- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Презервативи
abe kazaha mi 4e imalo nqkvi svete6ti prezervativi ama pri nas nikade ne gi prodavat
Ами наложи му се да купува Анти бебе по спешност...... за щастие му се размина!!!!Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
![]()
Дурекс се късат при анален.![]()
![]()
Ами аз си ползвал Life Style, Durex-а са ми много комерсиалниа Sportex-a не ми доставят удоволствие(е аз съм пробвал 1-2 вида ама не ми харесаха и за т'ва ги спрях)
Знание без размишление е безполезно, размишление без знание е опасно.
+1Първоначално написано от the_hottie
Durex и най вече Durex Elite![]()
Ako Nqma Kyde Da Otide6 Ela Na Sebe Si !!!
аз също съм на това мнение ,но то вече си е до вкус към марката ние с приятелката ми лично сме пробвали и дурекс и виталис разни други марки но за сега само sportex не се е късал не са скъпи но поне са качествениsportex sa nai-qki spored mene
....а на опаковките има размер... кво значение има какъв ще взема....кой е нормалния M L ????? [размера го видях на опаковка на Sportex]
досега само Дюрекс съм използвала ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Durex...Sportex....Sure...и от 20 ст. - но Durex мисля, че са най - добре :PПървоначално написано от PEPITO SLADKATA
A.D.I.D.A.S.
Черни на Спортекс има ли?Тях до сега не съм ги ползвал
1,80 po tochno. Ne vqrvam da ima takiva golemi razliki v cenite na razlichnite mesta. A Durex sa 2,80. Az polzvam tezi dva tipa.Първоначално написано от Rise_Against
Засега съм ползвал само Durex Extra Safe... мисля да опитам с Durex Love, но да видим.![]()
Незнам Durex Love..несам доволен чесно казано по при по дълаг акт ми се разтегна и стана некакжо супер хлабаво все едно не ръгахза мен за са тия оранжевите наи ми харесват
![]()
Като цяло Durex най-много ми харесват... освен Durex Performa.
Sportex черните също са много готинино Durex са най-добрите
![]()
rock more... roll more... fuck more !~!
Sportex ми се е късал пък с Дюрексите нямам проблеми, дори сякаш са по-тънки от Спортекса.
Използвал съм почти всички разновидности на Спортекс .. те са на цена до 2лв поне от местата от които ги копувам аз .. Използвал съм също и повечето дюрекс те са до 3.50 ... Също и ливе стаил .. но за тях незнам цената.За мен наи добри са дюрекс .. скъпи са но са много добриПървоначално написано от PEPITO SLADKATA
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
az napolseduk polzvam samo DUREX,drugite mi stqgat adski mnogo i tova pritupqva udovolstvieto![]()
Е значи по- несигурни предпазни средства от презерватива няма... Неска правих секс с приятеля ми и всичко си беше ОК, докато по едно време когато даде гас и го вкара по- навътре и се чу едно "ПУК" спука се като балонче.. Снощи пак съшата работа стана.. Добре, че ги усетихме.. Да ви е*а и DUREX-a и чудото...
Когато не е сложен както трябва презервативът естествено, че ще се скъса. Също така се къса, когато се прави продължително време секс, а няма овлажняване..и от триенето...
Използвали сме най-обикновенни и не са се късали. Използваме също Спортекс, един път се скъса...
Явно няма най-добри пресезервативи - при едни Durex им се къса, при други Sportex.
Спотрекс и Дурекс.Мисля,че са до 2 лв(не съм много сигурна)