.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Как бихте постъпили?

Този човек ви е наранил много.Като казвам много,това значи,че не сте могли да се съвземете много дълго време,защото той винаги прави нещо,от което ви боли.А когато казвате край и си обещавате,че повече няма да имате общо с него,винаги се появява нещо или самият той.Но на вас ви е писанло и сега имате възможността да приключите всичко,но трябва да му го обясните така,че да разбере!Как бихте го направили?Какво бихте му казали?Питам,защото съм в точно тази ситуация!

Ми просто му казваш че вече е вън от живота ти..че няма смисъл да стае заедно след като той те наранява.Защо му позволяш да те врътка?не го Прави..Тъпо е просто.Нараняваш си достойнството..Остави го да види какво губи така най-добре ще прецени ситуацията и ще види че си права

Мега фен
    "Разкарай ми се от главата бе, man ! Ти не си за мен..."

Цитирай Първоначално написано от betyrk
    Ми просто му казваш че вече е вън от живота ти..че няма смисъл да стае заедно след като той те наранява.Защо му позволяш да те врътка?не го Прави..Тъпо е просто.Нараняваш си достойнството..Остави го да види какво губи така най-добре ще прецени ситуацията и ще види че си права
    +1
    ЗнАм дА ИскАм... МоГа дА ИсКам... ИмАм вСиЧкО, КоЕтО ПоИсКаМ... МоГа дА ИмАм и тЕб, АкО ИсКаМ... Но сЪм иНаТ... и Не Те иСкАм...

Ами просто му го кажи направо!Без заобиколки!

Супер фен Аватара на Qnchety
    Ше му кажа "бактисах от тебе. Оди в ада"

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от vilinanova
    Ами просто му го кажи направо!Без заобиколки!
    Мда и щом толкова те е наранявал, защо да те е страх и ти да го нараниш?
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

покажи му че нещеш да се занимаваш повече с него и го отрежи. ако ти е мъчно и не си наранявана скоро продължавай със старата песен на нов глас

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си