- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Nary4nik
vamp be6e pusnal tema, kato naryrnik "Kak da stana pleiboi", Ta da si naprawim i nie "Kak da stana stra6na macka, koqto ws da hareswat
"
Samo 6te pomolq da preglejdate postowete predi was i da ne se powtarqte s drugite, no ako NE ste syglasni s ne6to- pi6ete !!!
Ta dyrjanie, wyn6en wid, nai-hareswan stil....vsi4ko, 6to e wajno spored was![]()
PP:
Mn se izwinqwam, 4e ne pi6a na kirilica, ama se bygna...![]()
Да бе, не разбирам как на всички им се бъгва, само на мен не.Първоначално написано от The_69
The Spark
Ами ако искаш да си фешън кифла - изправяш и филираш косата, слагаш големите очила на мухата цеца, дънките с ниска талия(паласките да се показват ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ), жълта или лилава блузка, аксесоари, много грим, позлатена чанта и готово
ааа и да не забравим типичния "секси поглед" с изпъкналите устни напред тип flirt4e.com !
Как можеш да се харесваш на всички? Всеки човек си има различен вкус!
Животът е адът описан в Библията!
Вярваш ли си ?!Първоначално написано от The_69
![]()
Животът е адът описан в Библията!
Първоначално написано от the_hottie
Подкрепям ии да добавя трябва от 8ми клас да си поддържа имиджа на магистрална фея
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
то или си красив или не, няма как да станеш освен с много пари, които не можеш да имаш ако не си хубава руса кака![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
хаха и да имаш също профил в някой сайт за запознанства и задължително да пушишПървоначално написано от the_hottie
това за палазките ми хареса
![]()
...