- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятели/приятелки
Не, нито дума.. един джентълмен не бива да го прави
Абе, на вас гаджетата ви да не влизат във форума, че така се правите на ощипани?Бас държа, че повечето, като излезете с приятели/ки, споделяте по някоя друга пикантерия. Най-малкото да се 'похвалите'. Хич не се правете! Още повече, че едно 90% от момичетата си имат някоя 'доверена' приятелка, на която споделят всичко...
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Съгласна съм с теб до някъде.Първоначално написано от OtherDimension
Не е коректно към момичето да разправяш как сте се е.али и тн,но пък да споделиш с най-добрия си приятел,че сте правили секс не е лошо![]()
offline forever!
Рядко се виждаме=>почти не споделям вече. А и няма какво![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
+1000Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Еми все пак е нормално след като половинките им и те влизат да поскриват истината...аз пък като типичния мъж обичам да се хваля ляля![]()
spodelqm dali e bilo hubavo ili ne, no nikoga ne bih spodelila podrobnosti
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
Не, не мисля, че на другите ЩЕ им влиза в работата... това са доста лични неща... и не трябва да се раздуват наляво, надясно.... ти хубу ще кажеш на бест френд... ама той на кой ши кажи....![]()
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
e kvo ima tolko da se hvali6 bateПървоначално написано от Чичко_Полицай
zapazi tova za sebe si
![]()
Първоначално написано от x3eme
Нека завиждат![]()
e ne znam ama tova za men da se hvalq nalqvo i nadqsno s koq kvo sum pravil...Първоначално написано от Чичко_Полицай
mi se struva adski tupo bez zna4enie kolko mnogo 6e mi zavijdat ili nqma
![]()
само с две приятелки. случвало се е и на случайни хора да кажа нещо, ако е било наложащо
няма любов
Аз съм девствена .. Но споделям всичко с мойте най-добри приятели .. Едно момче и едно момиче са хората на, които споделям всичко .. Другите или ще се държат детински или хич няма да им пука ..![]()