- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Окосмени срамни устни
iskam da popitam dali si padate po kosmatite sramni ustni zashtoto az kato vidqh edno momiche na moreto i kosmite i bqha iskochili ot vun napravo se otvratih![]()
![]()
![]()
Т.7 от правилника!
swords1010
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
Че то ако няма косми не е весело бре!
е, ако са изскочили от бикините на банския е слаба ракия... работата е да се показват от бюста, като е с цял бански![]()
Do you speak Salsa? .......
+1Първоначално написано от alex_devv
След усилено едномесечно търсене намерили в храсталак мъртъв световният шампион по криеница...
blqk tva w mmn gadno be
...otvrat [puke]
neПървоначално написано от snoop dogg_vr4
Ми незнам...Не съм виждала такива за сега апък и не гледам м/у краката на хората![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Човешко е според мен... някои ги възбужда други ги отвръщава, аз нямам претенции харесвам и космати и гладки(но всичко с мярка
мисля, че и на мен не би ми било приятно да гледам разни дълги, единични косми наподобяващи водорасли, да стърчат от бикините на някое момиче
)
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
бляк ?! чакам тема кефат ли ви жените с косми ф ушите ?! които старчат а пък с косми ф носа ?! ?! ?!![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от alex_devv
Готов си:Първоначално написано от go71n
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=171665
Аре ве в 21век живеем,космати путки аааааааа. Аре нормално е някои баба на 50-60 , ама някои младо кюрпенце е ужасс
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
хаха кой как се уреди....не бе смисъл на някои пък има харесва...но лично аз за мъжко или за женско съм на едно мнение>гладичко за там отдолу!!!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ne haresvam kosmi nikade osven po kosata vejdi migli
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
И аз си махам космите отдолу, но като се замисля на момчетата за няколко години бръснене какви им стават твърди брадите, аз не искам да знам каква ще съм отдолу като стана на 20-25... Затова по бикини-линията се опитвам, доколкото издържа, да си махна косъмчетата с епилатор, иначе триъгълника 100% със самобръсначка...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Едно съветче : с кола маска най-малко боли, а и става за секунди !Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
Иначе и аз се измъчвах с епилатор в началото, ама то е ужасно
![]()
UJASSS to drazni be!!!!! parviq pat predi da se obeskosmq otdolu me be6e strah da ne se poreja, oba4e ve4e ne moga da sedq kosmata...... otvratitelno e i![]()
ne sam probvala vse o6te kola maska....
Първоначално написано от go71n
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i az teiПървоначално написано от marina star
![]()