- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Темата на Нова-Емо?-вашето мнение
Тва със стила ЕМо вече стана до болка отегчително.
Просто в момента няма такова нещо като истинско емо, не разбрахте ли. Дори тези които са показани във филма са поредните псевдо овце, които следват тълпата.
Просто няма смисъл да се обсъжда, 'емо' беше поредната мания, на която и идва края...
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
В България има момиченц, които се самоубиха поради т"събкултурата" си, квос е прайте на ударени... а за такива момченца само кубинки и тукати в носа, дейба... И някой беше писал, че пънкарите пушели само трева.. у тоа форум мн запозанти 13-14 годишни имовки
stilll "kak da umrem""Първоначално написано от MaLkaBira
tui si e 4ista sekta te daje tei mu vikat ve4e tui ne sa hora be na takava vazrast da mi se ot4aivat ot jivota pPFp PSIHOPAT4ETA
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Гнусни имота![]()
само БОЙ БОЙ и БОЙ!!!
Не мога да ги трая вече! По-тъпа "мода" никога в човешката история не е имало![]()
ЦЕНЗУРА
2 точка от правилата
moderated by Coki
Неподходящ размер на снимка в подпис!
^^ Tokio Hotel са си баш емо групичка ... погледни вокалистката![]()
... Емовците са жалки ... :P
И не ви мразят само заради това - мразят ви и защото групата е супер жалка ..
Има много яки мъжки ема.. другото не ме вълнува.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Тия емовци от предаването няма такива пози!!!Пък и като ги чух как говорят вместо да казват "се" казват "са" .. изобщо от кой град ги изровиха?!!?!? И оная поза "бъни" застанала ми на НДК-то ... сигурно само за репортажа щото иначе щеше да изяде я някой скейт я някоя кубинка в главата си!!!
Абе просто не ми се говори .. наложи се да обяснявам на баща ми какво е емо .. след като му обясних той за пореден път каза че тая държава не отива на никъде!!!И е прав човека!![]()
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
AHAHAHAHAHAHAHAAHH1!!!Първоначално написано от _siNNer_
![]()
Токио Хотел нямат нито 1 момиче, смразяващо нали?![]()
Както и да е.. водят се за емо и поп рок, сорка![]()
Тва не е вокалистка, нито е вокалист, ве. Кога ще се научите.Правилната дума е вокало. Точка. :P
Може ли "Цокало"?Първоначално написано от Virus_
![]()
Може.. абе, всичко, що е в среден род.![]()
Kassu пфф не ме плашиш ... перфектно знам ,че сички са "мъже" ... ама въпросния Бил си е баш жена ..
Има готини емота,иначе не ме интересуват.
Ох, какво огромно желание имам относно това да си сменя ника!
Не се ли навърта някой батко администратор тука?!![]()
Като гледах предаването направо се изплаших- винаги съм си мислела, 4е просто имат нужда от пове4ко внимание![]()
Да Не Ти ПуКа ЧоВеЕеЕеЧеЕеЕ, жИвОтА Си Е тВоЙ!!!
http://ku6ti.com/vote.php?|vote&id=11036
Абе незнам за Бил ама ТХ не са имо група. Иначе и аз като го видях за първи път си помислих, че е момиче. Най-лошото е, че ми се видя хубава.Първоначално написано от _siNNer_
![]()
![]()
Най-смешно ми е когато се жалват, че всеки минувач ги гледа странно, че не получават разбиране. Ми да се погледнат в огледалото и дасе видят на какво приличатВсеки сам решава какво да прави с живота си. За мен това са комплексирани дечица, търсещи внимание...
Мила незнам на колко си ,но те съветвам преди да коментираш дадено мнение първо го прочети наистина !Първоначално написано от 1921
Аз напиах за пънкарите ,но повече няма да коментирам !
...to be or not to be ..
Ооо хайде,хайде.Субкултура....За хияден път - Няма емо,има недостатъчно здрав пердах.Емота стават само разглезени изнежени баш-гражданчета,живеещи в малки кутийки,които не мога т да излязат да свършат работа на двора,да седнат да почетат книга,а само могат да се напият,наебат и да почнат да си режат вените......Ми да ги режат,и без това са безполезни...Ту,как допреди 3-4 години нямаше ни Емо,ни фИеШаН...Децата мног се вкарват у филми...![]()
Това е един вид пропаганда подтикваща хлапетата към тази глупост..
Всички хлапета като ги гледат и си викат "А супер са готини искам и аз да стана такъв/такава.." и от там тръгва цялата помия
К*Р ЗА ЕМО ! Само бой заслужава тая сган..
14/88 !
Ама те в предаването на Нова нищо не казаха тея! Супер прости емота
бяха заснели, аз само като им слушах начин на изразяване ми се ревеше. Те и те милите не са наясно какво са и за какво се борят. Малко са емотата, които знаят какво са, останалите са много объркани млади хора, които не знаята какво да правят със себе си....
Give me your best shot motherfucker!
И все още не разбирам,защо им се обръща толкова внимание???Умръзна ми да се говори навсякъде само за ЕМО!Не стига,че в училище е пълно със превземки,които си мислят,че са емо...Защо не обърнаха по-рано внимание на този"проблем"????А чак сега,когато стана...МОДЕРНО да си емо?!
Всички,които са емота или се мислят за такива имат СЛАБА ПСИХИКА.И тока,което казаха в темата на Нова за емотата,че са здраво стъпили на земята е супер грешно!Кое му здравото?Да се режеш,щото живота ти бил скапан.Все едно само те имат проблеми...Глупаци...