- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Темата на Нова-Емо?-вашето мнение
И според мен на много късен етап, темата се засегна в медиите, но все пак по-добре късно от колкото никога.
Според мен времето, което отделиха/около 15 минути/, не беше достатъчно, защото темата е доста обширна и не може да се изчерпи в репортаж с подобна продължителност.
Като че ли и самите журналисти не са наясно с това, което коментират.Опитват се от тук, от там да придърпат нещо, но очевидно е, че не се получи особено успешно...
Говорят за плашеща емоционалност в началото на 80-те години, за музиканти, скандализиращи с поведението си.Някой може ли да ми даде примел и лин дори към някакво парче, за да видя за какво точно става въпрос и дали именно това не е разковничето, емотата да се изникват като гъби след дъжд...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Бой!!! .. Нали искат внимание .. само така ще се опраят "горките отчаяни дечица" ... Гледам аз оня ден едно "емо" и я/го питам: Що си станал/а емо, ве? ... "ми родителите ми се развеждат!" А той/тя на 15-16 .. Наще като се разведоха бях на 7 ... нито съм тръгнала да си режа вените, нито да се напивам, нпушвам и т.н. Няма човек без проблеми. И винаги има изход. Но те са намерили възможно най-глупавия. Ако изобщо може да се нарече изход
Reporterite nqma kak da znaqt kfo e, kakto i nikoi vyzrasten...Kogato te sa bili na 14-17 (po BaiToshovo vreme) takiva ne6ta ne e moglo da ima...V dr strani sig zn pove4e po temata i sig tfa si4koto ot6umqva mn po-byrzo..No v na6ata "mila" rodina si4kite filmi sa sys zakysnenie...Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Емото е просто стиллл.. музика, дрехи, повечето го възприемат твърде навътре. В смисъл, че някой амм... тинейджъри да кажем решават, че ще са различни и интересни като си сложат емо дрешки и си драскат по кецовете. Аз лично познавам емота и не са чак толкова различни. просто са хора, които не се страхуват да показват чувсвата си. Пък и тия моите са си весели, смеят се, и като носят черепи и носят гердани с ножчета :Д друг въпрос. И аз слушам депресарски песни и нося черепи и кецове и тн, ама нито съм емо, нито съм тръгнала да се режа. Но наистина хората имат предрасъдъци- достатъчно е да мине един човек, облечен в черно и с гребен или със скейт или някакъв там "различен" и всички почват да си мърморят... Мен лично са ме гледали сякаш съм паднала от марс, и то просто защото носех потник с черепи- нито бретон, нито кецове... Еми това е. Нова не могат да разберат точно какво се крие зад емотата, аз лично не съм виждала досега 30 годишно емо И още- всеки се депресира поне веднъж в живота си. не е нужно за тази цел да си емо :Д
Тея нашите "емота" и понятие си нямат за какво става въпрос, ама айде нали сме българи, трябва да се набутаме навсякъде. Позьори и комплексари търсещи внимание, слабохарактерни мекотели, които вместо да се вземат в ръце и да се спрявт с проблемчетата са, които дори не са и толкова сложни, се самосъжаляват... Жалка картинка.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Тия в Темата на Нова не знаеха къде се намират!! Само е оплакваха от живота и представиха емото точно в най - грешната му светлина. Защото емото е музика. Емотата не се режат. Просто слух като този за блондинките. Напълно подкрепям мненията на MaLkaBira. Евалата ти поне си запознат/а с нещата.
Seize the day or die regretting the time you lost!
It's empty and cold without you here, too many people to ache over.
Trails in life, questions of us existing here, don't wanna die alone without you there...
Please tell me what we have is real!
![]()
Някои хора си имат проблеми с семеиството и наистина е така както изглежда
За сажеление ,ние емотата сме хора ,които сме мразени и некоига няма да бъдем обичани ... то1но заради нещата кото говорят по TV...![]()
![]()
![]()
АКО НЯКОЕ СУПЕР ТЪПО И ДЕПРЕСИРАНО ЕМО ЧЕТЕ ТОВА:
![]()
![]()
![]()
ХОДИ СЕ РЕЖИ, СВЕТЪТ ЩЕ Е ПО-ДОБРО МЯСТО БЕЗ ТЕБ!
h4x0r s7r1k3z 4g41n!
Емо и честен депутат в България НЯМА!!!!! РАЗБЕРЕТЕ ТОВА НЯМА ЕМОТА В БГ
Няма живи ЕМО-та![]()
Oi .. it's not just a music,its a WHITE voice !
Емотата са си емота. Не ме късае какво правят, защото животите са си техни и те решават как да живеят. Имам приятели емо-та и честно казано не мисля, че родителите им се интересуват и изобщо знаят, че децата им принадлежат към така нареченото емо-движение. Те по-скоро възприемат външният им вид като поредната модна тенденция и не виждат нищо ненормално в това, че синовете им ходят с дълги бретони, прилепнали дънки, розови блузки с черепи и т.н. Пък и не смятам, че само прическата и дрехите те превръщат в Емо. Приятелите ми се имат за Емо-та, но не мисля, че дълбоко в себе си осъзнават какво същност е да си Емо
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Емотата са си шантави.Според мен стилът им е адски грозен.
Знам,че истинските емота,които са по чужбина си режат вените,за да видят малко кръв,защото това ги кефи.
И истинската емо музика е много лигав 'рок',както те твърдат,че е 'рок'.Много е особенно ,емо културата.Те си имат,някакви специялни ритуали,които примерно ей така си режат вениите,и се самоубиват.
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Първо, такова нещо като 'емо музика' няма (и по-добре), щото двете понятия са несъвместими.
Второ, емотата са презадоволени лигавета, чиито чувства до такава степен са закърняли от безделие, че въпросните дечица решават да прикрият "апатията" и "депресията" си с разни изсмукани от пръстите оправдания как светът не ги разбирал, бля-бля-бля. Трето, ако един човек наистина е отчаян и безпътен, няма да го демонстрира с разни смешни тенекета-ножчета и тоалетни хартии с черепчета и сърчица. Ако изобщо някога реши да го афишира де, щото безсилието въобще не е причина за няква гордост.
Гега за емотата, гадни тъпи копеленца. Да не говорим, че без коланчетата и кецовете, целият им стил е ебати постната грозотия.
аь ус ефь пьтнсше
И на нас ни бе интересна темата от 16 страница, ако не се лъжа, но Мачока я заключи... Нима трябва една тема да е интересна на модератор за да просъществува? Странно, Тайсън, вижда ми се смешно...Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Тръгнали сте да обсъждате Имо стила, повярвайте ми, чете се Имо, не ЕМО, Емо е име, Имо е стил, но както и да е. Дава началото си в чужбина от различните стилове музика, стила на пеене кара феновете да бъдат тъжни, скапани... с една дума Имо. Да си Имо в България е интересно и завладяващо (казват Имотата), ако не можеш да бъдеш интересен със себе си, ставаш интересен с модата. Реженето на вените е комерсиално, дължи се на лабилна психика.
До тук с тази тема - тема за ЕМОТА, метъл вс. чалга и т.н. не са позволени отдавна.
Приятна вечер.