.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

има ли някой, който..

има ли някой, който не е фен на дългите връзки и когато реши, че трябва да сложи край на някоя своя връзка, да го направи..

Ха...Може и да има..какво значение има

поне няма да се чувствам сама..

Мега фен
    Не съм им фен...тая пък,писне ли ми от човека до мене го сменям...

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    аз съм фен на хубавите каки
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Ами аз съм фен на дългите връзки, но когато стане прекалено обвързващо приключвам връзката!

Град
    bUrG@zS, на УлиЦътА
    Фен съм на качествените връзки. И за 2 седмици да е, но да се изкефя с човека до мен
    ИndiВиdУaЛnОsТ!
    Да се усмихнеш, или да се намръщиш? Да потъниш, или да изплуваш? Choise Is Yours !!!

Фен
    Град
    Казанлък
    Ами зависи от човека до мен. По принцип за мен няма значение, важното е да ни е приятно, когато усетя, че вече не искам да съм с този човек-слагам край!

Град
    Sofia
    Аз също предпочотам нещо качесвено,независимо дали 1 седмица или 1 година,но да знам че когато съм с този човек ще ми е готино и ще се чувствам добре,но в крайна сметка не мога да се задържа много дълго с едно момче....

и аз не съм фенка на дългите връзки... стиска ми да кажа на някого КРАЙ
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    аз съм фен на хубавите каки

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    е не вярвам да има някой,който да се мъчи при положение,че не иска да е с човека,с който е ..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    По принцип съм много непостоянна и фактът, че вече 10 месеца и половина съм с един и същи човек, без да погледна друг с такива очи, е малко изненадващ за мен, но всъщност май нямам нищо против - все пак и двамата изпитваме дълбоки чувства един към друг и нямаме намерение нашата история да приключи скоро.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

хах аз аз .. всъщност. .. не баш .. преди бях така изобщо не исках дълга връзка .. ходех с дадено момче не повече от седмица.. решавах и.. късах с него... да де ама ми писнааа сега искам нещо сериозно ..

Град
    някъде...

Re: има ли някой, който..

Цитирай Първоначално написано от isedd
    има ли някой, който не е фен на дългите връзки и когато реши, че трябва да сложи край на някоя своя връзка, да го направи..
    Да,аз съм така.

Град
    София
    Несериосните връзки са за несериозните хора!!!

Дълга връзка?...да ...Но независимо колко дълго съм с един човек, когато не желая да бъда повече с него ще му го кажа. Какъв е смисъла да съм с него, след като вече не ми носи това, което искам...?
    Обстоятелствата не правят човека, те само го разкриват.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си