- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да го целуна ли?
Има едно момче,което много харесвам.Скоро ще се видим на рд-то му.Мисля,че има симпатии към мен а и всяка вечер ми праща {P} обаче не знам и аз какво да мисля.Той си пада малко женкар и може просто да се бъзика с мен,макар,че се познаваме от 8 години и се съмнявам...Таа въпроса ми е като го видя на рд-то му да го целуна ли,не просто по бузата?
Бе за начало като му чиститиш му пожелай ново гадже и после го целуни по бузата, а ако има симпатии към тебе предполагам ше действа.
Пробвай,нищо не губиш...
Действай![]()
Щом мислиш, че и той е хлътнал по теб, пробвай да се убедиш![]()
Какво е {P}
TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
[=
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
love..JB..love..Joe..love
той да няма симпатия от мтел![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
{P} е целувка , а колкото по темата ами целуни го , нищо не губишПървоначално написано от BOOK_FAN
![]()
{P} е целувка с език!vesito13
МнениеПуснато на: Нед Май 18, 2008 9:03 pm Заглавие:
BOOK_FAN написа:
Какво е {P}
{P} е целувка , а колкото по темата ами целуни го , нищо не губишА по темата:Мн сладко ще е да го поздравиш и да му поднесеш подаръка с целувка
![]()
![]()
даваи изя6 го![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
ми да цункай го![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Като начало,само цунка по бузката и там пожелание,но след това като почнете да танцувате,да се забавлявате го направи и ще разбереш дали само се ебава или е нещо по-така....![]()
от вивател е..Първоначално написано от tuzaro
по темата:първо може да го целунеш по бузката да му честитиш рд-то,пък след това може и да пробваш
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
4akai 4akai 4akai mlada gospoji4keotkoga jenite pravqt 1va kra4ka
![]()
![]()
![]()
and then:
![]()
and then :
![]()
and then :
and then :
![]()
an' in the end :
Успех![]()
а ве недей ве, ше лепнеш нещо - остей
celuni go![]()
zAbravI mOitE cElufkI,mOitE uSmifkI,oStanI s nEq tI..bEz lIubOftA ti nE iSkAm dA jivEq,sHtom tQ si trgvA,tr1gvAm aZ s nEq...
колко му е една целувка?! нищо няма да загубиш,най-много ще си хванеш гадже
само внимавай,че женкарите са доста ...опасна работа![]()
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
emi razbira se 4e trqq go celune6...1vo po ednata byzka posle po drugata i za nakraq nai hubavata![]()
kisssmnogo qsno :P
someone else...
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
не го целувай,дай му испанска муха