.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60
    abe kazaha mi 4e imalo nqkvi svete6ti prezervativi ama pri nas nikade ne gi prodavat

Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    Цитирай Първоначално написано от mdk
    Още един глас за Спортекса!!!
    Един приятел пропищя от Durex!!!!
    Е за кво е пропищял????
    Ами наложи му се да купува Анти бебе по спешност...... за щастие му се размина!!!!

Аз съм за Durex харесва ми как миришат, фини са, а и най-важното - на приятеля ми са му удобни
    и между другото ако презервативът не е поставен както трябва, той ще се скъса, независимо от марката... не си купувам Durex, защото са "най-некъсащи се", а просто защото ме кефят

Супер фен
    Дурекс се късат при анален.

Ами аз си ползвал Life Style, Durex-а са ми много комерсиални а Sportex-a не ми доставят удоволствие(е аз съм пробвал 1-2 вида ама не ми харесаха и за т'ва ги спрях)
    Знание без размишление е безполезно, размишление без знание е опасно.

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    На мен тея спортекс са ми като найлоново пликче... залагам на дурекс.
    +1

Durex и най вече Durex Elite
    Ako Nqma Kyde Da Otide6 Ela Na Sebe Si !!!

sportex sa nai-qki spored mene
    аз също съм на това мнение ,но то вече си е до вкус към марката ние с приятелката ми лично сме пробвали и дурекс и виталис разни други марки но за сега само sportex не се е късал не са скъпи но поне са качествени

Град
    BurGasSs 8-)
    ....а на опаковките има размер... кво значение има какъв ще взема....кой е нормалния M L ????? [размера го видях на опаковка на Sportex]

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    досега само Дюрекс съм използвала ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Re: Презервативи

Kакви презервативи до сега сте използвали и кои най-много ви харесват и кои колко струват / не водя полов живот ама питам за да се уча /
    Durex...Sportex....Sure...и от 20 ст. - но Durex мисля, че са най - добре :P
    A.D.I.D.A.S.

Ами ние досега с приятеля ми сме използвали само Durex. В началото бяхме на Durex Classic , но сега вече използваме Durex Love за щастие сме нямали проблеми с тях

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    Черни на Спортекс има ли?Тях до сега не съм ги ползвал

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от Rise_Against
    Цитирай Първоначално написано от MalKa_BLuDnica
    sportex sa nai-qki spored mene...ama nemoga da ti kaja kolko pari sa 6toto ne gii kupuvam az..nekude 3-4 leva predpolagam...a ina4e sum polzvala sekvi...durex,one touch,amor,sure...ama sportex-a nai-me kefi
    sportex струват 2,80 и наистина са най-добри
    1,80 po tochno. Ne vqrvam da ima takiva golemi razliki v cenite na razlichnite mesta. A Durex sa 2,80. Az polzvam tezi dva tipa.

Засега съм ползвал само Durex Extra Safe... мисля да опитам с Durex Love, но да видим.

Незнам Durex Love..несам доволен чесно казано по при по дълаг акт ми се разтегна и стана некакжо супер хлабаво все едно не ръгах за мен за са тия оранжевите наи ми харесват

Като цяло Durex най-много ми харесват... освен Durex Performa.

Sportex черните също са много готини но Durex са най-добрите
    rock more... roll more... fuck more !~!

Sportex ми се е късал пък с Дюрексите нямам проблеми, дори сякаш са по-тънки от Спортекса.

Голям фен Аватара на dantro

Re: Презервативи

Kакви презервативи до сега сте използвали и кои най-много ви харесват и кои колко струват / не водя полов живот ама питам за да се уча /
    Използвал съм почти всички разновидности на Спортекс .. те са на цена до 2лв поне от местата от които ги копувам аз .. Използвал съм също и повечето дюрекс те са до 3.50 ... Също и ливе стаил .. но за тях незнам цената.За мен наи добри са дюрекс .. скъпи са но са много добри
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    az napolseduk polzvam samo DUREX,drugite mi stqgat adski mnogo i tova pritupqva udovolstvieto

Град
    Хасково
    Е значи по- несигурни предпазни средства от презерватива няма... Неска правих секс с приятеля ми и всичко си беше ОК, докато по едно време когато даде гас и го вкара по- навътре и се чу едно "ПУК" спука се като балонче.. Снощи пак съшата работа стана.. Добре, че ги усетихме.. Да ви е*а и DUREX-a и чудото...

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от FanTa_rS
    Durex и най вече Durex Elite

A Ти изобщо не се впрягай с този Elite... Е ся преди малко се скъса като наилоново пликче.. без малко да стане белята..

Супер фен Аватара на girl91
    Когато не е сложен както трябва презервативът естествено, че ще се скъса. Също така се къса, когато се прави продължително време секс, а няма овлажняване..и от триенето...
    Използвали сме най-обикновенни и не са се късали. Използваме също Спортекс, един път се скъса...
    Явно няма най-добри пресезервативи - при едни Durex им се къса, при други Sportex.

Спотрекс и Дурекс.Мисля,че са до 2 лв(не съм много сигурна)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си