.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Ех този корем

Здравейте.Първо се извинявам за поредната тема за стегнато коремче,но наитина искам да го махна...така значи ето и моята историика на кратко...преди два-три месеца реших,че искам да променя тялото си и начина си на хранене-речено-сторено.Ям само здравословна храна-никакви чипсове, снаксове, солети, шоколади, безалкохолни, сладкишчета и секвите други мазни и въглехидратни "бомби".Ям по много плодове,зеленчуци-всеки ден на обед си правя салата от почти всички зеленчуци,намиращи се в хладилника,като от скоро спрях да използвам и грам олио,но все пак слагам доста сол(ям много солено,но се опитвам и този навик да премахна) и въобще ям много фибри.Ям и месо-бяло,пилешко,риба.И обикновено или ям някакво месо със зеленчуци или някаква супа.Закусвам мюсли с прясно мляко.Вечерям ябълка или друг плод,но обикновенно ябълка.Абсолютно всеки ден правя упражнения.Отначало без кардио,но вече и то е включено.Скачам на въже или тичам на едно място около половин-един час.Правя по 300 коремни преси,клекове и сякакви други нещица.Значително намалих и стегнах задника и бедрата, и коремчето намаля,но съвсем малко.

Та моята молба към вас е: Кажете някои упражнения за сваляне и стягане на корема, много ви моля.

Опитай се да сменяш упражненията!Това може да помогне!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    http://dieti.rozali.com/kalanetika/p168.html

Второ, трето и четвърто упражнение. Много помагат. Особено второто действа много добре за паласките.

А ако имаш сланинки по коремчето увеличи кардиото. И това бягане на място не ми вдъхва доверие. Дръпни си от някаде аеробика ако не ти се бяга навън. В друга тема препоръчах на Ministry of Sound Pump It Up Workout. Много добро кардио, стяга цялото тяло, включително коремчето.

Поздравления за хранителния режим. Един човек да се храни правилно и да не разчита на глупави диетки. Браво и успех!
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Благодаря ви много хора и особено The Believer...ми нз за бягането на място потя си хипер много,повече от скачането на въже,и умората е по-голяма...използвам бягането вместо да скачам,защото тъкмо когато се научих да скачам доста соленко се пребих и от тогава и да скачам не успявам много дълго едва едва по минутка...а пък тичането мога доста време

още веднъж благодаря

най ефикасния начин е да излизаш с гаджето на разходки по цял ден ... на мен това ми е единственото движение (и из даскало) и съм смъкнала 2,5 кг. за 2 седмици оО
    I JUST PLAY WITH STYLE
    http://prize.bg/parkourgirlss

Цитирай Първоначално написано от parkourgirlss
    най ефикасния начин е да излизаш с гаджето на разходки по цял ден ... на мен това ми е единственото движение (и из даскало) и съм смъкнала 2,5 кг. за 2 седмици оО
    Иве а хората,които зарязоха гаджетата си какво да правят ааааа

П.П. По темата - Прави "упражнения" за намаляне обема на стомаха защото колкото и стегнати мускули да имаш ако стомаха ти е 5-6 литра (примерно) пак ще е издут Ето някои неща,чрез които можеш да намалиш обема му :
    1.Пий течности (най-добре вода) 20 минути преди или след ядене,но не и по време на ядене!
    2.Стреми се порцията ти на всяко хранене да не е повече от 400 г. Като това включва салатата,основното блюдо и десерта
    Общо взето това е Айде успех

Град
    Stara Zagora
    Китайска почивка или - Заставаш точно като за лицеви опори, но само седип гледаш тялото ти да е равно (да не си вирнал задника нагоре) и само седиш колкото можеш много добро упражнение

Сланина се сваля с кардио,мускулите се стягат с упражнения(там каквито правиш).По-добре вечеряй със салата.
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

Da i az sushto svalqm ..no samo v dupeto i bedrata svalqm..a koremcheto..po malko e,ama iska oshte..ta dano tezi upr da pomognat..zashtoto..idva lqtoto..vseki iska da se izfuka s hubavo tqlo..plosko koremche...Az lichno go pravq za samochuvstvie..zashtoto si izbivam kompleksi po toq nachin s tova koremche..
    Те ми се смееха , защото съм различна..Аз ще им се смея , защото са еднакви!!

така така,питам тук за да не отварям нова тема пак за мен...значи започнах да тичам на вън,правя го през ден...редувам един ден кардио(тичане)+клекове,друг ия ден упражнения за корем-така дали е добре като комбинация и редуване???? и другото което искам да попитам е какво може да се яде след кардиото и въобще след упражненията,като се има в предвид че аз тренирам вечер-към 17.30-18 почвам,до към 19.00-19.30...аз попринцип вечерям както казах в първия си пост някакъв плод,та въпроса ми е плод подходящ ли е за след тренировка и какъв точно,а ако не е-какво е /знам 4е след 19.30 не се яде и не ям /

пп./достигнах до килограмите,които исках 1.73/57 и упражненията за стягане, които ми препоръчахте имат ефект...мс много

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    q obqsnete kakvo e kardio i dokolko pomaga
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Цитирай Първоначално написано от my baby love
    da pls 6toto i az se ma4a da sfalq kortema ama samo s ti4ane
    {} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3

Цитирай Първоначално написано от paradiso
    da pls 6toto i az se ma4a da sfalq kortema ama samo s ti4ane
    ми кардиото е точно тичането,скачане на въже,каране на колело...а за корема аз точно за това тичам-подкожните мазнинки да се изгорят,и после упражнения за стягане

Ефекти от кардио тренировката
    Намалява процента на подкожни мазнини
    Подобрява функциите на сърцето
    Подобрява кръвообращението, което води до по-добра работа на мускулите
    Намалява стреса
    Повишава тонуса и подобрява кондицията на тялото.
    източник:bb-team.org

Град
    dobri4
    a v1rtene na obr14??? stopqva ili stqga

a v1rtene na obr14??? stopqva ili stqga
    оформя талията

Град
    dobri4
    mersi

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Един съвет- вземи си дървен обръч.30мин на ден,селд месец гарантиран резултат.От миналото лято върта, няма и помен от корем.И не само оформя талията,ами стяга дупето,бедрата и корема.Ако щете вярвайте и малкото целулит който имах по дупето изчезна покрай обръча
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Цитирай Първоначално написано от silver_moon
    така така,питам тук за да не отварям нова тема пак за мен...значи започнах да тичам на вън,правя го през ден...редувам един ден кардио(тичане)+клекове,друг ия ден упражнения за корем-така дали е добре като комбинация и редуване???? и другото което искам да попитам е какво може да се яде след кардиото и въобще след упражненията,като се има в предвид че аз тренирам вечер-към 17.30-18 почвам,до към 19.00-19.30...аз попринцип вечерям както казах в първия си пост някакъв плод,та въпроса ми е плод подходящ ли е за след тренировка и какъв точно,а ако не е-какво е /знам 4е след 19.30 не се яде и не ям /

пп./достигнах до килограмите,които исках 1.73/57 и упражненията за стягане, които ми препоръчахте имат ефект...мс много
    все пак някой ще ми отговори ли на въпросите

naistina dobre se hrani6 kakto go opisva6, no gledah edno predavane kudeto govoreha to4no kak nqkoi hora svalqt ot muslito s mlqko a dr ka4vat za6toto razli4nite organizmi razli4no razgrajdat mlqkoto! ta moje da probva6 musli s 4ai ili musli s voda ili ne6to i da vidi6 dali taka ima po-ve4e efekt ako ne zna4i nqma6 problem s mlqkoto

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си