знаят, но не е нужно да знаят точно "колко" безценен е.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Guest
    само с една приятелка и мисля че е и нормално да обмените някой друг съвет,не мисля че е нещо лошо,стига да не разбира целия град т.е. да не е някоя клюкарка няма лошо

Не.Много рядко само ако ме питат нещо,и то зависи много за какво става въпрос.Надали ще тръгна да разказвам в детайли

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    az mislq 4e kvoto ima6 intimno trqbva da si ostane za teb

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Аз пък си казвам. Е не тръгвам ей така да раправям на всеки срещнат какво и как но ако ме пита някой дори и само познат да ми е ще отговоря честно без да ми пука какво ще си помисли. Ако ми се случи нещо комично или пробвам нещо ново разказвам на сестра ми и понякога и на най-добрата ми приятелка но рядко ми се е случвало да им разправям без да са ме питали.

аз гледам да не споделям за сексуалния си живот с приятелите ми шот повечето не са правили секс и им стаа кофти кат им кажа колко гот е било
    Straight Edge
    I'm a person just like you
    But I've got better things to do
    Than sit around and fuck my head
    Hang out with the living dead
    Snort white shit up my nose

Ne mislq 4e drugite gi interesuva, a i da i gi interesuva ne kazvam ni6to...
    A.D.I.D.A.S.

Град
    София
    Само на един единствен човек споделям. Странното е, че аз съм момче, а тя момиче.. Ама то това няма значение - да, споделям с приятелка.

Tъй като нямам точно сексуален живот все още,не мога да кажа дали споделям,но пък споделям това,което става с гаджето.
    Но пък като започна полов живот предполагам ще разкажа на приятелката ми как е минал първия път
    offline forever!

Град
    Испания
    ОоОоОоО дА

Голям фен
    еми ако трябва да съм по-откровенна избягвам да говоря по тази тема с когото и да е,в училище с моите съоченички ако почнем примерно да говориме за секс и такива неща може малко да подметна някои стойчици ала бала...ама иначе съм гроб по този въпрос.

Някой неща да,но други си остават за мен.Даже бих казала,че за повечето нещица съм си потайна.

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Споделям,но без подробности..
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

sho pyk da ne

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Споделям, но вече все по-рядко. По принцип с колежки и приятерлки си обменяме идеи, даваме си съвети или просто споделяме, когато стане нещо ново....Споделям и със сестра си, но там внимавам, защото сексуалният й живот не е особно активен.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    Споделям,но без подробности..
    И аз така. По природа не обичам всичко да се знае за мен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си