.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 65
    Град
    Dreamland Varna
    Тва със стила ЕМо вече стана до болка отегчително.

Просто в момента няма такова нещо като истинско емо, не разбрахте ли. Дори тези които са показани във филма са поредните псевдо овце, които следват тълпата.

Просто няма смисъл да се обсъжда, 'емо' беше поредната мания, на която и идва края...
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Повече от фен
    Град
    Дървото :]
    В България има момиченц, които се самоубиха поради т"събкултурата" си, квос е прайте на ударени... а за такива момченца само кубинки и тукати в носа, дейба... И някой беше писал, че пънкарите пушели само трева.. у тоа форум мн запозанти 13-14 годишни имовки

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaBira

Аи .. аз незнам кфа е тая огромна суета покрай тея емота ...
    тва е стил ,като стил кфо има да им разбираш ...
    Ако,примерно си мислите че всички пънкари пушат трева и се шлаят из парковете денонощно ... повярвайте ми не е така ! Или пък металите се напиват до припадък всяка нощ !
    Въобще не е така ,това е просто един ши**н стил - коса,дрехи и музика - нищо повече ! А защо медия им обраща внимание - ами според мен защото въпросът е много нашумял и можеби сега това е новата мода в България ... незнам ...
    stilll "kak da umrem""
    tui si e 4ista sekta te daje tei mu vikat ve4e tui ne sa hora be na takava vazrast da mi se ot4aivat ot jivota pPFp PSIHOPAT4ETA
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Гнусни имота
    само БОЙ БОЙ и БОЙ!!!
    Не мога да ги трая вече! По-тъпа "мода" никога в човешката история не е имало
    80's METAL FOREVER IN OUR HEARTS \m/ ♪
    http://youtube.com/watch?v=Z1M-s-8TVBY

POST-GRUNGE FOREVER!

ЦЕНЗУРА

2 точка от правилата
    moderated by Coki
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

^^ Tokio Hotel са си баш емо групичка ... погледни вокалистката ... Емовците са жалки ... :P

И не ви мразят само заради това - мразят ви и защото групата е супер жалка ..

Има много яки мъжки ема.. другото не ме вълнува.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Тия емовци от предаването няма такива пози!!!Пък и като ги чух как говорят вместо да казват "се" казват "са" .. изобщо от кой град ги изровиха?!!?!? И оная поза "бъни" застанала ми на НДК-то ... сигурно само за репортажа щото иначе щеше да изяде я някой скейт я някоя кубинка в главата си!!!
    Абе просто не ми се говори .. наложи се да обяснявам на баща ми какво е емо .. след като му обясних той за пореден път каза че тая държава не отива на никъде!!!И е прав човека!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Цитирай Първоначално написано от _siNNer_
    вокалистката
    AHAHAHAHAHAHAHAAHH1!!!
    Токио Хотел нямат нито 1 момиче, смразяващо нали?
    Както и да е.. водят се за емо и поп рок, сорка

Тва не е вокалистка, нито е вокалист, ве. Кога ще се научите. Правилната дума е вокало. Точка. :P

Цитирай Първоначално написано от Virus_
    Тва не е вокалистка, нито е вокалист, ве. Кога ще се научите. Правилната дума е вокало. Точка. :P
    Може ли "Цокало"?

Може.. абе, всичко, що е в среден род.

Kassu пфф не ме плашиш ... перфектно знам ,че сички са "мъже" ... ама въпросния Бил си е баш жена ..

Всички са "мъже", спор няма

Аз не го гледах

Има готини емота,иначе не ме интересуват.

Мега фен
    Ох, какво огромно желание имам относно това да си сменя ника!
    Не се ли навърта някой батко администратор тука?!

Като гледах предаването направо се изплаших- винаги съм си мислела, 4е просто имат нужда от пове4ко внимание
    Да Не Ти ПуКа ЧоВеЕеЕеЧеЕеЕ, жИвОтА Си Е тВоЙ!!!
    http://ku6ti.com/vote.php?|vote&id=11036

Цитирай Първоначално написано от _siNNer_
    Kassu пфф не ме плашиш ... перфектно знам ,че сички са "мъже" ... ама въпросния Бил си е баш жена ..
    Абе незнам за Бил ама ТХ не са имо група. Иначе и аз като го видях за първи път си помислих, че е момиче. Най-лошото е, че ми се видя хубава.

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Най-смешно ми е когато се жалват, че всеки минувач ги гледа странно, че не получават разбиране. Ми да се погледнат в огледалото и дасе видят на какво приличат Всеки сам решава какво да прави с живота си. За мен това са комплексирани дечица, търсещи внимание...

Цитирай Първоначално написано от 1921
    В България има момиченц, които се самоубиха поради т"събкултурата" си, квос е прайте на ударени... а за такива момченца само кубинки и тукати в носа, дейба... И някой беше писал, че пънкарите пушели само трева.. у тоа форум мн запозанти 13-14 годишни имовки
    Мила незнам на колко си ,но те съветвам преди да коментираш дадено мнение първо го прочети наистина !
    Аз напиах за пънкарите ,но повече няма да коментирам !

...to be or not to be ..

Голям фен
    Ооо хайде,хайде.Субкултура....За хияден път - Няма емо,има недостатъчно здрав пердах.Емота стават само разглезени изнежени баш-гражданчета,живеещи в малки кутийки,които не мога т да излязат да свършат работа на двора,да седнат да почетат книга,а само могат да се напият,наебат и да почнат да си режат вените......Ми да ги режат,и без това са безполезни...Ту,как допреди 3-4 години нямаше ни Емо,ни фИеШаН...Децата мног се вкарват у филми...

Това е един вид пропаганда подтикваща хлапетата към тази глупост..
    Всички хлапета като ги гледат и си викат "А супер са готини искам и аз да стана такъв/такава.." и от там тръгва цялата помия
    К*Р ЗА ЕМО ! Само бой заслужава тая сган..
    14/88 !

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Ама те в предаването на Нова нищо не казаха тея! Супер прости емота
    бяха заснели, аз само като им слушах начин на изразяване ми се ревеше. Те и те милите не са наясно какво са и за какво се борят. Малко са емотата, които знаят какво са, останалите са много объркани млади хора, които не знаята какво да правят със себе си....

Give me your best shot motherfucker!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    И все още не разбирам,защо им се обръща толкова внимание???Умръзна ми да се говори навсякъде само за ЕМО!Не стига,че в училище е пълно със превземки,които си мислят,че са емо... Защо не обърнаха по-рано внимание на този"проблем"????А чак сега,когато стана...МОДЕРНО да си емо?! Всички,които са емота или се мислят за такива имат СЛАБА ПСИХИКА.И тока,което казаха в темата на Нова за емотата,че са здраво стъпили на земята е супер грешно!Кое му здравото?Да се режеш,щото живота ти бил скапан.Все едно само те имат проблеми...Глупаци...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си