- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Презервативи
Kакви презервативи до сега сте използвали и кои най-много ви харесват и кои колко струват/ не водя полов живот ама питам за да се уча /
uf az go praih bez prezervativ taka 4e i az sam zainteresovana s kvi gi praite ;]
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
sportex sa nai-qki spored mene...ama nemoga da ti kaja kolko pari sa 6toto ne gii kupuvam az..nekude 3-4 leva predpolagam...a ina4e sum polzvala sekvi...durex,one touch,amor,sure...ama sportex-a nai-me kefi
no exit
Durex Arouser (черните) презервативи, ми цялата серия на Durex съм употребявал ама тея най ми харесват !
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
sportex струват 2,80 и наистина са най-добриПървоначално написано от MalKa_BLuDnica
mi az sam izpolzval pove4eto ot gamata na Durex i nai mnogo mi haresvat Select i Arauser.....struvat mejdo 3 i 50 i 4 leva![]()
I don't make love,Baby we make magic....
Durex............
![]()
в спортекса е истината на мен лично повече ми харесват и са по евтини
луд умора няма само се поти
Още един глас за Спортекса!!!![]()
Един приятел пропищя от Durex!!!!![]()
На мен тея спортекс са ми като найлоново пликче... залагам на дурекс.
Ползвам Durex Elite и ми е много добре.
Е за кво е пропищял????Първоначално написано от mdk
![]()
Да неска бях и просто попитах в аптеката и durex - имаше едни от 3.10 и други от 3.50.И някви нови durex love.A sportex бяха по 3 лева или 3. 10.Имаше и още една марка дето бяха 2.80 ама няква по неизвестна.Само ги видях за да знам за напред даже намерих и бг сайт на durex:Първоначално написано от drllxr
www.durex.com/bg
a be az kolkot puti sum kupuvala sportex se 1.80 sa bili...i naistina sa nqi-qkiteПървоначално написано от Rise_Against
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Явно си си купила друг вид спортекс щото аз неска се пак ги видях че са 3 лева или 3.10!!!!Сигурно някви по обикновени си си взела!!!Или пък при вас е по евтино.Първоначално написано от SMASH-SMASH-SMASH
Аз сега бях до аптеката и си купих една кутийка/за всеки случай да си имам в мен кар че не водя полов живот/начи зех си някви нови на durex - durex love ето ви и сайт:
тва е кутийката/само че тая кутийка е с 6 презерватива, а моята е с 4/
http://www.iloveu.com.sg/images/Durex_love.jpg
а тва е на презерватива:
http://img.auctiva.com/imgdata/1/5/9...16235831_o.jpg
4 струват 3.10 и вътре има татоирофка![]()
Още един глас за Durex Elite![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
а кой от серията дюрекс бяха за забавяне на еакулацията ?
След усилено едномесечно търсене намерили в храсталак мъртъв световният шампион по криеница...
performa сякашПървоначално написано от alksndr
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Да,ето тези:Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
http://www.durex.com/bg/productRange...7&intMenuOpen=
durex performa най-много ми харесватsportex също не са лоши :P
Edin po takav savet nqma zna4enie prezervativa ako ne e slojen kakto trqbva![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!